fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 maçla ilgili şikeli falan komikli bişiler yaziyim diyodum da mustafa sarp gol atmış gerek kalmadı.
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Kendinden daha iyi oyunculara sahip olup sürekli saldıran takımı, güçsüz takım ancak faullerle durdurabiliyor tabi. Barcelona maçlarında da penaltılar kartlar havada uçuşuyor. Şike mike boş işler.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 gs gaza geldi de, alırlar o gazı yakındır. yakında bi fener maçı olaydı iyi olurdu.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Esh said: gs gaza geldi de, alırlar o gazı yakındır. yakında bi fener maçı olaydı iyi olurdu. haftaya fener olsa 6 atardık:D
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Esh said: gs gaza geldi de, alırlar o gazı yakındır. yakında bi fener maçı olaydı iyi olurdu. ligi takip etmiyorsun galiba
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Esh said: gs gaza geldi de, alırlar o gazı yakındır. yakında bi fener maçı olaydı iyi olurdu. Ah keşke Alex sakatken Fener maçı olsaydı ama işte şansa Alex 1 ay yoksa Beşiktaş maçı denk geliyor :( Niysi pılıyıf vır
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 kırmızı kart doğru zaten çift sarıdan gitmiş eleman penaltıda doğru bence sercanınki yalan, zaten vermedi ama fatih terimin maç sonu açıklamalarında ronaldinho fln geçti
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 eses maçı sıkıntı. sonra ankaragücü var içerde 5 leriz yine
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Baros'ta yırtık varmış. Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncusu Milan Baros’un maç içinde geçirdiği sakatlık sonucunda zorlanma nedeni ile maç sonunda Medical Park Hastanesi’nde MR’ı çekilmiştir. MR sonucuna göre Milan Baros’un sol iç kasık bölgesi’nde kısmi yırtık tespit edilmiştir. Milan Baros’un tedavisine hemen başlanmıştır. Bakalım Sercan neler yapacak..
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 kazım yerine kesinlikle engin oynamalı ya.tamam bazen çok top tutuyor falan ama baya bariz bi şekilde kazımdan faydalı
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Esh said: gs gaza geldi de, alırlar o gazı yakındır. yakında bi fener maçı olaydı iyi olurdu. Ah keşke olsa bi 3 daha sallasak, biz Kadıköy'de bayrağı dikemeden düşüceksiniz diye çok korkuyorum.
escape Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 RRa nerde ya o olmadan çekilmiyo futbol bölümü dsfs
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Esh said: gs gaza geldi de, alırlar o gazı yakındır. yakında bi fener maçı olaydı iyi olurdu. korkarim ki o zamana kadar biletler kesilecek heh. bu arada ronaldinho onerilmis 8 milyon euro bonservis, yillik 5.5 milyon euro garanti para + mac basi, minimum 3 yil kontrat. katiyen alinmasin bu paralara. parayi gec pismis asa su katmaya gerek yok, takim mis gibi oynuyor. bu paralari verecek gucumuz varsa gitsinler shaqiri, mevlut, serdar aziz, suarez, wijnaldum, omer toprak gibi adamlari alalim secip 2 tane. escape said: RRa nerde ya o olmadan çekilmiyo futbol bölümü dsfs http://www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/media/2009/02/vanished.jpg
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 EricCantona said: Esh said: gs gaza geldi de, alırlar o gazı yakındır. yakında bi fener maçı olaydı iyi olurdu. Ah keşke olsa bi 3 daha sallasak, biz Kadıköy'de bayrağı dikemeden düşüceksiniz diye çok korkuyorum. Sorun şu, Esh Fenerli değil.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 yanlız yabancılar burayı iyice dubai,katar felan sanmaya başladı.5.5m ne lan
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 abi az önce özeti izledim de, elmander ağır yargılamış ya...
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Esnaf said: yanlız yabancılar burayı iyice dubai,katar felan sanmaya başladı.5.5m ne lan Ronaldinho diyorsun, normal.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ya sağa bi oyuncu almamız lazım.servet çok çok kötü.karşı takım beceriksiz olmasa bu kadar kolay maç olmayabilirdi.bu adama yıllarca nasıl dayandık anlamak mümkün değil
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 yedek kadromuz çok kötü ama bir senede tüm kadroyu değiştirmek zor tabi. bu sne bu şekilde idare edilecek mecbur sezon sonu yedeğe de iyi adamlar alınır diye düşünüyorum.
Öne çıkan mesajlar