Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Karabükspor @14.01.12 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendinden daha iyi oyunculara sahip olup sürekli saldıran takımı, güçsüz takım ancak faullerle durdurabiliyor tabi.

Barcelona maçlarında da penaltılar kartlar havada uçuşuyor.

Şike mike boş işler.
Mesaj tarihi:
Esh said:

gs gaza geldi de, alırlar o gazı yakındır. yakında bi fener maçı olaydı iyi olurdu.

Ah keşke Alex sakatken Fener maçı olsaydı ama işte şansa Alex 1 ay yoksa Beşiktaş maçı denk geliyor :(

Niysi pılıyıf vır
Mesaj tarihi:
kırmızı kart doğru
zaten çift sarıdan gitmiş eleman
penaltıda doğru bence
sercanınki yalan, zaten vermedi

ama fatih terimin maç sonu açıklamalarında ronaldinho fln geçti
Mesaj tarihi:
Baros'ta yırtık varmış.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncusu Milan Baros’un maç içinde geçirdiği sakatlık sonucunda zorlanma nedeni ile maç sonunda Medical Park Hastanesi’nde MR’ı çekilmiştir. MR sonucuna göre Milan Baros’un sol iç kasık bölgesi’nde kısmi yırtık tespit edilmiştir. Milan Baros’un tedavisine hemen başlanmıştır.

Bakalım Sercan neler yapacak..
Mesaj tarihi:
Esh said:

gs gaza geldi de, alırlar o gazı yakındır. yakında bi fener maçı olaydı iyi olurdu.

Ah keşke olsa bi 3 daha sallasak, biz Kadıköy'de bayrağı dikemeden düşüceksiniz diye çok korkuyorum.
Mesaj tarihi:
Esh said:

korkarim ki o zamana kadar biletler kesilecek heh.

bu arada ronaldinho onerilmis 8 milyon euro bonservis, yillik 5.5 milyon euro garanti para + mac basi, minimum 3 yil kontrat.

katiyen alinmasin bu paralara. parayi gec pismis asa su katmaya gerek yok, takim mis gibi oynuyor. bu paralari verecek gucumuz varsa gitsinler shaqiri, mevlut, serdar aziz, suarez, wijnaldum, omer toprak gibi adamlari alalim secip 2 tane.

escape said:

RRa nerde ya
o olmadan çekilmiyo futbol bölümü dsfs

http://www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/media/2009/02/vanished.jpg
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Esh said:

Ah keşke olsa bi 3 daha sallasak, biz Kadıköy'de bayrağı dikemeden düşüceksiniz diye çok korkuyorum.

Sorun şu, Esh Fenerli değil.
Mesaj tarihi:
ya sağa bi oyuncu almamız lazım.servet çok çok kötü.karşı takım beceriksiz olmasa bu kadar kolay maç olmayabilirdi.bu adama yıllarca nasıl dayandık anlamak mümkün değil
Mesaj tarihi:
yedek kadromuz çok kötü ama bir senede tüm kadroyu değiştirmek zor tabi. bu sne bu şekilde idare edilecek mecbur sezon sonu yedeğe de iyi adamlar alınır diye düşünüyorum.
  • Yeni Oluştur...