Pyro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Benim yayın çok leş ya, ingiliz spiker ama kalite 0. Radyo dinler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 beşiktaşın hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 yalan penaltı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Abi kıçımla güldüm penaltıyı verince de tekrarında adam topa bile degmemiş, elmander gitmiş almış bildigin penaltıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Kopek atti golu :D 3 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 tamam kapatın stadın ışıklarını zaten elektirik sıkıntısı var şehirde yeterli bu kadar oynandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 oha bu kez bi maçta hem penaltı hem kırmızı, 58.madde yüzünden gs yi ikna etmek için baya çaba harcandığı belli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Penaltı oldu, şöyle baktım, gitti Beşiktaş'ın güzelim hakkı dedim, sonra adamın topa değil de Elmo'nun bacakları hedeflediğini gördüm, üzüntüm geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 hahahha kazım salak ya onuda dışarı attı ne mal adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 4Ever said: yalan penaltı ya :) ilk izleyişte öyle geliyor. ben de aynen "oha lan nası verdi bu penaltıyı" dedim. ama topun momentum'u zaten adamın vurmaya çalıştığı yönde olduğu için yanıltıcı. adam topa dokunamıyor, direk elmander'e çelmeyi takmış oluyor. gg, yapacak bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 valla benim içime sinmedi penaltı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Elmanderin topa hakimiyeti yokki, adam kayıp topa vuruyor bence penaltı değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ulan bide 11 e 11e bitirse ya şu gs maçlarını :D 5 maç oldu herhalde arka arkaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 o değilde melonun yerinde önceden Mustafa Sarp oynuyordu ya :), aklıma geldide dertlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Bizde kurtaramaz böyle topları gelir burda uçar. 3-0 olunca laf edilmiyor be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 4Ever said: Elmanderin topa hakimiyeti yokki, adam kayıp topa vuruyor bence penaltı değildi :) izlemedin herhalde bi daha. adam topa çok net dokunmuyor. o kadar yazdım yanıltıcı diye :D adam topa dokunsa, dünyadaki en saçma penaltı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 4Ever said: o değilde melonun yerinde önceden Mustafa Sarp oynuyordu ya :), aklıma geldide dertlendim Ahaha cidden ne kötü takımdık gecen sezon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Ahahahahahah SARP ahahahahhahahahhaahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 adam her takimla bize gol aticak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Derken mustafa sarpın gol atması şom agzınızı gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 3 3 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Ulan adamla dalga gecerken yazdi ama yine de kötüsün sarp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Elmanderrrr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Takımın bugu sarp arkadaslar gol atmak isteyen alsın bize karsı derken JOOOOOHHHHAAAANNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 4Ever said: o değilde melonun yerinde önceden Mustafa Sarp oynuyordu ya :), aklıma geldide dertlendim M.Sarp aslında çok kötü bir oyuncu değil. Eski GS kötü bir takımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar