Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Beşiktaş - Bursaspor @15.01.12 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Bu arada Rüştü'nün pozisyonda hakeme suç atmak çok yanlış olur bence, onu görmek baya baya yetenek ister çünkü, hem vücut blokluyor hem şimdi ona gol demek güven özveri tecrübe ister kabul etmek gerekirse. Yan hakem ofsayta bakar, hakem zaten o açıdan göremez, ama yani orda onu yakalamak çok zor bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Darksun said:

Bazıları gibi bizimde rakip 10 kişi kalsa keşke, rahat oynamak nasıl görsek =)

Maçı izlemeden yorum yapan insanlar gelmiş hemen, lolz =)=)=)=)

Maçları demek istedin herhalde? kaç kırmızı oldu rakiplere sayıyormusunuz yoksa çoktan sayılmayacak duruma geldi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Khelben said:

Darksun said:

Bazıları gibi bizimde rakip 10 kişi kalsa keşke, rahat oynamak nasıl görsek =)

Maçı izlemeden yorum yapan insanlar gelmiş hemen, lolz =)=)=)=)

Maçları demek istedin herhalde? kaç kırmızı oldu rakiplere sayıyormusunuz yoksa çoktan sayılmayacak duruma geldi mi?

Aslantepe de 8 kırmızı çıktı, 4 ü bize 4 ü rakiplere. Antep maçında Servet ve Sabri, sonra da Engin ve Elmander gördü. Engin'in ki hariç ağır kararlardı, Servet'in kırmızı kartı bariz komediydi. Hadi Elmander de kontrolsüz girmiş olsun. 2 tanesi bariz gereksiz kırmızıydı.
Son maçta Karabüklü arkadaşımız zaten beyin eksikliği ile kırmızı kart gördü, öyle bir müdahale yok, diğer 3'ünü hatırlamıyorum ama bence bu cevap yeterli olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Valla bize 5 kırmızı kart çıktı onu biliyorum.
Muslera - Karabük
Servet, Sabri - Antep
Engin, Elmander - Sivas

Ama tabi GS rakipleri 10 kişi bırakılıyor öyle yeniyoruz. Rakiplerimize çıkan kırmızı kart sayısı ise 4, çok biliyorsunuz herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Darksun said:

Valla bize 5 kırmızı kart çıktı onu biliyorum.
Muslera - Karabük
Servet, Sabri - Antep
Engin, Elmander - Sivas

Ama tabi GS rakipleri 10 kişi bırakılıyor öyle yeniyoruz. Rakiplerimize çıkan kırmızı kart sayısı ise 4, çok biliyorsunuz herşeyi.

Of benim cevap arkada kalmış, ben bi kere maçları falan belirterek yazdım, daha efektif bir cevaptı o :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...