Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bunun üstüne Beşiktaş'ın hakkının yenmediğini iddia edemezsiniz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bazıları gibi bizimde rakip 10 kişi kalsa keşke, rahat oynamak nasıl görsek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bende izlerken içeri aldı falan dedim ama sonra pek göstermemişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Darksun said: Bazıları gibi bizimde rakip 10 kişi kalsa keşke, rahat oynamak nasıl görsek =) Maçı izlemeden yorum yapan insanlar gelmiş hemen, lolz =)=)=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 valla kendi maçımızı izliyoruz ama, necipin ayağındaki uzunca yarığı görsen sen de bu yorumu yapmazdın. bari sarı kart gösterseydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 olur öyle futbol bu arada tekme gelecek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kemik sesi gelmeden zevk alamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Futbol erkek oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 haci bu gsliler niye her boka atlar oldu boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 egemenin adamın direk bileğini biçip üstüne topa vurdum diye drama yapması çok iyiydi ilk yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 lan ne kaçırdı bursa be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 pektemek demek gol demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 pektemek gol demek, bu arada bursanın kaçırdığı aynı bizim ilk yarıdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 knox said: haci bu gsliler niye her boka atlar oldu boyle Napalım bizim maçlarda heyecan yok başka derbileri takip ediyoruz işte. 3-4-5 falan takılmak bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 plıyıflara fazla puan farkıyla girilmesin diye seferber olunmuş zaten ama en kötü yine 10 puan farka gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bu arada Rüştü'nün pozisyonda hakeme suç atmak çok yanlış olur bence, onu görmek baya baya yetenek ister çünkü, hem vücut blokluyor hem şimdi ona gol demek güven özveri tecrübe ister kabul etmek gerekirse. Yan hakem ofsayta bakar, hakem zaten o açıdan göremez, ama yani orda onu yakalamak çok zor bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Khelben said: Darksun said: Bazıları gibi bizimde rakip 10 kişi kalsa keşke, rahat oynamak nasıl görsek =) Maçı izlemeden yorum yapan insanlar gelmiş hemen, lolz =)=)=)=) Maçları demek istedin herhalde? kaç kırmızı oldu rakiplere sayıyormusunuz yoksa çoktan sayılmayacak duruma geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 takım çok iyi rakiplerin suçu yok semihin ayagının resmini görmüştünüz.eboue garibim her maç dayak yedi zaten geçen sene galataaraya karşı full atak oynayan anadolu takımları.armada geri dönünce tekmeyle zor durduruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Darksun said: Khelben said: Darksun said: Bazıları gibi bizimde rakip 10 kişi kalsa keşke, rahat oynamak nasıl görsek =) Maçı izlemeden yorum yapan insanlar gelmiş hemen, lolz =)=)=)=) Maçları demek istedin herhalde? kaç kırmızı oldu rakiplere sayıyormusunuz yoksa çoktan sayılmayacak duruma geldi mi? Aslantepe de 8 kırmızı çıktı, 4 ü bize 4 ü rakiplere. Antep maçında Servet ve Sabri, sonra da Engin ve Elmander gördü. Engin'in ki hariç ağır kararlardı, Servet'in kırmızı kartı bariz komediydi. Hadi Elmander de kontrolsüz girmiş olsun. 2 tanesi bariz gereksiz kırmızıydı. Son maçta Karabüklü arkadaşımız zaten beyin eksikliği ile kırmızı kart gördü, öyle bir müdahale yok, diğer 3'ünü hatırlamıyorum ama bence bu cevap yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Darksun said: Maçları demek istedin herhalde? kaç kırmızı oldu rakiplere sayıyormusunuz yoksa çoktan sayılmayacak duruma geldi mi? Valla bize 5 kırmızı kart çıktı onu biliyorum. Muslera - Karabük Servet, Sabri - Antep Engin, Elmander - Sivas Ama tabi GS rakipleri 10 kişi bırakılıyor öyle yeniyoruz. Rakiplerimize çıkan kırmızı kart sayısı ise 4, çok biliyorsunuz herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Evet kırmızıların bir kısmı doğru olabilir, de nedense başkalarının rakiplerine çıkmıyor işte. Standardı bir tuttursalar, ama nerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 döndük dolaştık yine beşiktaşın hakkına geri döndük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ekrem oldugunu bilsem heyecanlanmazdim bosuna :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Masquerade said: Darksun said: Maçları demek istedin herhalde? kaç kırmızı oldu rakiplere sayıyormusunuz yoksa çoktan sayılmayacak duruma geldi mi? Valla bize 5 kırmızı kart çıktı onu biliyorum. Muslera - Karabük Servet, Sabri - Antep Engin, Elmander - Sivas Ama tabi GS rakipleri 10 kişi bırakılıyor öyle yeniyoruz. Rakiplerimize çıkan kırmızı kart sayısı ise 4, çok biliyorsunuz herşeyi. Of benim cevap arkada kalmış, ben bi kere maçları falan belirterek yazdım, daha efektif bir cevaptı o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar