Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erdil Yaşaroğlu Guiness Rekorunu Kırdı


reyou

Öne çıkan mesajlar

http://shiftdelete.net/erdil-yasaroglu-guiness-rekorunu-kirdi-34251.html

said:
Samsung'un amiral gemisi Galaxy Note'dan esinlenerek, Galaksiye Notumuz var karikatürünü hazırlayan Erdil Yaşaroğlu, Guiness Rekorlar Kitabına girdi.
Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde çizimi gerçekleştirilen karikatür, yaklaşık 2 futbol sahası (10.952,055 m2) büyüklüğüyle, Guinness Dünya Rekorları’na kayıtlı en büyük karikatür oldu.
Erdil Yaşaroğlu’na Guinness Dünya Rekoru sertifikası; Samsung Electronics Türkiye Cep Telefonları Pazarlama Müdürü Cem Sezer ile birlikte, Guinness World Records Türkiye Temsilcisi ve Tescilli Hakemi Şeyda Subaşı Gemici tarafından takdim edildi.
Samsung Electronics Türkiye Cep Telefonları Pazarlama Müdürü Cem Sezer; Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Erdil Yaşaroğlu ile böyle bir projede bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu, projenin rekorlar kitabına girmenin yanı sıra bir sosyal sorumluluk projesi olarak algılanması gerektiğini vekarikatür alanının yeşillendirileceğini belirterek; “Alan sosyal medyadaki takipçilerimiz ve projeye destek verenler adına 4.000 fidanlık bir ormana, daha sonra Pınarhisar Belediyesi’nin de desteğiyle özel bir parka dönüştürülecek. Bu yolla dünyanın en büyük karikatürünü ölümsüzleştirirken, galaksiye çevre bilincini vurgulayan bir not göndermek, hem de bölgenin ve ülkenin tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz.” dedi.


http://www.youtube.com/watch?v=Q_vhTiKj30k&feature=player_embedded
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Cuce said:

e bunu amerigadan yapsalardı bütün dünyaya dayarlardıki, nedne burdan yapmıslar?


Çünkü duyduğum kadarıyla 2011'de %300 büyüme oldu cep telefonu marketinde Türkiye'nin. Çünkü IE Market Research'e göre 3 yıl içinde 100m olacak mobil hat abonelikleri Türkiye'de. Türkiye'nin mobil alış-verişinin 3 yıl içinde 22 milyar doları aşması bekleniyor. Okula gelen yabancı yayınlarda bile Türkiye'ye cep telefonundan satış yapın yazıyor, hatta: http://www.irishtimes.com/newspaper/finance/2011/1118/1224307762348.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede daha iyi iş yapar bu viral çünkü insanlar "vay be bir türk Gines rekoru kırmış gurur gurur gurur" diye tepki vermişti bu olaya. ego sorunu olan milletlerde daha iyi işe yarar bu spesifik viral. üstüne bu milletlerden en çok telefon pazarı olanı seçmişler işte sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...