Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSS: Başvuru Formu içeriği (WOT)

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Ben yurt disinda adres bildirimi icin 1 sayfa form doldurup gonderdim konsolosluga. Yurt disinda yasayanlar da adreslerini tr den yurt disi adreslerine guncellemeleri gerekiyor. Aksi halde Subat ayi sonuna kadar yapilmazsa ceza kesilecek.
Mesaj tarihi:
Ben başvuru yaptımda ne gelen var ne giden. Kendimi 35tl lik dilimden göstermiştim ailenin geliri yüzünden ama şimdi ödemekten vazgeçtim kendime ait bi gelirim yok zaten borçların şahsiliği ilkesi dolayısıyla ailemden de alamazlar patlasın içlerinde.
Mesaj tarihi:
ailenden alamazlar tabi zorla. borç senin üzerine olacak sana haciz gelecek. Ya ödeyeceksin ya ödeyeceksin. Ödemezsen haciz edecek birşey bulamazlarsa hapse atarlar herhalde bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Eve haciz olayı kalkıyodu en son ne oldu. Atamazlar hapse. Hapislik bişey yok mahkeme büyük ihtimal ödemeye olanak olmadığından kaldırır borcu öyle bişey olursa.
Mesaj tarihi:
diyelim ki ilk ay ödemedik parayı. dolayısıyla sağlık hizmetini de alamıyoruz bu sebeple. devam eden aylarda sağlık hizmeti alamıyor olmamıza rağmen alamadığımız bu hizmetten ötürü hala borçlanmaya devam ediyoruz. nasıl bi mantıktır bu?
  • Yeni Oluştur...