Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 AtlaraFisildayan said: ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ben yurt disinda adres bildirimi icin 1 sayfa form doldurup gonderdim konsolosluga. Yurt disinda yasayanlar da adreslerini tr den yurt disi adreslerine guncellemeleri gerekiyor. Aksi halde Subat ayi sonuna kadar yapilmazsa ceza kesilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Vergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bone said: postun başında kullanıcı adı yazıyor, o yüzden çok da şaşırtıcı bi durum değil. telefondan giriyorum sincabim, postlari ortaliyor otometiqmaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 onu bilemiycem, senin kendi sorunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ben başvuru yaptımda ne gelen var ne giden. Kendimi 35tl lik dilimden göstermiştim ailenin geliri yüzünden ama şimdi ödemekten vazgeçtim kendime ait bi gelirim yok zaten borçların şahsiliği ilkesi dolayısıyla ailemden de alamazlar patlasın içlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ikametgah aynı yerdeyse öyle değil o iş malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ailenden alamazlar tabi zorla. borç senin üzerine olacak sana haciz gelecek. Ya ödeyeceksin ya ödeyeceksin. Ödemezsen haciz edecek birşey bulamazlarsa hapse atarlar herhalde bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Eve haciz olayı kalkıyodu en son ne oldu. Atamazlar hapse. Hapislik bişey yok mahkeme büyük ihtimal ödemeye olanak olmadığından kaldırır borcu öyle bişey olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 diyelim ki ilk ay ödemedik parayı. dolayısıyla sağlık hizmetini de alamıyoruz bu sebeple. devam eden aylarda sağlık hizmeti alamıyor olmamıza rağmen alamadığımız bu hizmetten ötürü hala borçlanmaya devam ediyoruz. nasıl bi mantıktır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 mafya mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Ya paranı, Ya canını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ben gittiğimde muhtardan filan kağıt vermiyodu kimse sadece o form + kimlik fotokopisi bende öle yaptım bakim beklioz 1 ayı geçti bişi gelmedi postayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Gelen giden yok zaten, ziraat bankasına kimlik no'nuzla primleri yatırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bu ne lan? bem çalışan adamım. sigortam falan da var. böyle saçma sapan şeylerle uğraşmam gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ssk primin yatıyorsa gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 fakir problemi yani tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar