Mino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Hane Sahibine Ait Bilgiler T.C kimlik No: Adı Soyadı Doğum Tarihi Yeri / Yaşı Cep Telefon No Telefon No: Adres: Cinsiyet Medeni Hal Konut Bilgileri Oturduğunuz konutun Türü (yok, müstakil, apartman zemin kat, normal daire, çadır baraka, gecekondu, diğer) Oturduğunuz Evin Mülkiyet Durumu (kendi evimiz, kira, kira ödemeden kullanılıyor, lojman, diğer) Oturduğunuz Ev Kime Ait? (Akraba, Anne/Baba/Kardeş, Diğer Aylık ne kadar kira ödüyorsunuz Kira kontratınız var mı Bulunduğunuz semtte böyle bir evin yaklaşık kira bedeli ne kadardır? Mutfak Tuvalet ve banyo hariç oturduğunuz evde salon dahil kaç oda vardır Hanede kullanılan suyu nasıl tedarik ediyorsunuz? Ev içersinde banyo veya duşunuz var mı? Hanede kullandığınız tuvalet için hangisi doğrudur? Evde ısınmada hangi kaynağı kullanıyorsunuz Oturduğunuz konutu nasıl ısıtıyorsunuz Yemek pişirmede hangi kaynağı kullanıyorsunuz Son bir yıl içinde ödeyemediğiniz faturanız / kartınız oldu mu Hangi faturaları ödeyemediniz Durum Bilgileri Hanenin aylık ortalama geliri ne kadardır Sağlık hizmetlerine erişimle ilgili problem yaşıyor musunuz? Varsa nedeni? Hane halkı içerisinde özürlülük haricinde bakıma muhtaç biri var mı Yaşadığınız yerleşim yerine göç ile mi geldiniz göç ettiyseniz ne zaman geldiniz nereden göç ettiniz neden göç ettiniz Kaç yıldır bu yerleşim yerinde yaşıyorsunuz Et ve ürünlerini tüketme sıklığınız nedir Süt ve ürünlerini tüketme sıklığınız nedir Sebze tüketme sıklığınız nedir Meyve tüketme sıklığınız nedir Hane konut kolaylıkları Nasıl temin edildi (taksit, peşin ikinci el, hediye, yardım bağış, diğer) TV LCD TV Buzdolabı Çamaşır Makinası Bulaşık Makinası Derin Dondurucu Telefon Cep Tel 1 Cep tel 2 Cep tel 3 Uydu Anteni Bilgisayar Video VCD CD çalar Fırın Elektrik Süpürgesi Halı Yıkama makinesi Kombi Şofben Su ısıtıcı Küçük Tüp İnternet Güneş Enerji sistemi Harcama Bilgileri (veresiye, taksit, peşin, kredi kartı, yardım, borçla, diğer) Gıda Giyim Kira Yakacak Eğitim Sağlık Haberleşme Temizlik malzemeleri Ulaşım Sigara Su Elektrik Gaz Eğlence / kültür / Sanat Düğün Sünnet Lokanta Otel Alkollü içecek Konut (arsa, koop.) Mobilya ev aletleri ve bakım hizmetleri Diğer Borç Bilgileri (nereye, ne kadar, ne için) Kronik hastalık ve özür durumu bilgileri Ad soyad açıklama Çalışan kişi bilgileri Ad soyad açıklama Ahiret suali be.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bu kadar şeyi yazıp devlete bildirmek özel hayatın mahremiyetini ifşa etmeye girmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Ne olacak buzdolabım, tv'im, fırınım falan olunca zengin mi olmuş olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 onlar temel ihtiyaç ama lüks sayılıyor ülkemizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 TV LCD TV Buzdolabı Çamaşır Makinası Bulaşık Makinası Derin Dondurucu Telefon Cep Tel 1 Cep tel 2 Cep tel 3 Uydu Anteni Bilgisayar Video VCD CD çalar Fırın Elektrik Süpürgesi Halı Yıkama makinesi Kombi Şofben Su ısıtıcı Küçük Tüp İnternet Güneş Enerji sistemi Nice, bunlar direk yok bizde. Kurutucu falan gerçi ama onu da listeye yazmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 D Smart ve Digiturk uydu anteni klasmanına giriyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Onlar da yok, iyi ya. Kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 evde tv yok, salona imax kurdurduk, problem olmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bu ne abi fişletmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 fişletmezsen 212 silph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 göç ettiyseniz ne zaman geldiniz nereden göç ettiniz neden göç ettiniz Kaç yıldır bu yerleşim yerinde yaşıyorsunuz bunlar ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 6 ay bekleseler mezunoluyoduk ya, tabii iş hemen garanti değil ama sddfg neyse Fin said: göç ettiyseniz ne zaman geldiniz 1453 nereden göç ettiniz söğüt neden göç ettiniz ottoman business Kaç yıldır bu yerleşim yerinde yaşıyorsunuz baya bunlar ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Ben başvurdum böyle bi form yoktu. Ne alaka bu? Eve gelecek olanlarmı kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ee başvurdun ne yaptılar, ne sordular. anlatın da bilsin millet bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 batuhan said: Ben başvurdum böyle bi form yoktu. Ne alaka bu? Eve gelecek olanlarmı kullanıyor. nerden başvurdun? neler gerekiyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Anlatıyım çok basit ikametgahınızın olduğu kaymakamlığa gidiyorsunuz orda Sosyal Dayanışma Vakfı diye bi bölüm var. Ordan GSS gelir tespiti için geldiğinizi söylediğinizde bi form veriyolar. Forma ilaveten 3 şey istiyorlar.Muhtardan form-5 diye bişey. Dairede kaç kişinin kaldığı fln yazıyor. Nüfustan vukuatlı nüfus örneği ve kendi nüfus cüzdanınızın fotokopisi. Formda şu tık. Fakat formu vakıftan alsanız daha iyi sanırım ufak oynamalar var. Bunları hazırlayıp veriyorsunuz sizin kaydınızı yapıyolar hemen sonra evinize 1 ay içinde vakıf görevlisinin gelmesini bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ben isteğe bağlı bağkura girecem 50 tl civarı daha fazla verip hem emeklilik primine katkısı olacak hem de böyle eve girip malvarlığı kontrolü gibi gerizekalılıkların önüne geçecem ne güzel. gerçi 100'lük kotayada girebilirim belki başvursam da, ama 200lük çakarlar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bu formu hazırlayanlar salak mı yoksa kafaları 90'larda mı kalmış anlamadım. "TV" ve "LCD TV" diye ayırmış. "eski tip tüplüyse" TV, "diğerleri" için de LCD TV demiş. hani "düz ekran" diye ayıralım diycem, CRT'lerin de düz ekranları vardı. CRT, LCD, LED, Plazma, Projeksiyon gibi bir sürü türü var televizyonların. LED TV varsa "TV"yi mi işaretmiycem. Ne saçma şey lan. öte yandan "Video çalar" ile "VCD"yi ayırmış. Video çalar dediği büyük ihtimalle VHS kasetlerini çalan aygıtlar, çünkü 80'lerde bi tek VHS'ler "Video" formatıydı, onlara Video çalar diyorduk. 90'larda VCD'ler çıktı, "VCD player" diye ayrıldı. İyi de VHS'ler kalkalı DVD'lerin gelmesi epeeey bir zaman oldu. Hatta Bluray Diskler bile geldi. VCD felan ayırmadan direk Video çalar dese yeterliydi gene. bir de Video çalar kısmına "CD çalar" koymaları enteresan. Müzik seti yahu o. Video çalar kısmına niye koymuşlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Silphatos said: ben isteğe bağlı bağkura girecem 50 tl civarı daha fazla verip hem emeklilik primine katkısı olacak hem de böyle eve girip malvarlığı kontrolü gibi gerizekalılıkların önüne geçecem ne güzel. gerçi 100'lük kotayada girebilirim belki başvursam da, ama 200lük çakarlar gibime geliyoristege baglılar saglık hizmetinden yaralanamıyor diye biliyorum istersen iyice bir araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 silphatos patlar o iş. diğer topicte var kimlerin yararlanıp yararlanamadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 abi ben bu formu aldım ama bi sorum var. şimdi bu gıda, giyim falan harcama kısmına kendim için mi yazıcam. yani düşününce giyim için hiç para harcamıyorum annem babam alıyo giyim için ne lazımsa. yada sağlık için hiç para harcamıyorum mesela ben kendim. ilaç lazım olunca yine annem babam alıyo. onların hepsine 0 mı yazıcam yani ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bone said: bu formu hazırlayanlar salak mı yoksa kafaları 90'larda mı kalmış anlamadım. "TV" ve "LCD TV" diye ayırmış. "eski tip tüplüyse" TV, "diğerleri" için de LCD TV demiş. hani "düz ekran" diye ayıralım diycem, CRT'lerin de düz ekranları vardı. CRT, LCD, LED, Plazma, Projeksiyon gibi bir sürü türü var televizyonların. LED TV varsa "TV"yi mi işaretmiycem. Ne saçma şey lan. öte yandan "Video çalar" ile "VCD"yi ayırmış. Video çalar dediği büyük ihtimalle VHS kasetlerini çalan aygıtlar, çünkü 80'lerde bi tek VHS'ler "Video" formatıydı, onlara Video çalar diyorduk. 90'larda VCD'ler çıktı, "VCD player" diye ayrıldı. İyi de VHS'ler kalkalı DVD'lerin gelmesi epeeey bir zaman oldu. Hatta Bluray Diskler bile geldi. VCD felan ayırmadan direk Video çalar dese yeterliydi gene. bir de Video çalar kısmına "CD çalar" koymaları enteresan. Müzik seti yahu o. Video çalar kısmına niye koymuşlar ki. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 abi postu okudum dedim kesin Bonec yazmistir bunu, netekim hakli ciktim. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 35.46 lık dilime girmişim, Ziraat Bankası'na kimlik no'suyla başvurup ödeyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Theridone said: abi postu okudum dedim kesin Bonec yazmistir bunu, netekim hakli ciktim. true story postun başında kullanıcı adı yazıyor, o yüzden çok da şaşırtıcı bi durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar