Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapımı çok basit ve çok sağlıklı ev yemeği - Tavuk Yahnisi


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Malzemeler:
- Ortaboy Tavuk
- 2 Havuç
- 1 Patates
- 1 Soğan

2 Litre suyun içine Tavuğumuzu parçalayıp, havuç ve patatesimizi alacalı şekilde doğrayıp(kabukları soyun), soğanımızı ince ince kıyıp hepsini içine atın.

Tuzunu, karabiberini ilave edin isteğe göre birkaç maydanoz/kereviz sapı veya biraz limon suyu ile yemeğimize aroma katabilirsiniz. Tencerenin kapağını kapatıp haşlandıktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

Not: Tavuğu yıkamayı ihmal etmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin o tavuktan veya tavuğun yağından alacağın kolestrolün kalbe veya damarlara zararı değil aksine faydası var kötü yönelimli kolestrol vücuda zarar verir bunlarada yanılmıyorsam gdo'lu ürünlerdi.

http://www.youtube.com/watch?v=sTBLz-1FRXs&feature=related

Masailer'i örnek vermişler hiç ot yemediklerinden bahsetmişler ve bu insanların uzun yıllar yaşadığına otopsilerinde koronel kalp/damar hastalıkları bulunmadığına dikkat çekmişler.

O kadar uzağa gitmeye hiç gerek yok benim dedem 85 yaşında, antepli, etin de ötesinde sürekli sakatat tüketiyor bu yaşında bile tavuk yağı ile bulgur pilavı, yemek yapıyorlar ve bu adam yürüyebiliyor, kendi işini görebiliyor 1 kere bile doktora gitmemiş bir insan.

Hani bilip bilmeden yorum yapanlara tavım afedersiniz, zararlı olsa hayatı boyunca hergün et sakatat ve hayvan yağı ile beslenen bir insan 85 yıl nasıl yaşar ve yaşamaya devam eder?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...