Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Malzemeler: - Ortaboy Tavuk - 2 Havuç - 1 Patates - 1 Soğan 2 Litre suyun içine Tavuğumuzu parçalayıp, havuç ve patatesimizi alacalı şekilde doğrayıp(kabukları soyun), soğanımızı ince ince kıyıp hepsini içine atın. Tuzunu, karabiberini ilave edin isteğe göre birkaç maydanoz/kereviz sapı veya biraz limon suyu ile yemeğimize aroma katabilirsiniz. Tencerenin kapağını kapatıp haşlandıktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz. Not: Tavuğu yıkamayı ihmal etmeyin.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Yok öyle sağlıklı olmaz bu tavuğun yağı ile kendi içinde haşlanıcak
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 önce soğan ,sarımsak yağda kavur az,sonra havuçları(havuç zor pişer) sonra patatesleri at bi çevir sonradan tavukları göm ,kavurmak şart
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Seperate said: önce soğan ,sarımsak yağda kavur az,sonra havuçları(havuç zor pişer) sonra patatesleri at bi çevir sonradan tavukları göm ,kavurmak şart Abi bu söylediğiniz farklı bi yemek ben yahni yaptım.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 suyuna bolca köri atın çok yakışıyor tavuğa. birde bimde keskinoğlu buffalo winngs var. paprika var üzerinde. oda çok iyi.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 http://s16.postimage.org/46laytyph/179652_490072061455_17900841455_6669988_3533007.jpg
calimero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Lord_Argos said: Yok öyle sağlıklı olmaz bu tavuğun yağı ile kendi içinde haşlanıcak ha, öküz gibi kolesterol olan tavuk derisinin yağı ile haşlanınca diyosun. ok...
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Kolestrolün ne zararı varmış bir araştır bakalım bu bir ikincisi hayvansal yağlar senin o yediğin ayçiçek, mısırözü yağlardan 10 kat daha sağlıklı bu da iki.
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bitkisel yağlar her zaman > hayvansal yağlar bu biirrr kanda bulunan fazla kolestrol belli bir yaştan sonra damar tıkanıklığı yapar bu da ikiiiiii
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Senin o tavuktan veya tavuğun yağından alacağın kolestrolün kalbe veya damarlara zararı değil aksine faydası var kötü yönelimli kolestrol vücuda zarar verir bunlarada yanılmıyorsam gdo'lu ürünlerdi. http://www.youtube.com/watch?v=sTBLz-1FRXs&feature=related Masailer'i örnek vermişler hiç ot yemediklerinden bahsetmişler ve bu insanların uzun yıllar yaşadığına otopsilerinde koronel kalp/damar hastalıkları bulunmadığına dikkat çekmişler. O kadar uzağa gitmeye hiç gerek yok benim dedem 85 yaşında, antepli, etin de ötesinde sürekli sakatat tüketiyor bu yaşında bile tavuk yağı ile bulgur pilavı, yemek yapıyorlar ve bu adam yürüyebiliyor, kendi işini görebiliyor 1 kere bile doktora gitmemiş bir insan. Hani bilip bilmeden yorum yapanlara tavım afedersiniz, zararlı olsa hayatı boyunca hergün et sakatat ve hayvan yağı ile beslenen bir insan 85 yıl nasıl yaşar ve yaşamaya devam eder?
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 yasamak basli basina sans isi, 10 yasinda minnacik cocuk kanser olabiliyoken 90 yasinda adam halen sigara tutturebiliyor. sadece risk faktorleri var bunlari artiran azaltan ama oda 150 km hizla giderken kis lastigi takip takmadigin kadar etki ediyo.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 @Jaffa Benim yahnim ondan daha güzel :D
Öne çıkan mesajlar