sostizm Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Farkettiniz mi? Discovery'nin yokluğunu çok hissettim ben yaklaşık 4 yıldır ayrıyız. Thunder race falan var mıdır halen acaba? Mith Busters varmış, gördüm hemen. Çok sevindim. Animal planet falan da eklenmiş. Nba Tv gitti kapatalım derken discovery geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 2 ocakta teledünyada da yine başlayacağını duyuruyorlardı animal planetle falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 teledünyada da başladı discovery. Tam başladığı sırada yaklaşık 9 gün evde hasta yattım, ilaç gibi geldi valla. Tüm gün tv karşısında nat. geo. wild HD, nar. geo., discovery. 3 ünün arasında gidip geldim günlerce. discoveryde mythbusters devam ediyor baya güzel. us marine eğitim programı falan var, vault diye bir program var. İyi gibi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 belgesel mımph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 dsmart yüzünden aydın doğan almıştı discovery kanallarını, ama paraya sıkışıp geri sattı herhalde... discovery'de çooook eskiden izlediğim bi gezgin adam vardı. seslendirmesini de çok tanıdık birisi yapıyordu. ama ne şovun adını ne de seslendirmeni hatırlıyorum. nat geo yetiyor şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şimdi nat geo + discovery mi oldu digitürkde bi ligtv de arada maclara bakıyom, sözde evde digitürk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Kablo tv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 digiturk'ü sadece ligtv için alanlar diğer kanallarla ilgilenmiyor, doğrudur. dizi ve film kanalları baya iyiydi digiturk'ün ama ligtv'ciler sadece maç zamanı açtığı için tv'yi, o kanalları bilmiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 brainiac vardı o da fena değildi, programın mottosu science abuse'du sdfafas. http://sharetv.org/images/brainiac_science_abuse_uk-show.jpg bir insanı 25-30 tane elektrik süpürgesiyle uçurmuşlardı bir seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Süper zaten zapladığım kanal 5 taneydi biraz daha artmış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ben de geçen yanlışlıkla discoverye denk geldim gözlerim fal taşı gibi açıldı dedim ne kadar zamandır var da haberim yok hep burda mıydı lan acaba diye insan reklamını yapar discovery boru mu bütün belgesel kanalları digiturkte o zmn şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Novichok said: brainiac vardı o da fena değildi, programın mottosu science abuse'du sdfafas. http://sharetv.org/images/brainiac_science_abuse_uk-show.jpg bir insanı 25-30 tane elektrik süpürgesiyle uçurmuşlardı bir seferinde abi sırf şunu tekrar izleriz diye heyecanlanmıştım da yok geri gelmedi ne yazık ki programda. bir de eskiden extreme engineerin tarzı bir ton program vardı onlar da yok artık sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 düz discovery çok bozdu kendini, reality show kanalı gibi birşey oldu ama gene de iyi. diğer başka neler gelmiş bakayım. esas military history channel gelse güzel olacak. :/ bir de history'nin hd'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Novichok said: brainiac vardı o da fena değildi, programın mottosu science abuse'du sdfafas. http://sharetv.org/images/brainiac_science_abuse_uk-show.jpg http://handystuff.co.uk/rachel/rachel-grant-3.jpg http://handystuff.co.uk/rachel/rachel-grant-2.jpg HNNNNNGGGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi of bu kadın aklımda idi. gülle atıp saksı falan kırıyordu demi bu kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ahaha bu kadın efsane. 1-2 dakkalık aralarla çıkıyordu ortaya her bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Muz! Yüzer mi? Batar mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 torrent ten indirsenize belgeselciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 tv de zap yaparken rastlayıp bi sevinçle izlemenin verdiği keyifi vermiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 birde discoveryCh'da çalışanların hepsi stajermiş diye bir efsane vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 O kadın bir nesli erken ergenliğe sokktu ah ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Evde türkcell süperonline var ve bunların verdiği türkcell tv de discovery kanalı yok. o yüzden çöp bence. tivibu da discoveryi var ama aylık sadece discovery kanalına 40 tl vermek istemiyorum. Bunun mümkünse bedava veya aylık 10 tl altı yolu yöntemi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Abi evde digiturk var aylık yaklaşık 70 tl para ödüyorum. İnternet olarak da uyduneti kullanıyorum. Geçen uydunetten telefon geldi internetinizi yükseltelim + teledünya verelim aylık 43 tlye falan. Bir araştırayım dedim.Üst paket denilen bir paketi var History Channel dışında digitürkteki bütün kanallar hatta daha fazlası var gibi belgesel için.Bana şuanda dekoderi falanda bedavaya bağlayacaklarını söylüyorlar.Kafama yattı açıkcası. İnternet + üst paket + altın sinemayı 70 civari bi fiyata kapatırsam bağlıcam gibi.Bence bir orayı incele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 teledünya da eurosport2 yok bu arada bilginize benim için en kritik kanal eurosport ve eurosport2 idi. daha yeni discovery world'ü kapattılar, eskiden discovery science 2 fakrlı yayın veriyordu HD ve SD'de farklı programlar oluyordu, artık hepsi aynı. fiyatına göre iyi teledünya ama çok ta doyurucu değil bana kalırsa. Doğru düzgün spor kanalı yok, fox sports'un yanın akışı nasılsa hep abidik şeylere denk geliyorum, eurosport2 zaten yok, tracesports cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 digiturk iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar