Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturkde Discovery ve yeni belgesel kanalları başlamış

sostizm

Öne çıkan mesajlar

teledünyada da başladı discovery. Tam başladığı sırada yaklaşık 9 gün evde hasta yattım, ilaç gibi geldi valla. Tüm gün tv karşısında nat. geo. wild HD, nar. geo., discovery. 3 ünün arasında gidip geldim günlerce.

discoveryde mythbusters devam ediyor baya güzel. us marine eğitim programı falan var, vault diye bir program var. İyi gibi şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

dsmart yüzünden aydın doğan almıştı discovery kanallarını,
ama paraya sıkışıp geri sattı herhalde...

discovery'de çooook eskiden izlediğim bi gezgin adam vardı. seslendirmesini de çok tanıdık birisi yapıyordu. ama ne şovun adını ne de seslendirmeni hatırlıyorum.

nat geo yetiyor şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Novichok said:

brainiac vardı o da fena değildi, programın mottosu science abuse'du sdfafas.

http://sharetv.org/images/brainiac_science_abuse_uk-show.jpg

bir insanı 25-30 tane elektrik süpürgesiyle uçurmuşlardı bir seferinde

abi sırf şunu tekrar izleriz diye heyecanlanmıştım da yok geri gelmedi ne yazık ki programda. bir de eskiden extreme engineerin tarzı bir ton program vardı onlar da yok artık sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Abi evde digiturk var aylık yaklaşık 70 tl para ödüyorum. İnternet olarak da uyduneti kullanıyorum. Geçen uydunetten telefon geldi internetinizi yükseltelim + teledünya verelim aylık 43 tlye falan. Bir araştırayım dedim.Üst paket denilen bir paketi var History Channel dışında digitürkteki bütün kanallar hatta daha fazlası var gibi belgesel için.Bana şuanda dekoderi falanda bedavaya bağlayacaklarını söylüyorlar.Kafama yattı açıkcası. İnternet + üst paket + altın sinemayı 70 civari bi fiyata kapatırsam bağlıcam gibi.Bence bir orayı incele.
Sosyal ağlarda paylaş

teledünya da eurosport2 yok bu arada bilginize
benim için en kritik kanal eurosport ve eurosport2 idi.

daha yeni discovery world'ü kapattılar, eskiden discovery science 2 fakrlı yayın veriyordu HD ve SD'de farklı programlar oluyordu, artık hepsi aynı.

fiyatına göre iyi teledünya ama çok ta doyurucu değil bana kalırsa. Doğru düzgün spor kanalı yok, fox sports'un yanın akışı nasılsa hep abidik şeylere denk geliyorum, eurosport2 zaten yok, tracesports cacık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...