barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 açarken böyle bişi çıkıyo bende http://i.imgur.com/K7Epw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 O eskidendi, verdiğim linke bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Plus'ı ne yapacaksın ki? Normalini indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 abi baktım ama cidden bi esprisi yok plus versiyonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Normalini indirdim zaten. Garip geldi ama. Zaten alemin torrent programı Transmission Windows'da çalışmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Yeni versiyonda UI fln değiştirdiler, ondan garip gelmiş olabilir ilk başta. Hafif, güzel, iş gören bir program, yetiyor her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paralı olması garip. Torrent programı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Sen free versiyon ile devam et, takılma paralısına :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Hic oyle bir seye rastlamadim bu kadar sure utorrent kullandim. Ilginc. SS'te zaten bu ucretsiz bir programdir biri sana parayla sattiysa git geri almaya bak falan demis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Video: XBMC Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Evde Gmail, işte Outlook RSS: - Müzik: XBMC Torrent: Geçen aya kadar Windows'ta utorrent kullanıyordum. Şimdi Linux'a döndüğüm için daha bilmiyorum ama ilk olarak tavsiye üzerinde Transmission denemeyi düşünüyorum. Download: - Arşiv: 7Zip Ofis: Evde LibreOffice, işte MS Office Instant Messaging: Empathy Security: - Image Editor: - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Tranmission en iyisi ama sevmezsen qBittorrent ve Deluge var bir de işi yarar. Ötekiler cli üzerine gui şeklinde gidiyor. qBittorrent, uTorrent'ın kopyası gibi bir şey. Transmission'ın ayrı ayrı Qt ve Gtk paketleri olur bir de. Başta çok bpş görünür ama torrenti şeçip properties diyince uTorrent'de olan herşey çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Video: VLC , ps3 Web tarayıcı: safari E-Mail: - mac mail RSS: - dashboard Müzik: itunes, youtube Torrent: uTorrent Download: - safari Arşiv: Mac zip Ofis: iwork Instant Messaging: imessage Security: - macosx Image Editor: iphoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 xlaidehlevar said: Security: - macosx AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Video: KMplayer, GomPlayer, SMPlayer, MPC Web tarayıcı: Opera, Chrome, IE9, Firefox (evet, hepsini kullanıyorum) E-Mail: Thunderbird RSS: Thunderbird Müzik: Winamp Torrent: uTorrent Download: Opera, flashget, orbit Arşiv: Winrar (pek umursamıyorum bunun ne olduğunu aslında) Ofis: MS office 2010 Instant Messaging: Pidgin Security: NOD32, güncel sistem, Windows Defender ve internette ne yaptığımı bilmek. Image Editor: PS CS3 (lisanslı olduğu için halen CS3 sdf. yoksa CS5.5 falan kurcalamak lazım. evde de kurmaya üşeniyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Video: GomPlayer Web tarayıcı: Opera E-Mail: - RSS: - Müzik: - Torrent: - Download: - Arşiv: Winrar Ofis: MS office 2010 Instant Messaging: - Security: - Image Editor: CS5-Corel x5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yeri geldi mi Corel X4 kullanıyorum da o image editor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 niye ya sonuçta her türlü editi yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Video: Media Player Classic ve BS Player Web tarayıcı: Firefox E-Mail: Gmail RSS: yok Müzik: Winamp Torrent: uTorrent Download: JDownloader Arşiv: 7zip Ofis: MS Ofis Instant Messaging: Skype Security: Avast Image Editor: MS PAINT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Video: GomPlayer Web Tarayıcı: Firefox E-Mail: Gmail, Yahoo RSS: x Müzik: Winamp, nadiren Grooveshark Torrent: uTorrent Download: Flashgot Arşiv: WinRar Ofis: MS Office Instant Messaging: x Security: AVG Free Image Editor: Photoshop CS5 ama zaten ekmek teknem kendisi. İşi de katarsak hanidiyse tüm Adobe ürünleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar