xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Çok görüşüyoruz da, bir de msn'e dönüyor bir tane vajina post atınca topicler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ben yine de şaşırdım sadece 4 tane "Napae'yi tanımayı çok isterdim" postu olmasına. bi 10 tane falan beklerdim en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 niye isteyelim abi manyak mıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Onlar obnoxious oldugunu farketmeyenler. Paticik küsküsüne sahip çıkmayı yavaş da olsa ögreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Katawa SHoujo oynadık diye de olabilir. It's 3DPD, man. 3DPD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ardeth said: Ben yine de şaşırdım sadece 4 tane "Napae'yi tanımayı çok isterdim" postu olmasına. bi 10 tane falan beklerdim en az oo biz tanıdık zaten bi daha mı tanışcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 -Deno- said: napae said: -Deno- said: xunn, madboy, xenocide, deacon, zaugna, mortis, lyvanna, kaede, cuce, holy, cthulhu, gwindon, tyrannus, tunca, sereglin, glatheros. pepeleksel hali saha maclari disinda su ana kadar gorusemedigim cavanagh, dreagloth gibi yeto adminler de var sdf. ha, burdaki kisilerin bazilariyla lan partyden lan partye ya da aktiviteden aktiviteye gorusuyoruz ama olsun. bu adamlar can. bir de napae diye bir totos vardi benim universitemde, onun da arkadasligi fena degildi ama okuldan ayrilinca forever alone'a baglamis diye duydum. Bak beni kızdırıp durma, diyemiyosun tabi kılıbığın tekiyim, kız arkadaşım napae'yi facebookumdan bile sildirdi diye. Eşşek herif. Ayrıca geri geliyorum Bilgi'ye. Öperim. len sen geliyorsun da ben mezun oluyorum bu sene. dur bakalım, orta yolunu buluruz. Şubat'ta başlıyorum. Bi dönemimiz var <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 vaaay, kız arkadaşım amerikaya gidiyor tabi 4 güne, ondan yararlanıp... çakaaal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 planlar kurulmuş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 -Deno- said: vaaay, kız arkadaşım amerikaya gidiyor tabi 4 güne, ondan yararlanıp... çakaaal. Bir halt yediğin anda yetiştiririm. Bro mro sallamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Saçma sapan konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Buzzkill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 napae said: Saçma sapan konuşmayın. I thought that's how you roll. Da senden bahsetmiyordum. Deacon said: Buzzkill. Dedi Major Buzzkill. Tandıgım en buzzkil adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Kaede, Kenshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Buna xunn dilemma diyelim. Düşmanının bro'su, bro'su http://www.sissa.it/main/_graphics/_pictures/intro/splash/SocialPNAS.jpg dengesiz bir durum dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aehasdufhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 well played Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ardeth said: Buna xunn dilemma diyelim. Düşmanının bro'su, bro'su http://www.sissa.it/main/_graphics/_pictures/intro/splash/SocialPNAS.jpg dengesiz bir durum dikkat et http://i.imgur.com/Orzd9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ahh ahh eskidendi şimdi koptuk öoluk çocuk iş güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ardeth said: Buna xunn dilemma diyelim. Düşmanının bro'su, bro'su http://www.sissa.it/main/_graphics/_pictures/intro/splash/SocialPNAS.jpg dengesiz bir durum dikkat et düşmanının düşmanının dostunun düşmanının dostunun dostunun dostunun düşmanının dostunun düşmanının düşmanı senin neyin olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 dostum olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ardeth said: dostum olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Soru topiğe kilit vurdu. Beyin kusmuguna sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ginaly said: düşmanının düşmanının dostunun düşmanının dostunun dostunun dostunun düşmanının dostunun düşmanının düşmanı senin neyin olur? =düşmanının(dostunun dostunun dostunun dostunun dostunun düşmanı) =düşmanının(dostunun(düşmanı)) =düşmanının(düşmanı) =dostun Ardeth haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 düşmana (-) deyip paranteze almak temiz düşmanının. düşmanının. düşmanının.düşmanının.düşmanı düşman (dostu) (+). (+) = + uyuycam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar