dieevil Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 1 bebek bırde 4 yasındakı kızımdan dolayı her ıkı aksamda bır sırası ıle camasır , kurutma , bulasık makınelerı olmak uzere bunlara ek buzdolabı utu vs normal 3+1 ev ıcın ne gerekıyorsa onlar ıste , bırde her gece sabaha kadar yanan ampul da dahıl son fatura 98 tl geldı .Ama oncekıler 50 60 arasında gıdıp gelıodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Xaenin said: Bana 373 geldi geçen ay, her an bir silah alıp basabilirim mekanlarını. Sirf elektrik faturasi muhabbetine kardes cikabilirim ben bu adamla. Neyseki bu ay son kez giydirecekler faturayi. Bir daha tattirmicam o zevki adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şofbeni fırını lambaları 2 laptop tv ütü cart curt her bi şey cayır cayır açık evde , 130 lira falan max ödüyoruz.kesin ev sahibi falan bi yerden giydiriyo size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 En son gelen elektrik faturası elimde şimdi, 46.70 diyor. Evde 2 kuzen kalıyoruz ikimizde öğrenciyiz. 155 kwh enerji tüketmişiz sanırım. Tüketim tutarı 25.39 diyor. Vay anasını 25 liralık tüketip 22 lira vergi veriyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bize her ay 100-110 arası geliyor elektrik. Ama ilk günden beri baya sıkı şekilde bebelere ışıkları kapatın vs diye kastırdık yani evde gereksiz tek ışık yanmaz. Sürekli açık desktop PC sağlam arttırıyor elektriği. Birilerinin kayıp kaçağı ödemesi lazım o yüzden birazda o vergiler!! Birileri beleş kullansın birileri de kendi vergileri yetmez gibi onlarınkileride ödesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Herkese öyle geliyor faturalar. Normalde 60 lira gelen adama da 150 lira geliyor. Hoş yakında Trt vergisi ve kaçak elektrik tutarının da faturadan kalkmasıyla daha ağır kazık yiyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 B sınıfı nofrost buzdolabı tv 12 saat açık nerdeyse, 52 ekran lcd lambalar 12 saatten fazla açık Tost makinesi kullanıyoruz mütemadiyen kombi 24 saat çalışıyor 2 laptop 12 saat açık nerdeyse akvaryum var, 18w ışığı 12 saat yanıyor. Isıtıcısı var 100w, kaç kez devreye giriyor totalde kaç dk çalışıyor biliyorum da çalıştımı da az yakmaz. Ivırı zıvırı da var 24 saat çalışan, gerçi onlar çok düşük Wattlarda. Bu şekilde 30 tl geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ginaly said: buzdolabı yok (zayıf çelimsiz) gitar amfisi (zayıf çelimsiz rakçı) su parası az geliyor (saçı yağlı zayıf çelimsiz rakçı) elektrik tasarrufu yapamıyor (saçı yağlı zayıf çelimsiz lise terk rakçı) profil çıktı ortaya. asfahsfush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bu faturanın da 10 lirası kafadan buzdolabı yüzünden ha. Onu düş 20 lira fln gelir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bi bilgisayar, bi desktop neredeyse 7/24 açık. benim oda karanlık , 24w tasarruflu beyaz ampul var o yanıyo paso. salonda da aynısından, 37 ekran tv var bi de. bi de mini buzdolabı, 67 lira geldi. elektrikli şofben var bi de, o mu coşturuyo acaba? sigıl ne ayaksınız lan, utanmasanız elektrik idaresinden para alcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 30 lira süpermiş ya, benim buzdolabı eski ve çok az duruyor meret ondan 50 gayme geliyor her ay pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar