Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 horultu nasıl gider nasıl horlanmadan uyunur ilacı tedavisi varmıdır bilenler bilmeyenlere anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 KBB polikliniği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://images.cryhavok.org/d/18028-1/I+am+Monitoring+this+Thread.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Kilo vermek etkiliyor horlama derecesini. Uyurken takılan ve burun delirklerini ayrı tutan yapışkan bantlat etkileyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 neden horladığını bulman lazım önce. alışkın olmadığım yastıkla uyuyunca horluyorum ben mesela. yada rahat edemediysem yattığım yerde. nromalde horlamayan bazı insanlar da hasta olduklarında horluyorlar mesela. kilo olayının da etkisi vardır ama çok zayıf olup kendi horlamasına uyanan adam tanıyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 o bantlar da hastayken yada nefes alma sıkıntısından horlayanlarda baya işe yarayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 tek kullanımlık mı o bantlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 askerde doktora gitmiştim geniz etim var diye biliyordum o saat e kadar meyersem benim boğazım normalden darmış ee napıcaz falan dedim küçük dili geri çekicez düzelmez ise kesicez gene düzelmez ise boğazında cerrahi operasyon yapıcaz dedi oharas noluyoz falan oldum da ne bileyim alternatif tıb falan bişi vardır belki böle arada ceyran ediyor bu konu araştırmaya giriyorum gene o zamanlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 alternatif tıb zor gibi anatomik problemlerin varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Absolut said: Kilo vermek etkiliyor horlama derecesini. Uyurken takılan ve burun delirklerini ayrı tutan yapışkan bantlat etkileyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 NolaxThensbane said: tek kullanımlık mı o bantlar öyle olduklarını duymuştum. malum en bilinen marka breathe right ın çok etkili olduğunu kullanan 1-2 kişi bahsetmişti ama çok pahalıya geliyormuş her gün kullanıcağını düşününce.Söylediklerine göre yurtdışından çok daha ucuza getirtebiliyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Aluriel said: neden horladığını bulman lazım önce. alışkın olmadığım yastıkla uyuyunca horluyorum ben mesela. yada rahat edemediysem yattığım yerde. nromalde horlamayan bazı insanlar da hasta olduklarında horluyorlar mesela. kilo olayının da etkisi vardır ama çok zayıf olup kendi horlamasına uyanan adam tanıyorum asdfasd ayrıca karaciger yaglanması da nedenlerinden biri. kendi horlamama uyanıyorum ben de cok garip bisi,horladıgının farkındasın ama nası bisi ise cözemedim.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 nereye gitmek lazım ki kbb mi uyku merkezleri mi neresi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Fazla yorulmazssan horlamassin uykunda fazla nefeste almassin... Azindan nefes aldigin icin. Olur genelde yan yatmak bir nevi cozum olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi ne çok yoruluyorum ne de ağzımdan nefes alıyorum ve hatta yana yatıyorum ama hala kendi horlamama uyandığım oluyor :S gerçi düşününce kendi horlamama uyandığım zamanlar o sersemlikle yan mı yatıyorum sırtüstü mü tam bilemiyorum. İnsanın kendi horlama sesine uyanması çok garip bir his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ozaman o burun bant ları işini görecektir. yada burnunu tika doğal olarak azından nefes alırsın ses kalmaz :D haahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kendi horlamana uyanmak iyi oluyor hiç şikayetçi değilim işte içim geçiyor horlamamdan uyanıp çevreye farkettirmeden işed evam ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bende çok horluyodum ama bir yöntemle işi çözdüm meğer yastıktanmış... 2 yastığı üst üste koyup öyle uyuyorum ilk başta çok yüksek geldi ama alıştım sonra hanımda hayatından memnun bende :) meğer başım düşüyomuş geriye tek yastıkta o yüzden horluyomuşum sizde deneyin bişey kaybetmezsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 suratına benzin döküp yakarsam horlamazsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Taylan Ignacious Ozbay! Lilly'den böyle mi ögrendin centilmen olmayı? Çok utandırdınız onu bayım. Shame on thee. http://i.imgur.com/j8pIC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar