Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoğğğğrlamaya Çare

Wolas

Öne çıkan mesajlar

neden horladığını bulman lazım önce.

alışkın olmadığım yastıkla uyuyunca horluyorum ben mesela. yada rahat edemediysem yattığım yerde. nromalde horlamayan bazı insanlar da hasta olduklarında horluyorlar mesela.

kilo olayının da etkisi vardır ama çok zayıf olup kendi horlamasına uyanan adam tanıyorum asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

askerde doktora gitmiştim geniz etim var diye biliyordum o saat e kadar meyersem benim boğazım normalden darmış ee napıcaz falan dedim küçük dili geri çekicez düzelmez ise kesicez gene düzelmez ise boğazında cerrahi operasyon yapıcaz dedi oharas noluyoz falan oldum da ne bileyim alternatif tıb falan bişi vardır belki böle arada ceyran ediyor bu konu araştırmaya giriyorum gene o zamanlardayım
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

tek kullanımlık mı o bantlar

öyle olduklarını duymuştum.
malum en bilinen marka breathe right ın çok etkili olduğunu kullanan 1-2 kişi bahsetmişti ama çok pahalıya geliyormuş her gün kullanıcağını düşününce.Söylediklerine göre yurtdışından çok daha ucuza getirtebiliyormuşsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

neden horladığını bulman lazım önce.

alışkın olmadığım yastıkla uyuyunca horluyorum ben mesela. yada rahat edemediysem yattığım yerde. nromalde horlamayan bazı insanlar da hasta olduklarında horluyorlar mesela.

kilo olayının da etkisi vardır ama çok zayıf olup kendi horlamasına uyanan adam tanıyorum asdfasd

ayrıca karaciger yaglanması da nedenlerinden biri.
kendi horlamama uyanıyorum ben de cok garip bisi,horladıgının farkındasın ama nası bisi ise cözemedim.lol
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne çok yoruluyorum ne de ağzımdan nefes alıyorum ve hatta yana yatıyorum ama hala kendi horlamama uyandığım oluyor :S

gerçi düşününce kendi horlamama uyandığım zamanlar o sersemlikle yan mı yatıyorum sırtüstü mü tam bilemiyorum. İnsanın kendi horlama sesine uyanması çok garip bir his.
Sosyal ağlarda paylaş

bende çok horluyodum ama bir yöntemle işi çözdüm meğer yastıktanmış...

2 yastığı üst üste koyup öyle uyuyorum ilk başta çok yüksek geldi ama alıştım sonra hanımda hayatından memnun bende :) meğer başım düşüyomuş geriye tek yastıkta o yüzden horluyomuşum sizde deneyin bişey kaybetmezsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...