Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn said: WHERE WE ARE GOING WE DON'T NEED ROADS. http://www.popsci.com/files/imagecache/article_image_large/articles/delorean.jpg ya bunu araba ddegil die koymadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Arabaların lordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 çıkıomuş bu sene 100k ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.itusozluk.com/image/vosvos_17396.jpg bakkala gitsem bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Suark said: çıkıomuş bu sene 100k ya Asla araba almama yeminim bozduracak tek şey zaten. Motordan başka şeye binilmez yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sls amg + nürburgring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Oh Lord, won't you buy me an Audi A5 Coupé?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yol farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ring varsa Caterham isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Rotweiler said: Red pozantı yolu diil mi lan orası? =)) pozantı.çok seviyorum o yolu ben ya.cabrio arabayla bi yaz günü çok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Yazın cidden harika o manzara ama o yol işkence araba için. Anlatılmaz bi eğimi var ya. Düz göünüyo ama arabanın tork sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.ultimatecarblog.com/wp-content/uploads/2011/07/2012-Chevrolet-Camaro-ZL1-1.jpg ile http://www.worldofstock.com/slides/TAC1816.jpg http://www.delsjourney.com/images/close-ups/us/favorites/fav_drives/1912_-_US_101_at_Pistol_River_CC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bir 2012 mustangle ama bu en sağlam motorlularından ne diyorlardı unuttum ona seguna boss mu öyle bişi, onla ny dan başlayım la ye kadar çölü flm geçerek bir road trip de iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Suark said: http://www.itusozluk.com/image/honda-s2000_286301.jpg yol çok önemli deil, tali yol olmasında... Abi bu pek hayaldeki araba olcak bişi değil ya,bildiğin apaçi arabası afdsgh 60k lık keşke böyle bir hakkı bunda harcamasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şu arabayla Karadeniz'in bir ucundan diğer ucuna yaz mevsiminde gitmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Osie16 said: Suark said: http://www.itusozluk.com/image/honda-s2000_286301.jpg yol çok önemli deil, tali yol olmasında... Abi bu pek hayaldeki araba olcak bişi değil ya,bildiğin apaçi arabası afdsgh 60k lık keşke böyle bir hakkı bunda harcamasan arabayı satın almıcak ztn bi seferlik kullanıyor, bu arada honda s2000 klasik bir araç şu an üretimi durduğu için. gayet de kullanılabilecek bir otomobil trde krolar binio diye harcamayın güzelim arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 zevkler ve renkler tabi ama 1 kere kullan istediğin arabayı diye sorduklarında sölenebilcek bir araç değil,yakın tarihte üretimden kalkmasıda onu über bir araba klasik bir araba yapmaz ve sikibin çok overrated bir araba.. fwd yap bakalım yüzüne bakan olcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Osie s2000 e bir çok ülkede tapanlar var, sadece ülkemizde apaçi arabası oldu bu araç. Artı önden çekişli olması sadece sportif kullanımı biraz daha köreltir. Roadstar kategorisinde Miata, Z3 ya da s2000 hangisini seçersin deseler s2000 derim en azından uygulanabilecek modifilere daha açık bi araba, motorundan bahsetmeye gerek var mı dış görünüşünden gayrı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 mk1 golfede tapanlar var,bu onu iyi bir araç yapmaz benim gözümde,dedim ya zevkler ve renkler diye. 1 kere istediğin güzergahta kullanıcaksın deseler seçeceğim son arabalardan sikibinde miatada z3 te z4 te,neyse pm den devam edelim tartşmak isteyenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Letsgetthesunshine said: Osie s2000 e bir çok ülkede tapanlar var, sadece ülkemizde apaçi arabası oldu bu araç. Artı önden çekişli olması sadece sportif kullanımı biraz daha köreltir. Roadstar kategorisinde Miata, Z3 ya da s2000 hangisini seçersin deseler s2000 derim en azından uygulanabilecek modifilere daha açık bi araba, motorundan bahsetmeye gerek var mı dış görünüşünden gayrı? onden cekis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Osie16 said: fwd yap bakalım yüzüne bakan olcakmı Buna istinaden olsa dedim orada ''önden çekiş''. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bir üstteki mesajda S2000'in önden çeker olsa kimsenin yüzüne bakmayacağı argümanına karşı yazılmıştı o. İlk görünce şaşırmıştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yoo sadece olay çekiş deil ki, araba araba gibi araba. İçine bindiğinde uzanıosun resmen, yerle bitişiksin. Sağ tarafta tek bi tuşa basıosun ve sürüş harici gereksiz bütün elementlerden sıyrılıosun. Bence mesela o koltuktaki hoparlörlerde gereksiz. Vites kolu mükemmel yerde, iki el direksiyonda, arabanın içine uzanmışsın ve sadece senle o var. mmmm bide güçlü biraz meret, hafif falan.Epeydir hayalimdide deyuslar kaldırdılar arabayı :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 mucielago, romadan ingiltereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yer farketmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar