Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Peki bu sence 4 senelik İnsan Kaynakları eğitimi veren bir eğitim kurumu olmamasından kaynaklanıyor olabilir mi? İK üzerine odaklanmış ilk eğitimin yüksek lisansta karşına çıkıyor olması falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 4 sene ne ogrenicen abi IK icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 İK'nın bağlantılı olduğu pekçok şeyi? Yasal süreçlerden tut, karakter analize? Stajlarla beraber şu anda Türkiye'de okutulan birçok 4 senelik bölümden daha faydalı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Malesef IK diye bir bolum yok universitelerde dogru. Ama bu arkeoloji mezunlarini IK ci yapmak icin bahane degil. IK da CV pool mu yapacaksin sosyoloji, psikoloji mezunlarini al. Sozlesme ve yasal sureclerde calisacak adam mi lazim, hukuk mezunu al. Maas butceleri, egitim butceleri, performans analizi, vs. yaptiracaksan isletme, iktisat mezunu al. Bunlar olmazsa gidersin konusunda deneyimli insanlari alirsin ise. IK cilarin bu kadar tepki toplamasinin sebebi, gorustukleri kisilere gore konularinda tecrubesiz ve yetersiz olmalari. Fotograf konusuna gelince, CV de fotograf istenmesi pozitif ayrimcilik sebebidir ve cogu ulkede yasaktir. Aynisi dogum tarihi ve yeri icinde gecerlidir. Birde kimse linklememis sasirdim: http://www.youtube.com/watch?v=t46pY7qWnGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Gallant said: Malesef IK diye bir bolum yok universitelerde dogru. Ama bu arkeoloji mezunlarini IK ci yapmak icin bahane degil. IK da CV pool mu yapacaksin sosyoloji, psikoloji mezunlarini al. Sozlesme ve yasal sureclerde calisacak adam mi lazim, hukuk mezunu al. Maas butceleri, egitim butceleri, performans analizi, vs. yaptiracaksan isletme, iktisat mezunu al. Bunlar olmazsa gidersin konusunda deneyimli insanlari alirsin ise. IK cilarin bu kadar tepki toplamasinin sebebi, gorustukleri kisilere gore konularinda tecrubesiz ve yetersiz olmalari. Fotograf konusuna gelince, CV de fotograf istenmesi pozitif ayrimcilik sebebidir ve cogu ulkede yasaktir. Aynisi dogum tarihi ve yeri icinde gecerlidir. Bazı ülkelerde cinsiyet, milliyet ve dolayısıyla da isim belirtmeye bile soğuk bakılıyor ayrımcılık olmaması için. İsmiyle, milliyetiyle, cinsiyetiyle niye ilgileniyorsun ki? Diğer yandan yazdıklarına tamamen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 İyi de düzgün şirketlerde ik'cılar kişilerin hukuk vesaire konusunda yetkin olmasına bakmıyor ki, kişilerin genel profilleri, işe uygunlukları, karakter analizleri gibi şeyler geçer genelde İK'dan. Öyle olmasaydı, işe alımdan sadece ik sorumlu olurdu ve siz pazarlama pozisyonları için pazarlama direktörleri ile görüşmezdiniz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 topicin kayması üzerine topici eksenine geri sokuyorum. İŞİ ALDIM!!! euhaueha pazartesi istanbula ataşehir civarına ev bakmaya gidiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ne kadar maas aliyon ki atasehirde ev bakcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ZaugnaKhaldun said: İyi de düzgün şirketlerde ik'cılar kişilerin hukuk vesaire konusunda yetkin olmasına bakmıyor ki, kişilerin genel profilleri, işe uygunlukları, karakter analizleri gibi şeyler geçer genelde İK'dan. Bu adamlar bizim fotomuzu falan napiyor ben onu merak ediyorum. IK'da calisan varsa soylesin lutfen. Bildigimiz gibi amerika'da mesela foto, uyruk, cinsiyet falan yazmak yasak. Ben ise CV'mi fotosuz gonderince adamlar foto yok diye geri donuyor. WTF man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 fizban said: ne kadar maas aliyon ki atasehirde ev bakcan demekki o kadar iyi alıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 fizban said: ne kadar maas aliyon ki atasehirde ev bakcan maaşı kiraya gömecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Deacon said: ZaugnaKhaldun said: İyi de düzgün şirketlerde ik'cılar kişilerin hukuk vesaire konusunda yetkin olmasına bakmıyor ki, kişilerin genel profilleri, işe uygunlukları, karakter analizleri gibi şeyler geçer genelde İK'dan. Bu adamlar bizim fotomuzu falan napiyor ben onu merak ediyorum. IK'da calisan varsa soylesin lutfen. Bildigimiz gibi amerika'da mesela foto, uyruk, cinsiyet falan yazmak yasak. Ben ise CV'mi fotosuz gonderince adamlar foto yok diye geri donuyor. WTF man? benim fotomu giriş kartına yapıştırmışlar mesela bileydim güzel bi foto verirdim cv'de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 tam kapsamlı ayrımcılık yasası yok tr'de ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 fizban said: ne kadar maas aliyon ki atasehirde ev bakcan valla ev bakmak için para almıyorlar... pahalı gelirse başka yerlere bakarız nedir yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 tebrikler bu arada eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 1k dan başlıyor fiyatlar işte merkez 1.5k sky towers ve muadilleri 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bizim daire dolu olmasa 1kya verirdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Foto yok diye geri dönüyorlarsa geri dönüş bile yapma derim açıkçası, ya mülakata girdiğine pişman ederler, ya da şirkete girer birkaç ay sonra pişman olursun. Ben fotoğraf koymuyorum, fotoğraf olmayan CV'leri de daha adil değerlendirebiliyoruz. İnsanın ister istemez gözü kayıyor eğer fotoğraf varsa elbette; ama olmaması en iyisi bence. Ha fotoğraf koyup, diskoda çekilmiş fotoğrafı CV'ye basan adam varsa zaten baştan kaybediyor, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 kardeş gebzede çalışacaksan ataşehirde ev bakma mümkünse tren istasyonlarına yakın yerlerde bak maltepe bostancı gibi ha servis var diorsa o zaman yine ataşehirden balma eheh o kadar da merkezi değil o zaman iki soru soralım; 1- servis var mı? 2- kaç paraya kadar yer bakıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 servis var tabii, olmasa bakar mıyım? valla aldığım kira konusunda ya birileriyle paylaşıcam evi ya da tek başıma çıkıcam ki max 1000tl kira düşünüyorum. ha tabi peder bey ben destek çıkarım oğluma derse bilmiyorum henüz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 abi sen yine de servis ve en iyi alternetifi (hani sabah gç kalırsın vs.) tren istasyonuna yakın bir yerden bak ataşehir iyi hatta ev arkadaşıyla çıkacaksan 2k ya iyi bir yer bulursun da çok ters yer sosyal hayatı sıfırlasan gebze bile olur işin evin birbirine yakın olur senin için en iyi bölge e5 e yakın maltepe bostancı tarafı, hem merkezi yerlere hem de servisine yakın hem metro da geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 BabacumMostors said: kardeş gebzede çalışacaksan ataşehirde ev bakma mümkünse tren istasyonlarına yakın yerlerde bak maltepe bostancı gibi mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 gebzede çalışacak adamın, gebze merkez ya da Tuzla, Darıca, Bayramoğlu üçgeninde ev bakması faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kurtköye ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar