jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Daha önce friends'de de rastlamıştım. gerçekten de düşündüm bulamadım. hayatımızdaki bütün iyilikleri kendimizi iyi hissetmek için mi yapıyoruz? sizce bencil olmayan iyilik var mı? ankette komikli şakalı şık yok ama idare edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bence yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Çok sevdiğim birisini mutlu etmek için iyilik yaptığımda bile o kişi mutlu olduğundan dolayı mutlu oluyorum. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Yok. Var diyen ya yalancidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 aynen.bence de yok. örneğin geçen gün yaşlı bir amca geldi kızım param yok ama çok ağrıyor alıver şu dişi dedi. çektim para da almadım ama kendim de mutlu oldum. yine bencilce oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tartışılmıştı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 var dedin di mi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bencillikten anladığınız iyilik yapınca mutlu olmaksa baya baya sosyopatlığa meyillisiniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 iyiliğin niteliğine göre iyilik > şahsi tatmin olan durumlar olabilir sanırım. ama işin içinde yine bencillik mevcut. ömür boyu id'e çalışıyoruz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ama öncelikli olarak karşımdakini düşünerek böyle bi harekete kalkışıyorum ki. Bilinçaltımda kesin kendi çıkarlarım için yapıyorumdur ama iyiliği sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 jaffa said: var dedin di mi -_- yep.sen o dişi "çektikten sonra ben de mutlu olurum o yeah" diyerek mi çektin :) bencilliği tanımlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 İsteyerek yapmadığınız şeyler?İstemediğiniz halde ucu başkasına "iyilik" olarak yansıyan olaylar bu kategoriye giriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namustimsalicavidan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 adamına yapıcaksın iyiligi,hak edene !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yok tabi ki öyle diyip çekmiyorum ama napae'nin de dediği gibi. bilinç altımda diyorum belki de. bencillik kişinin sadece kendini düşünmesi olarak düşünüldüğünde cevap değişiyor tabi .ama ben sadece kendimi düşünmüyorum da kendimi de düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 fedakarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kendini düşünmeden yaptığın fedakarlık var mı? yoksa günün sonunda fedakarlık yaptım diye kendini iyi hissedecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bence bencillikle alakası yok konunun.cünkü bi eylem yaptıgında bi sonuc elde ediyosun.sonuc ya maddi olur ya da manevi.mesela iyilik yaparsın manevi haz duyarsın,diger yandan bi is yaparsın karsılıgında maddi sonuclar elde edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Çok kötü bi konu bu. Tartış tartış bitmez. Doğru veya yanlış cevabı yok. Çok fena sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ya mesela iş yerinde milletin ödevinden tutun ösym için bankaya gidip dekont yatırmaya kadar hemen herkese bi faydam oluyor ama mesela 2 masa yanımdaki arkadaş yapıcağı şeyden kendisine de bi fayda sağlamıyosa kılını kıpırdatmıyo bahsedilen konu tam olarak bunun üzerine mi? Kişilerin karakteri ve nasıl yetiştirildiğiyle ilgili bi durum tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Var. Mesela şu Japonya depreminden sonra radyoaktif atıkları temizlemek için gönüllü olan yaşlılar aklıma gelen ilk örnek. Adamlar biz yaşlıyız kısa bi süre sonra zaen öleceğiz, biz temizleyelim gençler zarar görmesin demişlerdi. Ya da ne bileyim, ağzına kadar dolu metrobüste yaşlı bi amcaya yer verme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 friendsde de kanıtlandıgı gibi . hayır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 aslında olay şu ben bir iyilik yaptığım zaman sonucunda iyi hissetmem beni bencil yapmıyorsa tabi ki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 olmaması gerekli zaten neden-sonuc a varıyor konu.bu yüzden sonuc bekliyoruz die iyilik yapmamak aptalca olurdu die düsünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 evet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kendini iyi hissetmek için iyilik yapıyorsan o bencilce de, iyilik yaptıktan sonra kişinin mutluluğuna seviniyorsan bencillik bunun neresinde ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar