souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 zamanında şampiyonlukları kral vesilesi ile cebe indirme gibi geçmişi olan bir takımın ağlaması manidar.Çünkü toplam şampiyonluklarda hala daha o avantalar mevcut durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 screwy said: madem dogustan realli degilsin niye bunu kovalıyosun? 6 7 kere foruma koyucak kadar dertlisin ve takip ediyosun. Barcelona onunden yemegini mi aldı? Sadece haterim demekle bitmiyo olay var demekki bisey. Aha bak barcada oyuncular kendini yere atıyo zaten kotu takım sırf bununla kazanıyolar son 5 senede kendilerini yere ata ata sadece 12 mac kaybettiler. Eger 3 tane oyuncu 100 macta 10 kere kendini yere attı diye bi takım sevmiycek olsaydık turkiyede galatasarayı da tutamazdık arif var diye tek basına su 10 pozisyonu tek macta yaratıyodu massallahı vardı. sanki dunyanın her takımında kendini yere atan adam yokmus gibi video cıkarıp tu pis kaka diyip sora da "izlemeyi sevdigin" takımı savununca "dogustan katalan mısın" sorusuyla karsılasmak da baya komik tabi. Ha bi de aklıma gelmisken benim barcelonayı "dogustan katalan" gibi tutma hakkım ne kadar yoksa burdaki herhangi birinin de fenerbahceyi "dogustan kadıkoylu" gibi tutma hakkı yok. bi takımı destekleme istegi mesafeye, dogdugun yere baglı degil. Isteyen istedigi takımı tutar. o videoları barça fanboyları için koymuştum yine şöyle birşey var.gs kötü oynadıgı zaman kötü oynadı der misal gs taraftarı yada bi fenerli neyse. lakin barçanın kusurlarını kabul etmeyen eleştirince bıdı bıdı yapanlar oluyor.onlara katalan diyorum ben.hani barçanın tribünündeki öz barçalı bu kadar savunmuyordur yeri geldiğinde. onun harici türkiyede futbolun böyle önemli oldugu ülkede ne bilim fenerli yada gsli olupta birinin gerçekten barcelona taraftarı olabilceğine inanmıyorum. desteklersin sempati duyarsın ama barça taraftarıyım manu taraftarıyım saçma geliyor bana.samimi gelmiyor tribününe gidemediğin belki her maçını takip etmediğin atkısını formasını almadıgın yatak örtünde arması olmayan evinde o takımın bardakları vs yoksa vs taraftarlık gibi gelmiyor kilometrelerce öteden. o videoda işte barcelonayı kusursuz mükemmel olarak görenler savunanlar için koyabiliriz yani ariflere kadar gelmeye yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 O kadar saçmalamışsın ki yine her birini quote layacak enerjiyi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 gayet mantıklı abi ben galatasaraylıyım ama intere hep sempatim vardır cocuklugumdan beri.ki formam bile var kaç tane.ki buna rağmen umruma değil açıkcası.interinde futbolunu ciddi beğenmiyorum mi morinyo dönemi en azından keyif veriyordu arada.onun harici sıkıcıdır. barcelona ve milan formamda vardı.annem vermişti biirlerine ahah. ben barcelonanın baya kötü oynadıgı maçları izledim.gayet her takım gibi kötü oynadıkları oluyor.ama o zamanlarda bile barça barça en iyi vs diye objektifliğini kaybeden tipler oluyor.asıl saçmalık onların yaptıgı bence ha belki barcelona haterı olabilirim.ama bu biraz genel olarak barcelona maçını anlatan türk spikerlerin bile barça fanboyu oluşuna ve burdaki yada facebuktaki barcelona fanlarına uyuz oldugumdan messi xavi yokken olmayan barçacılar 2 senede ortaya cıktı gerçek taraftar olarak ahah size göre mantıklı olan buysa tamam :).yarın manu domine etsin futbolu.katalanlar yok olur bir anda.doguştan ingiliz olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 red güzel kızlara bile çirkin diyen hater değilmisin? karıştırıyomuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 megan foxa çirkin diyorlar onlara gidin sdf.oysa ben çirkine çirkin diyorum :) bu arada anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Red said: şöyle birşey var.gs kötü oynadıgı zaman kötü oynadı der misal gs taraftarı yada bi fenerli neyse. şunu ciddi mi sölüyosun bilemedim, gerçekten türkiye de taraftar profilinin böyle olduğuna inanıyo olamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 herkes cimbom old boys değil en nihayetinde ama dediğim gibi karşı bi argümanınız varsa kabulum.saçma diyip geçmeyle olmuyor aranızda barcelonadan başka tutmamış.ve yıllardır destekleyen varsa kabulum ama benim için takım desteklemek gs uefa aldı gsli olalım.kadıkoy caddeye yakın fenerli olalım,barcelona bütün kupaları almış katalan olalım değil messi ile birlikte barcelonalı olup takıma toz kondurmayanları savunmayın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kutugu barcelonaya mi aldirdiniz lan, barcelonali olmak ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Real Madrid'de Pepe, Barca'da Mascherano. Read Madrid'liler bunu anlayabiliyor, Barca'lılar henüz anlayamadı. Messi-boylar sizi. Real Madrid'liler Barca'lılar derken de sempati duyulan takımı olarak söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ya tamam da red, adam istediğini istediği şekilde desteklemekte özgür. Sana mı soracaklardı nasıl destekleyeceklerini... Adamlar öyle ya da böyle 6 da attılar, 14 maçtır yenilmediler de... Bu tip videolar her Real Madrid maçı öncesi hortlar, izlenir ve gülünür. Normal böyle şeyler. Kimin nasıl destekleyeceğini ne belirleyebilecek ne de yargılayabilecek konumdasın. Söyledikleriniz saçma sadece. Kızma bana, sen ne kadar Reali destekleyebiliyorsan, savunuyorsan, barça'ya attığı gollerinde zaaaalıyorsan, onların da senden daha fanatik, aşırı da olabilir, barça destekleme hakkı var. Videodakiler çok absürt ayrıca. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 vaperon said: Videodakiler çok absürt ayrıca. http://3.bp.blogspot.com/-8pmFvvnZvd8/Ta_PurFb3bI/AAAAAAAABNQ/yOhNjeElCPs/s400/Jose-Mourinho12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 olm ben destekleyemezler mi diyorum sdfs bana saçma geliyor dedim.bu yuzdende böyle cheater videoları dönüyor işte barcelona takım değil messi adam değil demiyoruz ahah.şuan dunyanın en iyi takımı diye sıkıcı futbol oynadıklarında çirkeflik yaptıklarında laf etmiyelim mi ben reali desteklemiyorum ya.barçanın rakiplerini destekliyorum sf realde de xab diamaria pepe falan hiç ilgiimi çekmeyen futbolcular.mesut ronaldo ve diğer türk futbolcular için ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 futbolcu değil aktör bunlar sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Barçanın vidyoları rakip ayırt etmeksizin kendini yere atmalarla falan dolu, Realinki ise Barça maçlarında yaptığı sertliklerle. Barcelona maçlarının özetleri müthiş zevkli gelirken maçlarını 90 dakika izlemek işkence gibi geliyor bana. Bi süre sonra rakibin çileden çıkması gayet normal, az topu ver de biz de oynayalım demekle olmaz ki. Ha kosoca Real ağlıyor mu, ağlıyor. En büyük sebebi de ego manyağı teknik direktörleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Yunanistan'ın her maçından bundan daha uzun videolar çıkar. neyin peşindeysek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 pepenin villanın kaval kemiğine tabanının tam altı ile girince villanın son anda ayağını kaçırıp kendini yere atmasını DEĞMİYOR diyerek anlattıktan sonra kahkaha attım hatta HAHAHAHAHAHAHAHAHhAAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Özellikle son 2 senedir Barça'nın sürekli hakem aldatmaya çalıştığını ve kendini yere attığını söylüyorum ben zaten. Tamam adamlar müthiş futbol oynuyor, sahayı domine ediyor, eziyor vb. Ama özellikle madrid derbilerinde resmen çirkeflikte sınır tanımıyorlar. Hatta birkaç başka benzer hareketi yapan alakasız oyuncu ve takımı daha "barcelona çirkefliği yapmak"la suçlamıştım. İşin acı yanı bunu yapmaya ihtiyaç duymayacak kadar kaliteli bir takımın bunu yapması. Bir de bizim NTVSpor'daki Barça fanatiği spikerlere yorumculara anlatabilsek ne güzel olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 rewendor son 8 real barca macını izlersen falan neden o maclarda ozellikle kendilerini attıklarını gorursun. dayak yememek icin. cunku yedikleri dayagın cezası verilmedigi icin atarak olabildigince biseyler kazanmaya calısıyolar o macta. Ha tabiki dogrusu bu degil 2 yanlıs bi dogru etmiyo ama. bi taraf yanlıs yapınca ve cezalandırılmayınca obur tarafında yanlıs yapmasını normal gorebiliyorum @red turkiyede galatasarayı tutuyorum ama ne bi atkısı var ne bi kere formasını aldım totalde de 3 kere mi ne maca gittim. Kısaca takım desteklemek senin tanımlarınla olmuyo. Herkes kendine gore takım tutuyor. Artık can sıkan ve tepki goren sey surekli "bak barca cirkef" diye seyler cıkması. Her takımda var bu. al biri cıktı real madridinkini koydu baska biri cıkar manu icin koyar baska biri cıkar chelsea icin koyar. Ama sadece barcanınki topic acılacak kadar nefretle yollandıgından barcayı destekleyen insanlar tepki gosteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 screwy said: rewendor son 8 real barca macını izlersen falan neden o maclarda ozellikle kendilerini attıklarını gorursun. dayak yememek icin. cunku yedikleri dayagın cezası verilmedigi icin atarak olabildigince biseyler kazanmaya calısıyolar o macta. kaç sene önceydi hatırlamıyorum ama madrid'de idi maç ve messi ilk yarım saatte 7-8 kere darbeye dayalı yerden kalkamamıştı. ve sadece 2 sarı filan çıkmıştı o ana kadar da. bu maçtan sonra da darbe gelmeden kendileri yere atlamaları normal. ama gerisindeki kıvranma filan.. bırakın bu işleri dedirten türden. Ama yerdeki adamanın kafasına tekme sallayan ve hala lisansı olan bir futbolcu var madrid'de. o orada durduğu sürece madrid'e sempati duyulmaz. Mourinho reise laf atanlar olmuş.. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şu adam oynamasın abi futbol falan http://www.youtube.com/watch?v=11enIeWNJbE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 pepenin futbol oynamasına müdahale etmesi lazım fifa'nın gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 futbol oynamıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Pepe videosu koymakla bitseydi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar