benjani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 sokmayı bilcen kardeş, elinde meşaleyle gidersen almazlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 sercan attı olm adamlar kaçırdı biz attık yazık bari 1-2 tane atsalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 abi o değil de sercan gerçekten yetenekli bi forvet. bu maçta anladım. golü zordan kendi yaratıyo.. ama tercübesiz işte 4-0dan sonra mertan da bende gol atcam ya diye yüklenicek sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 heh coluk cocuğu soktu yine oyuna fatih terimö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Beyler Allahını seven servetin üstüne toprak atsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 servet gol attı kendi kalesine yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 teşekkürler servet. yüzyılın stoperi yeminle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ehemehe servet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Servetin hatasından gol yedik ya daha ne isterim lan ohh be.Artık 5.stoper olur 4.ceyhun olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Kafasındakiyle camiye gelmiş amca gibi geziyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Servet bir ara yabancı bir takıma gidiyordu 8 milyona falan yanlış mı hatırlıyorum bılmıyorum ama harbiden hangi kafayla ıstemişler hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 servet niye böle oldu lan bölwe değildi bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Marsilya'ya gidecekti, başkanları ölünce transfer iptal oldu. Adam eceli gelince napacağını şaşırmış işte olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mithat said: Servet bir ara yabancı bir takıma gidiyordu 8 milyona falan yanlış mı hatırlıyorum bılmıyorum ama harbiden hangi kafayla ıstemişler hatırlamıyorum. Alkol değil oroyin içmiş olmaları lazım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 marsilya istemiştide şansımıza marsilya başkanı istifa edince transferde düşmüştü.ne güzel kakalayacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yokabi servet hep gol yedirten hata yapıyodu. yine yaptı. bir fark yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 adam öldü mü istifa mı etti bi karar verin. ölünce istifa etmiş oldu mantığında mısınz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bir de isteyen takım hani azerbeycan 2. ligi falan degil bildigin marsilya ona şaşırıyorum asıl ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 onu bunu bırakın beşiktaşın hakkı yendi mi bu maçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 şu riera'da bienvenu ayarında resmen. bölgeler farklı ama performanslar aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tivibum bozuldu ya töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 escape said: onu bunu bırakın beşiktaşın hakkı yendi mi bu maçta? Kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bu arada belirtmem gerekiyor ebue uyfaluşi semih hakan balta savunmasından sonra bu savunmada sabri zan servet çaglar. Yani ne kadar aşırı bir fark var bank asyada şu savunma zayıf kalır zorlanır resmen. Kalede aykut ön libero diye BAM falan oynayınca bildigin bank asyada kümeye oynar bir takım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ABİİİ OYUNA GİREN COCUGA BAK AHAHAHA okuldan kaçıp maça gelmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ahah 16 yaşında velet giriyor lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar