Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 2 ay önce bakmaya başlamasıyla aynı gün bakması aynı derecede manasız. 1 hafta önce yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bella said: 2 ay önce bakmaya başlamasıyla aynı gün bakması aynı derecede manasız. 1 hafta önce yeterli. Süprizin nekadar büyük olduğuna bağlı tabiki bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Derdiniz mi yok sizin arkadaş ya 2 ay öncesinden 14 şuabata plan yapmak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bella said: 2 ay önce bakmaya başlamasıyla aynı gün bakması aynı derecede manasız. 1 hafta önce yeterli. olmazsa da olmaz değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 :/ ben sevgilime senelerdir hediye arayıp bulamıyorum. Bir hafta öncesi nedir ki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Oda birşey mi ben senelerdir sevgili arıyorum hala bulabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 o da bir sey mi, ben senelerdir ne aradigimi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 LoveMe not found :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 24 yaşındayım daha bi defa bile sevgilim olmadı 14 şubatta. hatta 2 yıllık bi ilişkimde bile 14 şubatı ayrı geçirmiştik kızla. bu 14 şubatta sevgilikim olucak gibi gozukuyo. ne alsam ya? napsam netsem nereye götürsem? lan hiçte anlamam romantik akşam yemegi fln... yardım lütfen. ankaradan yazıorm yardımlar ona göre olursa müteşekkir kalırım. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 uludağa otele falan götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=C7Urdkdb9FA&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 kaybolmayansakiz said: 24 yaşındayım daha bi defa bile sevgilim olmadı 14 şubatta. hatta 2 yıllık bi ilişkimde bile 14 şubatı ayrı geçirmiştik kızla. bu 14 şubatta sevgilikim olucak gibi gozukuyo. ne alsam ya? napsam netsem nereye götürsem? lan hiçte anlamam romantik akşam yemegi fln... yardım lütfen. ankaradan yazıorm yardımlar ona göre olursa müteşekkir kalırım. iyi akşamlar. Ya götür bi yere işte kebapçı olmasın ama sdsdf, bi tane de kolye al tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 şömine mum ışığı şarap . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 14 şubatta romantizm yaşamak zorunda hissetmek, yeni yılda eğlenmek zorunda hissetmek, doğum gününde mutlu olmak zorunda hissetmek hepsi aynı şey, saçma. En iyisi kendi sevgililer gününü başka bir güne taşımak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 He yaa hepsi kapitalist düzenin bir oyunu, bunu durdurmalıyız yoldaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 15 şubatta kutluyoruz biz daha ucuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Seni cimri seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 napae said: Ya götür bi yere işte kebapçı olmasın ama sdsdf, bi tane de kolye al tamamdır. abi ztn manyak mıdır nedır vejeteryan. kebabçının onunden geçemıyoruz. bide ztn dogum gununde kolye aldım... offf bide asıl problem o da ilk defa biriyle olucak 14 şubatta bişiler beklıyo, beklentilerini yükseltti yanı. ayrılsam mı napsam 15 şubata kdr. asdf. kararsız kaldım. @xaty abi uludag otel? nası bi yer? gittin mi daha once? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ipad al asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 almasın yapsın. çıta yükseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hayat sizlere güzel arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 kaybolmayansakiz said: @xaty abi uludag otel? nası bi yer? gittin mi daha once? kar ve şarap var bi kere. ayrıca tatil + otel. iyidir her zaman. (hayır gitmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 saat alabilirsin, yada bi atkı bere yada kazak türü bişeyler olabilir. Hani böyle görüp kullanınca seni hatırlayacağı türden. ya da güzel bi senaryo hazırlayabilirsin, arkadaşlarıyla falan yaşıyosa onun odasını, ailesiyle yaşıyosa da kendi odanı, şöyle gül yapraklarıyla süslü, loş bi ışık olan, mumlar yakılmış bi oda hazırla, bide kırmızı şarap olduda bitti işte. oda için örnek resim bu kadar janjanlı olabilirmi bilmiyorum ama. sfsfdhttp://www.resimrehberi.com/files/file/gul-yaprakli-kalplerle-suslenmis-yatak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 kaybolmayansakiz said: 24 yaşındayım daha bi defa bile sevgilim olmadı 14 şubatta. hatta 2 yıllık bi ilişkimde bile 14 şubatı ayrı geçirmiştik kızla. bu 14 şubatta sevgilikim olucak gibi gozukuyo. ne alsam ya? napsam netsem nereye götürsem? lan hiçte anlamam romantik akşam yemegi fln... yardım lütfen. ankaradan yazıorm yardımlar ona göre olursa müteşekkir kalırım. iyi akşamlar. bu bana neden özel mesaj olarak geldi anlamadım ama, şık bir rest. götür. daha birlikte olmaya bile başlamadıysaniz zaten büyük birşeye gerek yok bence çiçek al şık, yanına da küçük bir hediye. Fakat Ankara'yı hiç bilmiyorum, üzgünüm. ne yaptığın tabi ki önemli ama nasıl yaptığın da önemli, klas olsun. şıklık önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar