uzgunkasli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 benim bir arkadaşımın başına gelmiş,yaklaşık 2 senedir pek verim alamıyormuş,biz ısrar ettik git doktora vs. diye utancını yeni kırdı ve gittigi uzm. dr. psikolojik demiş,bu veya benzeri bir durum başına gelen var mı aranızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzgunkasli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 evet aynen (td) böyleymiş vaziyet,senin de mi aynı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Postum olsun. Yok çok şükür de, türk insanının doktor fobisini anlamadım gitti. Doktor sanki işaret parmağını yüzüne karşı tutup muhahaha bununki kalkmıyormuş lan diyecek herkesin ortasında... Ne insanlar var. Bu arada seni heyecanlandıran birini bulamamış olabilirsin. Ya da başka şeyler dene. Pardon arkadaşın denesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Nick ve topic seçimi : (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzgunkasli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ben degil dostum arkadaşımın başına geldi :=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 tersi var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 fail topic is fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzgunkasli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 chagy said: tersi var bende. tersi derken ? kıl dönmesi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bir arkadaş http://media.tumblr.com/tumblr_lx4or62fjn1qmyyan.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 vaperon said: Postum olsun. Yok çok şükür de, türk insanının doktor fobisini anlamadım gitti. Doktor sanki işaret parmağını yüzüne karşı tutup muhahaha bununki kalkmıyormuş lan diyecek herkesin ortasında... Ne insanlar var. Bu arada seni heyecanlandıran birini bulamamış olabilirsin. Ya da başka şeyler dene. Pardon arkadaşın denesin... Doktor testislerini yoklicak diye utanmıştır belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzgunkasli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 @ napae evet evet aynen o yüzden utanmış sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzgunkasli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yani utanma degilde maglum kış ayları soguk soguk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 adam @ falan atıyo fake bu kimsin sen? korkma söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 napae said: Doktor testislerini yoklicak diye utanmıştır belkim. Bu senin dediğin mamografi çektirmek için giden bir bayan hastanın doktor memelerini elleyecek, acaba tahrik olurmuyum gibi birşeyi kanser şüphesi altında düşünmek gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Kadın ürolog bulmak lazım hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 napae said: Doktor testislerini yoklicak diye utanmıştır belkim. en kötüsü doktor oraya dokunurken ıkın diyor ve sen böyle ıkınmaya çalışıyon abuk subuk surat ifadeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ben gittim bikaçkere testislerimi ellesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 üstteki mesajı okuyup ıkınanlar thumbs up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzgunkasli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bullbird said: adam @ falan atıyo fake bu kimsin sen? korkma söyle yavrum o patiye özgü degil her forumda olan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 vaperon said: napae said: Doktor testislerini yoklicak diye utanmıştır belkim. Bu senin dediğin mamografi çektirmek için giden bir bayan hastanın doktor memelerini elleyecek, acaba tahrik olurmuyum gibi birşeyi kanser şüphesi altında düşünmek gibi birşey. Ahahahah evet de erkekler daha çekingen oluyo doktora gitme konusunda sanki ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yeter artık şu "bi arkadaşım" konulu topikler bitsin. bella ile başladı bu tarz topikler, tepkiyle karşılanıyor ama hala devam ediyor. desene abi delikanlı gibi böle böle bi sorunum var var mı yaşayan falan o zaman daha az dalga geçilir ve cddi cevaplar verilir. ayrıca git doktora kardeş, tıpta ayıp yok kardeşim sağlık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzgunkasli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 dedigim gibi sorunun fizyolojik olmaktan daha cok psikolojik oldugunu söyledi doktor,hani yanılabilir mi ? bilmiyorum gercekten,sağlık bu ciddi bir mesele,allah kimsenin başına vermesin. aslında şüpheleniyor arkadaş fizyolojik bir bozukluk olabilir mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar