Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sertleşme problemi yaşayan var mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim bir arkadaşımın başına gelmiş,yaklaşık 2 senedir pek verim alamıyormuş,biz ısrar ettik git doktora vs. diye utancını yeni kırdı ve gittigi uzm. dr. psikolojik demiş,bu veya benzeri bir durum başına gelen var mı aranızda ?
Mesaj tarihi:
Postum olsun.

Yok çok şükür de, türk insanının doktor fobisini anlamadım gitti.

Doktor sanki işaret parmağını yüzüne karşı tutup muhahaha bununki kalkmıyormuş lan diyecek herkesin ortasında...

Ne insanlar var.

Bu arada seni heyecanlandıran birini bulamamış olabilirsin. Ya da başka şeyler dene. Pardon arkadaşın denesin...
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Postum olsun.

Yok çok şükür de, türk insanının doktor fobisini anlamadım gitti.

Doktor sanki işaret parmağını yüzüne karşı tutup muhahaha bununki kalkmıyormuş lan diyecek herkesin ortasında...

Ne insanlar var.

Bu arada seni heyecanlandıran birini bulamamış olabilirsin. Ya da başka şeyler dene. Pardon arkadaşın denesin...

Doktor testislerini yoklicak diye utanmıştır belkim.
Mesaj tarihi:
napae said:

Bu senin dediğin mamografi çektirmek için giden bir bayan hastanın doktor memelerini elleyecek, acaba tahrik olurmuyum gibi birşeyi kanser şüphesi altında düşünmek gibi birşey.

Mesaj tarihi:
napae said:

en kötüsü doktor oraya dokunurken
ıkın diyor
ve sen böyle ıkınmaya çalışıyon abuk subuk surat ifadeleri
Mesaj tarihi:
vaperon said:

napae said:

Bu senin dediğin mamografi çektirmek için giden bir bayan hastanın doktor memelerini elleyecek, acaba tahrik olurmuyum gibi birşeyi kanser şüphesi altında düşünmek gibi birşey.

Ahahahah evet de erkekler daha çekingen oluyo doktora gitme konusunda sanki ne bilim.
Mesaj tarihi:
yeter artık şu "bi arkadaşım" konulu topikler bitsin. bella ile başladı bu tarz topikler, tepkiyle karşılanıyor ama hala devam ediyor. desene abi delikanlı gibi böle böle bi sorunum var var mı yaşayan falan o zaman daha az dalga geçilir ve cddi cevaplar verilir.

ayrıca git doktora kardeş, tıpta ayıp yok kardeşim sağlık bu
Mesaj tarihi:
dedigim gibi sorunun fizyolojik olmaktan daha cok psikolojik oldugunu söyledi doktor,hani yanılabilir mi ? bilmiyorum gercekten,sağlık bu ciddi bir mesele,allah kimsenin başına vermesin.

aslında şüpheleniyor arkadaş fizyolojik bir bozukluk olabilir mi diye.
  • Yeni Oluştur...