Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Hayatımda PS3 ve Wii dışında neredeyse tüm konsolları (Atari 2600 ile başladı konsol hayatım) denedim. Düşünüyorumda şimdi, en çok zevk aldığım, kesinlikle en başarılı dediğim konsol SNES olsa gerek. Süperdi ya, hala deli gibi oyunlarını oynuyorum, kendisi LCD'de düzgün olsa kendisini de oynarım. En başarılı konsol SNES bence abi. PS3 filan ezik kalıyor =) Onun kadar başarılı, en aşağı 10 yıl daha rahat oynarım dediğim ikinci konsol da DS Lite.Normal DS öküz modundaydı, 3DS 4 saatte sönüyor, DSi Gameboy çalıştırmıyor ve pili 6-7 saat gidiyor. DS Lite abi; Gameboy kartuşu, 17 saat pil ömrü, ekran kalitesi, en iyi neredeyse tüm SNES oyunlarının remakelerinin olması, kendi oyunlarının World Ends with You gibi RPG türünce ciddi ciddi çığır açabilecek oyunlar olması, point-and-click adventure kavramına yepyeni bir soluk getirmesi... Süper alet. İkisi arasında şeçim yapamıyorum. SNES ve DS Lite en başarılı konsollardır. SNES 50m, DS Lite 100m satmış zaten. Ve evet, çok canım sıkılıyor şu anda, sabahtan beri borçlar hukuku çalışıyorum, ara verince de bunu yazdım. WoT'lar yazın da okuyayım =) Honorable Mention gerekirse PS2 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 PC'yi tek geçerim... konsol monsol yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ps2 winning eleven 4'ün olması bile yeterli tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 pek wot döşenicek bir durum yok ehue ps2 açık ara en iyi konsoldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 PS2 çok kötü, hebele höbele desem =) Ama sonra Shin Megami Tensei diye diye kafama kafama vurur omzumda beliren bir chibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 neye göre başarılı orjinal oyun sattırma dersen ps3'ün eline hiç biri su dökemez ps3 çıkmadan önce trde bu kadar orjinal oyun satılacak dese millet bi tarafıyla gülerdi, cover baskılı korsan cdlerin satıldığı dönemlerdi. milleti konsola alıştırma dersen ps2 eskilerden atari sega commodore amiga vs. var ama son ikisi zamanının bilgisayarları sayılıyor dolayısıyla şimdiki konsol anlayışı ile karşılaştırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ps3ün 1.5 milyar oyun sattırdığını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 PS3'ün 5 milyon üzeri satan 2 oyunu var, DS'nin 14 tane var. Tüm zamanalın en çok oyun satan konsoları DS, PS1 ve PS2: 900m, 900m ve 1.5b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 En çok oynanan oyun Angry Birds'müş bu arada. Tetris'i bile geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 valla en çok satan konsol ps2, 1.5 milyar da oyun sattırmış ds ömrünün sonuna doğru geçer büyük ihtimal o sayıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 PS2 153m satmış, DS 149m. Yakında satışda geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 PS2'nin satışları çok başarılı bir alet olduğun kanıtlamaz yalnız, PS2'nin tek bir rakibi bile yoktu yıllar boyunca ve resmen sektörde tekeldi. Bırakın da en güzel oyunlar ona çıksın, hayvan gibi oyunlar satsın, Yeni nesile hem Microsoft hemde Nintendo sağlam girince PS3, PS2 kadar başarılı olamadı. Tabii bunda Sony'nin egosu da sebep oldu. Nasılsa yine satarız mantığı ile aletin bir oyun aleti olduğunu unutup, HACI İNTERNET VAR, FİLM İZLİYORSUN HA olayına bağladılar. PS3 bana kalırsa PS2'den bin kat daha iyi bir alet, lakin o kadar değer görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 lütfen şu el konsollarıyla ps xbox karşılaştırmayın ya daha önce konuşulmuştu 50 defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 rakibi yokmuydu ? dreamcast ve gamecube MUHTEŞEM konsollardı ama ps2 karşısında duramadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Kıyaslama niye olmasın ki. Konsol konsoldur. Oyun oyundur. En iyisi SNES bence, DS filan da oyun açısından da, zevk açısından 360'ın da PS3'ün de önünde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Nintendo DS'i hiç sallamamıştım ben zamanında. Var mı hala bu kadar gideri. Hayır, çünkü Nintendo diyince aklıma bir tek Mario ve Pokemon oyunları geliyor da ondan sordum, başka ne tür şeyler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 birinin en çok satan oyunları dediğin oyunları 5-10 euro diğerininkiler 40-50 euro ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ben de çıkıp iphone ds'ten daha iyi diyeyim o zaman. ikisinde de oyun oynanıyo sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Chrono Trigger! World ends with you. Dragon Quest bir sürü Final Fantasy bir türlü Mario Kart Trace Memory ve bir sürü adventure daha Chrono Trigger! Covenant of the Plum Final Fantasy Tactics Disgaea Chrono Trigger! Advance Wars Fire Emblem . . . Chrono Trigger! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Kaede said: rakibi yokmuydu ? dreamcast ve gamecube MUHTEŞEM konsollardı ama ps2 karşısında duramadılar abi varlardı, iyi aletlerdi. Rakipler miydi? Hayır değildi. Gamecube'e oyun yapılmıyordu adam akıllı, nadir kaliteli oyun çıkıyordu. En çok satan oyunu neredeyse 15 yıllık bir süre içinde 7 milyon satabilen bir Mario oyunu, Dreamcast harika bir aletti fakat Sega'nın saçma sapan politikaları yüzünden patladı. Zaten Sega'nın da patlamasına yol açtı ya alet, çok daha güzel değerlendirilebilirdi o alet, Bu ikisi hiçbir zaman gerçek rakip olamadılar. İlk Xbox'ta olamadı ki gerçi Microsoft sadece nabız yoklamak için çıkardı o aleti, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ben bi playstation bilirim nintendoymuş xboxmuş anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 DoruK said: birinin en çok satan oyunları dediğin oyunları 5-10 euro diğerininkiler 40-50 euro ondan çok yakın fiyatlara satılıyorlar genelde. 3ds ve ps3 diye bak istersen. eskiden de ds ve ps3 aynıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 değil, yazmadan baktım zaten. ayrıca demin ds ile kıyaslıyordun şimdi 3ds diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 abi biri 29 pound, biri 35 pound. çok fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 3DS para tuzağı ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar