Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katawa Shoujo topiğimize ne oldu?

xunn

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ben ne olduğunu bilmeden Lilly'ye girdim. Rin nasıl oluyor? Denedim ikincide, bu sefer de Emi oldu. Öyle gidiyorum şu anda.

Arada öldüm bir de tam yaoi mi oldu diye korku içinde bilgisayarı kapatmaya çalışırken. Oluyor mu o da?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok çok şükür kılıç tokuşturma yok.

Rin için topigin ortasında kaede'nin verdiği walk through var seçimlerde. Ama rin'i sona ayırın, çok ciddiyim.

Tükeniyorsunuz çünkü, diger karakterler boş gelmeye başlıyor.

GERGE said:

Ben ne olduğunu bilmeden Lilly'ye girdim

Etliye sütlüye karısmadan gittin sonra koluna giriverince için oynadı dimi hahah
Sosyal ağlarda paylaş

Ayaklarıyla o kadar yetenekli ki aramıyor kol falan, genelde farkında bile değil zaten.

Diğer kızlarda genelde bir baglantı var sakatlıklarıyla karakter sorunlarının da, Rin çok apayrı psikolojik bunalımlarda o yüzden route'unda hiç gündeme bile gelmiyor fiziği.

Ayrıca en duygusal ero sahne de onda. Diğerlerinde "HOOOOO BOI HERE WE GO" derken bunda ;_;
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

@xunn erotizm felanda var mi ?

Hentai hiç yok da, erotizm var. Ama Emi harici ORA ORA ORA diye girdiğin yok.

O da zaten used goods, slut tier.

Oyun çıktıgından beri masturbasyon yapmadım. En son Taylan da yapmadıydı. Patlarız yarın öbür gün.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız bu karaktere bağlanma olayı kötü oluyor yahu. Bu Shizune-Misha ikilisi Hanako'ya laf atıyorlardı, böyle diyebilsem "döverim seni, çok pis döverim üleyn" demek isterdim. Böyle pcye kafa atasım geldi.
Şimdi Hanako'dan sonra Shizune>Emi>Lilly>Rin gidecem o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...