Gallant Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Iran Hurmuz Bogazini kapatirsa, isler karisir.
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 TÜRKİYE! binlerce f16 nükleer silah termonükleer silah sürekli sıcak çatışma tecrübeli dünya 1.si komandolar ölümü gülümseyerek karşılayacak 70 milyon vatandaş ağır zırhlı tanklar uzun menzilli artillery cannonballlarımız tek başına dalsa dünyayı ele geçirecek güce sahip bir ülkeden bahsediyorsunuz beyler biz taraf olacak bir durumda değiliz.. BİZ KAZANANI BELİRLERİZ.
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Chaotic said: TÜRKİYE! binlerce f16 nükleer silah termonükleer silah sürekli sıcak çatışma tecrübeli dünya 1.si komandolar ölümü gülümseyerek karşılayacak 70 milyon vatandaş ağır zırhlı tanklar uzun menzilli artillery cannonballlarımız tek başına dalsa dünyayı ele geçirecek güce sahip bir ülkeden bahsediyorsunuz beyler biz taraf olacak bir durumda değiliz.. BİZ KAZANANI BELİRLERİZ. tutmayın küçük enişteyi
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bize sizin gibi korkaklar lazım değil! 9 OĞUZLARIN SANCAĞI BİZDE! HALİFELİK BİZDE! SESSİZLİĞİMİZ EDEBİMİZDENDİR AMA ÖFKEMİZE KARŞI DURACAK KİMSE DE YOKTUR!! UNUTMAYIN SİZ ŞANLI TÜRKSÜNÜZ! BUNU UNUTAN TÜRKLÜĞÜ UNUTMUŞ DEMEKTİR!
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ALLAH ALLAH ALLAH! CEDDİN DEDEEEENN KESTİM BABAM !!
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 noluyo lan,hizaya geçin ocağa gidioz heralde
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 OTURANLA İŞİMİZ YOK ZATEN LAFIM ANLAYANA! KANINI UNUTANA LAFIMIZ YOK LAFIMIZ GAFLET UYKUSUNDA OLANA
benjani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EfTi8ZvYsco
benjani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RxtaT9jDWF0
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 İran kapatmaz muhtemelen. Kapatırsa bulduğum en derin mağaraya erzak yığarım. sdfjkl
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 vaperon said: EYVALLAH KARDEŞ DEVAMINI DA BEN GETİREYİM NET! NOKTA!
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 oğlum tam taşınayım falan diyorum nük mük atmayın lan istanbula.
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 MrLevie said: oğlum tam taşınayım falan diyorum nük mük atmayın lan istanbula. gel abi, güzel ortam ._.
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 SİZ ASENAYI DANSÖZ BİLİRSİNİZ! BİZ ASENAYI SANCAĞIMIZA KOYARIZ BEYLER!! LAFIM ANLAYANA! ZORUNA GİTMESİN!
Öne çıkan mesajlar