Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ds veya gamecube seviyesine gelebilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım shovelware kaynıyor zaten alet. adam gibi exclusiveler de yılda bir çıkıyor (en son xenoblade çıktı herhalde) e multiplat ise oyun pc de oynarsın konsol exclusive ise trde ps3 te oynarsın ps3 exclusiveleri de diğer 7. jenerasyon konsollarınkileri eşşek sudan gelinceye kadar döver çok ağır nintendo fanboy veya evinden min 2 arkadaş eksik olmayan biri olmak lazım wii en azından biraz kullanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 abi baska turlu kiz gelmeyecek eve haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 wii'de güzel oyunlar var. xenoblade zelda metroit monster hunter dragon quest mario'lar var sağlam exclusive oyunlar ama genelde point and click aile oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Sony Center da ps3 320 gb + sony altın uçlu HDMI(Adam bu ekistra dedi.50 tl değerindeymiş) + fifa 12 + infamous2 (Veya gran turismo 5) toplamda 940 TL.Nasıl normal mi yoksa gerçekten avantajlı bir fiyat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bi tane n64 bide super smash bros ve mario kart al. Hic canin skilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 souldarkorn said: Sony Center da ps3 320 gb + sony altın uçlu HDMI(Adam bu ekistra dedi.50 tl değerindeymiş) + fifa 12 + infamous2 (Veya gran turismo 5) toplamda 940 TL.Nasıl normal mi yoksa gerçekten avantajlı bir fiyat mı? pahalı bu. 320'ye gerek yok daha düşük boyutlu bir konsol alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 souldarkorn said: Sony Center da ps3 320 gb + sony altın uçlu HDMI(Adam bu ekistra dedi.50 tl değerindeymiş) + fifa 12 + infamous2 (Veya gran turismo 5) toplamda 940 TL.Nasıl normal mi yoksa gerçekten avantajlı bir fiyat mı? fifa12 beş para etmez gözümde, gt5 40-50 lira, altın uçlu kablo ekstramı bilmem ama 50lira yavaşş onun dışında aşırı pahalı 120gb slim yeterde artar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 120'yi alıp içine istediğin harddiski takabilirsin. eğer sürekli demo vs download etmiyceksen yeter 120. 60gb'lık eski modellerden var bende, harddiski değiştircektim sözde ama hep üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 souldarkorn said: sony altın uçlu HDMI(Adam bu ekistra dedi.50 tl değerindeymiş) Bu yalan, bir işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 fifa 12 ye laf edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 nerde varsa söyleyin alalım o zaman ben o kadar araştırdım daha 160 gb den daha az kapasiteye sahip ps3 göremedim.160 gb sıfır ps3 lerde en ucuzu 700 tl civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar