souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 PC yi yenilemeye kalkıştım 2000 tl civarında bir masraf çıktı.Bende konsol almaya karar verdim.Ps 3 açık ara önde gibi ancak belki tavsiye de bulunmak isteyen olur diye düşündüm.Bilmediğim bir konu hakkında fikir beyan eder ve diğer konsollara yönelmemi sağlar.Kısa kesmek gerekirse hangi konsolu almalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ps3 alıyorsun uncharted 1-2-3 , demons&dark souls ve diğer exc oyunları alıyorsun ha bide fifa 12 al işte tamamdır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bu saatten sonra konsol alınmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 orjinal oyun fiyatları uçmuş durumda :) gerçi eski oyunlar biraz daha iyi.Eşim için Sims 3 baktık 49 lira epey uygun.Ancak diğer oyunlar 189 lira falan.Pc kültüründen gelen adam koyuyor bu fiyatlar :) Elbette ps 3 için de bazı yollar mevcut ama neyse saptırmayalım konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 40GB PS3 teknosada 299 mu, 399 mu gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 189 dediğin d&r teknosa gibi yerlerde 100-120 lira arasi yeni oyunlar sifir bu arada sims falan ne sen bosver alma ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 simslol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 dr teknosa falan buralardan oyun alma spotçulardan al genelde en pahalı oyun 100-110 oluyor -oda goty olan skyrim- çıktığı gibi alcamderdin yoksa 1-2 aya fiyatlar biraz uculuyor alip bitirip satabilirsin arşivci değilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 PC'e devam hertürlü. PS bir kaç oyun dışında, benim için köşede kapalı duruyor yani. Eşinle beraber oyun oynamayı düşünüyorsan, al bi Wii, keyfinize bakın. Oyunlarına para vermessin. Şimdi bundle fiyatları fln baya ucuz. Bende yeni Wii'yi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Oyun genelde Nintendo ile oynuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 fiyatı düşük olduğu için sims 3 örnek verdim.hemen dalgaya bağlanmış :) Ayrıca bayanlar seviyor böyle oyunları kıramıyorsunuz :) Gene paraya kıyıp pc alacak gibiyim bu yorumlardan sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 oyunları zaten türkiye'den alma yurtdışından al. çok hit bir oyun olmadığı sürece 2 ay sonra fiyatları 18 sterline düşüyor hepsinin. sonra da türkiye'den takas yaparsın. thehut.com, zavvi.com, shopto.net bunlar genelde ucuz olur. bundan ziyade hızlı kargo istiyorsan; tronixweb.com acelen yoksa konsol alma bence çünkü ömürlerinin sonlarına geldiler. fiyatları da inmiyor hiç aşağı. 1,5 - 2 sene sonra yeni konsollar çıkacak tahminen onlara atlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Nasıl bir fakirliktir bu ya ? 2 sene sonra cıkıcak yeni konsol olduğu için500 liralık konsol almamak ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 fakir diyen banlanıyordu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ps4'ü daha çok bekleriz yalnız, playstation 3'e rahatlıkla girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 fakir demedim ki sordum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 konsol 500 lira olsa da (ki değil sıfır almak istersn garantili daha fazla para vericen) oyunlar beleş mi? kırmayacağını düşünerek söylüyorum o 500 olur 2000 lira 6 ay sonra, yok move al yok kulaklık al yok ikinci kol al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Kendi adıma konuşuyorum : 500 lira lafın gelişi ama sony garantili sıfır ps3 550liralara kadar düştü yanlıs hatırlamıyorsam,gidip 320gb gereksiz kapasiteli almadığın sürece (1 tane 80gb 1 tane 120gb lik var sorun yaşamadım ne donanım olarak ne bellek olarak) Onun dışında arşivciyseniz bu masraflar katlanır lakin oyunu alıp oynayıp satıp/değiştirdiğiniz sürece sıkıntı yok. Move 2. kol kulaklık ekstra şeyler olmadanda konsoldan keyif alınıyor (ben alıyorum) multisi sağlam 2-3 oyun kenarda durduğu sürece sorun yok -mw2/uc2 ve fanboy olduğumdan mgs4 kenarda diğer oyunlarım genelde değişir- Yani çok büyük meblağlar değil bunlar. Kaldı ki pc dede oyunlara para veriliyor (korsancılar olabilir istisna) tabi pc de 50 lira ile ps3 te 80lira oluyor oyunlar. Özetle 800lira harcayıp 3-5 oyun + konsol gömüp daha sonra 600-650 liralara gayet okutabilirsiniz havaya giden bir mebla pek yok açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 pc'de korsancılar oalbilir istina mı tam tersi olacaktı sanırım orijinalciler olabilir istisna. herneyse tartışmaya gerek yok ben fikrimi söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 darty'den wii alacaktim biraz once, indirimli fiyati 299 tl ama vazgectim, hata mi ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Evet. Nintendo farklı bir evren, yenisinin çıkması bile PS3'te olduğu gibi bir eskitme yaratmaz. Deneyimlemek lazım Nintendo fenomenini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Seru said: pc'de korsancılar oalbilir istina mı tam tersi olacaktı sanırım orijinalciler olabilir istisna. herneyse tartışmaya gerek yok ben fikrimi söyledim. Yok hocam yanlış anlama offence yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Pati'de çok originalci var, daha çoktur korsancıdan hatta belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 zaidral said: darty'den wii alacaktim biraz once, indirimli fiyati 299 tl ama vazgectim, hata mi ettim? çok çok gereksiz bir konsol wii one trick pony tam. arkadaş wii getirdi toplandığımız zaman. kurduk ettik 2-3 saat oynadı. sonra haftalarca kenarda durdu, açasım bile gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 DS ya da Gamecube havasında değil mi diyorsun? Benim Nintendo tecrübem Wii öncesi konsollarda. 3DS almak için bekliyorum şu anda da, ikinci el fiyatı biraz daha düşsün hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar