Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konsol tavsiyesi

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

PC yi yenilemeye kalkıştım 2000 tl civarında bir masraf çıktı.Bende konsol almaya karar verdim.Ps 3 açık ara önde gibi ancak belki tavsiye de bulunmak isteyen olur diye düşündüm.Bilmediğim bir konu hakkında fikir beyan eder ve diğer konsollara yönelmemi sağlar.Kısa kesmek gerekirse hangi konsolu almalıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

orjinal oyun fiyatları uçmuş durumda :) gerçi eski oyunlar biraz daha iyi.Eşim için Sims 3 baktık 49 lira epey uygun.Ancak diğer oyunlar 189 lira falan.Pc kültüründen gelen adam koyuyor bu fiyatlar :) Elbette ps 3 için de bazı yollar mevcut ama neyse saptırmayalım konuyu :)
Sosyal ağlarda paylaş

PC'e devam hertürlü. PS bir kaç oyun dışında, benim için köşede kapalı duruyor yani.
Eşinle beraber oyun oynamayı düşünüyorsan, al bi Wii, keyfinize bakın. Oyunlarına para vermessin. Şimdi bundle fiyatları fln baya ucuz.
Bende yeni Wii'yi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunları zaten türkiye'den alma yurtdışından al. çok hit bir oyun olmadığı sürece 2 ay sonra fiyatları 18 sterline düşüyor hepsinin. sonra da türkiye'den takas yaparsın.

thehut.com, zavvi.com, shopto.net bunlar genelde ucuz olur.

bundan ziyade hızlı kargo istiyorsan; tronixweb.com

acelen yoksa konsol alma bence çünkü ömürlerinin sonlarına geldiler. fiyatları da inmiyor hiç aşağı. 1,5 - 2 sene sonra yeni konsollar çıkacak tahminen onlara atlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi adıma konuşuyorum :
500 lira lafın gelişi ama sony garantili sıfır ps3 550liralara kadar düştü yanlıs hatırlamıyorsam,gidip 320gb gereksiz kapasiteli almadığın sürece (1 tane 80gb 1 tane 120gb lik var sorun yaşamadım ne donanım olarak ne bellek olarak)

Onun dışında arşivciyseniz bu masraflar katlanır lakin oyunu alıp oynayıp satıp/değiştirdiğiniz sürece sıkıntı yok.
Move 2. kol kulaklık ekstra şeyler olmadanda konsoldan keyif alınıyor (ben alıyorum) multisi sağlam 2-3 oyun kenarda durduğu sürece sorun yok -mw2/uc2 ve fanboy olduğumdan mgs4 kenarda diğer oyunlarım genelde değişir-
Yani çok büyük meblağlar değil bunlar.
Kaldı ki pc dede oyunlara para veriliyor (korsancılar olabilir istisna) tabi pc de 50 lira ile ps3 te 80lira oluyor oyunlar.

Özetle 800lira harcayıp 3-5 oyun + konsol gömüp daha sonra 600-650 liralara gayet okutabilirsiniz havaya giden bir mebla pek yok açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

darty'den wii alacaktim biraz once, indirimli fiyati 299 tl ama vazgectim, hata mi ettim?

çok çok gereksiz bir konsol wii
one trick pony tam. arkadaş wii getirdi toplandığımız zaman. kurduk ettik 2-3 saat oynadı. sonra haftalarca kenarda durdu, açasım bile gelmedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...