Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 milletde diyorki. Madem ezik niye her yer warlock. Beceremiyorsan beceremiyorum de. Sevmiyorsan sevmiyorum de. Kimse birşey demez. Ama sınıfa çamur atmak yanlış. Kardeşim ben dot görmek istemiyorum, burst görmek istiyorum de bitsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Locklar ezik olsa rbg, arena ladderları locklarla dolu olmazdı. http://www.mmo-champion.com/content/2621-Rated-Battleground-Class-Balance-Statistics-Poll-Comics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Densiz said: milletde diyorki. Madem ezik niye her yer warlock. Beceremiyorsan beceremiyorum de. Sevmiyorsan sevmiyorum de. Kimse birşey demez. Ama sınıfa çamur atmak yanlış. Kardeşim ben dot görmek istemiyorum, burst görmek istiyorum de bitsin yani. hayir kardesim ben hasar veren dot'a raziyim. o dotlarin hepsini atinca adami kite etmeye baslamam lazim. dot'larin adami oldurmesi lazim. dot'lari dispellemenin cezasi bu kadar az degil 50k falan dmg olmasi lazim. gonderdigim vanilla affli lock pvp videosunu izle gor neden bahsettigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 soulfire'la adam olduruyordum ilk basladigimda bg'lerde. 4 saniye mi ne cast'i vardi. o zaman da burst class degildi warlock ama 4 saniyelik cast'i yaptirirsan da ruhunu eline verebiliyordu. korkulacak ozellikleri vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Bende classicde rank 14 warriorları rank 1 frostbolt ile kesiyordum ee? Yada toep/zandalar combosu ile tek atamıyacağın bir class yoktu pom/pyro ile aynı şekilde roguelar ambush/evis ile mage kesiyordu. Shamanlar tek wf ile öpücük atıyordu kısacası dengesizliğin daniskasıydı classic. Geç bunlarıda lockun en über olduğu zaman (Pve/pvp) tbc'e tekabül ediyor.SL/SL denilen dünyanın en saçma speci bile, dur dotları döşiyeyim adam ölsün değil de manası bitsin,erisin sıkılsın çıksın üzerine kuruluydu. Densiz'in dediği gibi classı beğenmiyor olabilirsin bu doğal birşey ama kalkıp sanki 5 para etmez bir durumdaymış gibi lanse etmen tepki çekti o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Slint said: Locklar ezik olsa rbg, arena ladderları locklarla dolu olmazdı. http://www.mmo-champion.com/content/2621-Rated-Battleground-Class-Balance-Statistics-Poll-Comics (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Slint said: Locklar ezik olsa rbg, arena ladderları locklarla dolu olmazdı. http://www.mmo-champion.com/content/2621-Rated-Battleground-Class-Balance-Statistics-Poll-Comics bu dedigin de c.ronaldo iyi oyuncu cunku real madrid'de oynuyor demek gibi bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Hayır bu şu demek oluyor. 'Nuri Şahin Real'de forma giydiğine göre kötü bir oyuncu olmasa gerek' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 evet iste. halbuki olabilir. tipki ronaldo'nun kotu futbolcu olmasi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Hayır bunca sayfa ilerlemiş niye hala diretiyorsun ki. BG'lerde en ufak hatalar maçı kaybettirir. Tüm Classlara hakimsen şansın biraz daha artar. Ayrıca Classların birbirine göre üstünlükleri veya zayıflıkları var. Blizz pvp yi kesinlikle dengeleyemedi. PVE ile PVP ayrımına yapamadı. Yalnız bahsettiklerim tüm classlar için geçerli. Warlocklar PVE'de nerf yediler pvpde etkiliyordur mutlaka fakat görüyoruz ki warlocklar gayet sinir bozucu classlar arasında heleki healerlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 pvpde denge olmaması lazım zaten , taş kağıt makas olması lazım. blizz herkesi makas yapmaya çalışıyor , kesicek bişey kalmıyor ortada. wow pvpsinin sorunu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 gw 2 ye bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Meh... yazarak harcadığım vakte yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 beni cope atacagin posete yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 7 gunluk gerı don carısına uydum actırdım accı ama 2 ay once bıraktıgım DK'm ile bg'de damage done'da birinci olunca direk sildim oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 2. olsan silmeyecekmiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hala randombg yi kriter alan insanlar varmış demek ki. sildiği iyi oluyor böyle insanların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 tunch said: hala randombg yi kriter alan insanlar varmış demek ki. sildiği iyi oluyor böyle insanların :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 tunch said: hala randombg yi kriter alan insanlar varmış demek ki. sildiği iyi oluyor böyle insanların :D ne yapalim biz anne karnindan arenaci olarak cikmadik. bizim kriterimizde bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 tüh allah kahretsin. keraneci diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Pvp dmg done 1. olmak oyunu silmek ben hiçbir bağ kuramadım ne demek istedin burda dk OP? yada pvp=damage done? yoksa sen gosumusun? ben hiçbişe anlamadım özellikle dmg done da 1.olmak ile pvp nin alakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Seele said: tüh allah kahretsin. keraneci diye okudum. ahhahahahaha kerane master. (a yı uzatmadan kısa okuyun, japonca falan gibi oluyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ben bile 1. oluyosam batsın bu dünya diyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Eski item'larla sov yaptigi icin oehh demis galiba ama keske bir bg'de karar vermeseydin belki digerleri de dusuk gear'li denk gelmistir diyecegim ama karar verdigine gore dikkat etmistir herhalde buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar