BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Terim Selçuk'u, Pep'in Fabregası kullandığı gibi oynatıyor sahte 9 numara. 7 gol 8 asist (6 diye geçiyor bazı yerlerde ) mükemmel bir performans, hücum anlamında kariyeri peak yaptı ama playmaker olarak hala Trabzonspor seviyesine gelemedi. Riera teknik bir futbolcu değil, hızlı da değil ama zeki. Verilen maaşın altında ezildi ama kadroda mutlaka tutulmalı. Kanat transferi gerekiyor derken Emre Çolak'ın ortaya çıkışı ve Riera'nın kıpırdanmaları iyi geldi. Ama hala Amrabat+Ozan İpek bekliyorum
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 emre çolak engin ve riera sol tarafı götürür transferde muhtemelen kazım yerine gelir. bide elmander ve baros biri formsuz oldugunda alternatifleri bi tek sercan.orayada bi adam şart
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ozan İpek'te ne buluyorsunuz anlamıyorum.
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Valla dün Sercan'ın yaptığı gol vuruşu beni tekrar umutlandırdı Sercan hakkında. Piri'nin ellerine bırakıp kendini eski gücüne kavuşursa yeteneğinden bişey kaybetmediğini herkese göstericektir. Yine de şöyle Baros veya Elmander'i yedeğe çektiricek şöyle formda bi forvet transferine kimse hayır demez =)
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 valla elmander 3 maçtır enteresan bi düşü yaşıyor baros ise o kafa golunu atamasaydı cidden meh dicektim.genel olarak etkili değil o da ben ambarat iş yapar diyorum.sonuçta galataasary ile kayseri bir değil.e terim var ztn gokhan töreyi alamıyorsak o gelsin.gerçekten dikine gidebilen birazcık melo var. riera çok yavaş kalıyor o konuda
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Amrabat'ı kayserililer 5'den falan aşşağı satmaz, 5 ona verene kadar gitsin Krasic'e 15 versinler yani en azından kafamız rahat olur.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 riera fayda gösterdi ilk kez ya sdf. iyi takipçilik yaptı asist oldu.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ben elmanderin hala şu parmak problemi yüzünden kötü oynadığını düşünüyorum.
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404404_147805275331966_134188460026981_209352_395491433_n.jpg off sarp-barış-ayhan üçlüsünden sonra takım direk seviye atladı, sabri-kazım kanadı da sona erse ikinci 5 yıllık şampiyonluk serisi falan başlar heralde fenerbahçe hala şikeyle uğraşırken beşiktaşın hakkı yenirken.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 DoubleW said: Red said: abi işte böyle bireysel mallıktan gol yiyince bitiyor takım samsunda iyi otobüs çekiyor zaten sabrinin olayı yetenek falan değil aslında.adamın zekası yetersiz.düşünemiyor yani fifa bile oynayamaz bu zeka ile Ağzından bal damlıyor, gerçi kimsenin güvnei yokmuş sabriye bir kişi hariç, o kişi yorum yapmamış burda ama sabri fanatiği sdf daha önce bir tartışmamızdan dolayı üzerime alındım lafı, maçı sonradan izledim geniş özet olarak, dün akşam evde değildim. sabri fanatiği değilim, zaten çok iyi bir adam olduğunu hiç iddia etmedim, ama adam türkiyenin en iyi iki bekinden biri (bu iyi olduğu anlamına gelmiyor), bireysel yetenek olarak da bayağı iyi yönleri var. ama bayağı saçamladığı zamanlar oluyor. Zaten bir oyuncu 2 ay sakat yattıktan sonra direkt 11 çıkarsa saçmalaması normal. Sabri olmasıyla alakası yok. Ama sabri 2 ay sakat yatmasa da saçmalıyo ara ara ona itiraz yok. En güzel tanımı rijkaard yapmıştı "yetenekli adam ama kafasıyla ayakları arasında bağlantı yok" diye, hah işte ondan. Ha bir de dünkü performansına rağmen daha önceki tartışmaya ithafen, hala köybaşından 3 kat daha iyi bir adam :P Ayrıca konuyla alakalı olarak:
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 EricCantona said: Amrabat'ı kayserililer 5'den falan aşşağı satmaz, 5 ona verene kadar gitsin Krasic'e 15 versinler yani en azından kafamız rahat olur. sdhfshdfhsdf sağlam ekonomi kasmışın, 5 ona vereceğine 15 Krasic'e ver diyerek Krasic'i açıkçası overrated bulurdum, Amrabat yaş, yetenek ve ligi tanıma açısından şu anki hedefler için daha mantıklı
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Krasic'i zirve yaptığında 15'e aldı Juve, iyi pazarlıkla 10'a falan kapatılabilir şuan. Kayserispor'un çingenliğine para kaptırıcağına diyorum ya git al Krasic'i daha iyi. Ona 3 diğerine 5 ötekine 2 vericeğine bir tane adam al 10M'a kafan rahat olsun. Ki overrated olan Amrabat direk, büyük takıma uyum sağlıyabilicek mi bilmiyosun, Krasiç öyle yada böyle İtalya gibi bi ligde geçen sezonu 9 gol 9 asistle tamamlamış ki Juve'de öyle alemlere akan bi takım değil.
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Gökhan Töre ve Shaqiri'yi alalım kapatalım transfer sezonunu.
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Töre'yi aldım baya kötü ya FM'de salla onu. Bi Maldonado değil.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 töre sezon sonuna kadar olamz sezon sonu gelebilirim gs büyük takım falan demişti. muhtemelen "şampiyonlar liginde var mısınız yok musunuz önce onu söyleyin" demek istedi. shaqiri büyük transfer olur da alabileceğimizi sanmam, 15 milyon euro veremeyiz heralde. Krasic eh işte de eğer 10 milyon falan verilecekse hakkaten gerek yok, lüzumsuz transfer olur o paraya.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 "takımım düşerse gelirim" demek istemişte olabilir :P
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yalnız ŞL'ye katılmakla gelecek parayla bile iyi oyuncu buluruz gibime geliyor sağ açığa.
Öne çıkan mesajlar