Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iXACx_gz8tM >Doing it right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 oha süper üstteki vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 o deil de bidk lan jaffa nişanlıymış ahaha kıza sinema teklifi falan yaptım birsürü, kusura bakma bilmiyodum. again http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg ayrıca bella... ah bella sahagdsfs Bella said: neden oyuna taktın ya? 2 günlük tatile falan götür orda bir takım aksiyonlar yap, aslında şık bir restoran çok klasik diyecektim ama oyundan iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 demek ki bella oyle istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 benjani said: BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN çok hayvanca olur. ağbiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 aynen. evlilik teklifi bekliyo da olabilir çünkü baya çene yormuş ilk sayfalarda gergin bi şekilde, belliki siniri var bu konuda. aman banane, sonra "sanene be slk .s.s" tarzı gelip post atıcak burda bende rahat durmam biliyosun şükrü bende, bişi sölerim haydaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mithat said: BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN aaah benim niye aklıma gelmedi bu yaa bizde salak gibi romantik bi evlenme teklifi ettik. Böyle yapsam ölene kadar hatırlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 escape said: o deil de bidk lan jaffa nişanlıymış ahaha kıza sinema teklifi falan yaptım birsürü, kusura bakma bilmiyodum. again http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg ayrıca bella... ah bella sahagdsfs Bella said: neden oyuna taktın ya? 2 günlük tatile falan götür orda bir takım aksiyonlar yap, aslında şık bir restoran çok klasik diyecektim ama oyundan iyi yani. disi sinek girmesin foruma hemen sulanin anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bella'ya sulanmak mı? o yürek kimde var bu forumda bi düşünsene ya :S he eğer jaffa'yı kastediyosan onu gerçekten ama gerçekten makara muhabbet olsun diye söylemiştim. nişanlı olduğunu da bilmiyodum. gerçi "tamam gel sinemaya gidelim" diyen kızla da gitmezdim sinemaya. sen gider miydin yoksa lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 takildigim biri yoksa kizinda gideri varsa olabilir. ha bide kendi hesabini kendi öderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 escape said: o yürek kimde var bu forumda bi düşünsene ya :S http://i.imgur.com/2Urkw.jpg http://4.bp.blogspot.com/_gUypL0ivpvk/TPkLrAnU4DI/AAAAAAAAAfE/fj0dJbfQ0p8/s1600/braveheart.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yok kardeş allah korusun vallahi billahi yok. fede ye iş olurum daha iyi. selee allah seni de bildiği gibi yapsın. ne biçim bi topikmiş burası arkadaşım ya, topikten cıktıktan sonra temennim, aklımda kalmasını istediğim tek şey "benimle evlenmeyi hakettin" argümanıdır. bunu kullanabilirim şayet birinin benimle evlenmeye niyetlenme gibi bi hata yaptığında. ilk darbesini bu evlenme teklifinden yer sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 fesatsınız siz aksiyondan kastım sürprizli güzellikler sevimlilikler kız kısmısını etkilicek şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 escape said: aman banane, sonra "sanene be slk .s.s" tarzı gelip post atıcak burda bende rahat durmam biliyosun şükrü bende, bişi sölerim haydaaa... bilirsin yapar şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 tamam bella ben arkadaşlar adına özür dilerim fesatlık yaptığımız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 escape sen liseli değil miydin, jaffa ya abla demen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 of. bi insan fenerbahçeli olduğunu bu kadar mı belli eder arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 konunun fenerbahçe ile ne alakası var.bir liseliden anca bu cevap beklenirdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 erkek adam evlenmez, boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 benjani said: konunun fenerbahçe ile ne alakası var.bir liseliden anca bu cevap beklenirdi zaten. hala devam ediyosun uzatma ya pff. şu güzelim topiği ve konuyu dağıtmayalım, daha sonra bu konuyu garbıçta bi topikte tekrar istişare ederiz. pm kutunu boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 eyvallah, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bella said: fesatsınız siz aksiyondan kastım sürprizli güzellikler sevimlilikler kız kısmısını etkilicek şeyler. küçük süprüzler yap sevindir onu demek istemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Oyunun sonunda mavi kutu kırmızı kutu seçtir.Mavi kutu happily ever after falan filan olsun kırmızı kutu kafaya silah.Tam "aa bu ne" derken o gerçeklerini çıkar daya silahı kafasına tak yüzüğü parmağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yanlız adam uzak mesafe aşkı yaşıyor , bide vidyoyla uzaktan evlenme teklifi edicek sanırım neyse mutluluklar ama , üzülme fazla sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mithat said: Kız arkadaşıma artık evlenme teklif etme zamanım geldi gibi geliyor ve evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D olmadı benimle evlenir misin falanda olur bilmiyorum daha net düşünemedim yeni karar verdim paticik halkının görüşlerini almak istedim önce. sen başkalarına bakma mutlaka söyle bunu, sonuçta hakketmiş ki evlenmeyi düşünüyosun, bırak hayvanca olsun, çocuklarınıza anlatırsınız gülersiniz yıllar sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar