Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme teklifi help!

Mithat

Öne çıkan mesajlar

o deil de bidk lan jaffa nişanlıymış ahaha kıza sinema teklifi falan yaptım birsürü, kusura bakma bilmiyodum.

again
http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg

ayrıca bella... ah bella sahagdsfs

Bella said:

neden oyuna taktın ya? 2 günlük tatile falan götür orda bir takım aksiyonlar yap, aslında şık bir restoran çok klasik diyecektim ama oyundan iyi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. evlilik teklifi bekliyo da olabilir çünkü baya çene yormuş ilk sayfalarda gergin bi şekilde, belliki siniri var bu konuda.

aman banane, sonra "sanene be slk .s.s" tarzı gelip post atıcak burda bende rahat durmam biliyosun şükrü bende, bişi sölerim haydaaa...
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

o deil de bidk lan jaffa nişanlıymış ahaha kıza sinema teklifi falan yaptım birsürü, kusura bakma bilmiyodum.

again
http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg

ayrıca bella... ah bella sahagdsfs

Bella said:

neden oyuna taktın ya? 2 günlük tatile falan götür orda bir takım aksiyonlar yap, aslında şık bir restoran çok klasik diyecektim ama oyundan iyi yani.

disi sinek girmesin foruma hemen sulanin anasini satayim.
Sosyal ağlarda paylaş

bella'ya sulanmak mı?

o yürek kimde var bu forumda bi düşünsene ya :S

he eğer jaffa'yı kastediyosan onu gerçekten ama gerçekten makara muhabbet olsun diye söylemiştim. nişanlı olduğunu da bilmiyodum. gerçi "tamam gel sinemaya gidelim" diyen kızla da gitmezdim sinemaya. sen gider miydin yoksa lan
Sosyal ağlarda paylaş

yok kardeş allah korusun vallahi billahi yok. fede ye iş olurum daha iyi.

selee allah seni de bildiği gibi yapsın.

ne biçim bi topikmiş burası arkadaşım ya, topikten cıktıktan sonra temennim, aklımda kalmasını istediğim tek şey "benimle evlenmeyi hakettin" argümanıdır. bunu kullanabilirim şayet birinin benimle evlenmeye niyetlenme gibi bi hata yaptığında. ilk darbesini bu evlenme teklifinden yer sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Kız arkadaşıma artık evlenme teklif etme zamanım geldi gibi geliyor ve evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D olmadı benimle evlenir misin falanda olur bilmiyorum daha net düşünemedim yeni karar verdim paticik halkının görüşlerini almak istedim önce.

sen başkalarına bakma mutlaka söyle bunu, sonuçta hakketmiş ki evlenmeyi düşünüyosun, bırak hayvanca olsun, çocuklarınıza anlatırsınız gülersiniz yıllar sonra :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...