Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme teklifi help!

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Madcat said:

abi gamer bizim kafadan bi kizdan bahsediyor adam sizin gibi tipler dotada gg yazmadan once teklif eder abartmayin biseyi de

ben teklifi gayet güzel yapmıştım (sonradan elde patlaması önemsiz sdkljsada kişi yanlışmış napim)

abi anlat olayı da rahatla ya, ibret alalım
her postun ben boşanmışım şeklinde
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

Dworgian said:

Madcat said:

abi gamer bizim kafadan bi kizdan bahsediyor adam sizin gibi tipler dotada gg yazmadan once teklif eder abartmayin biseyi de

ben teklifi gayet güzel yapmıştım (sonradan elde patlaması önemsiz sdkljsada kişi yanlışmış napim)

bosandiktan sonra kisa bi sure oyle oluyo. seni de goruruz
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

gidip cs topic inde "mehehe boşandım" fln dediğimi sanmıyorum. yeri geldiğinde söylüyorum ki bu gayet doğal. yukarıda yazdığım şeyde de "lan güzeldi teklif diosun da sonuca bak esas" diye dalga geçilebilir gibi geldi ondan ekledim son cümleyi.

ha bir ara bu duruma üzülüyorken yazmış olabilirim tabii, tüm postlarıma gidip bakmıyorum.

not; bir yerde biri sormuştu "birlikte yaşama gerekliliği niyedir?" diye, orada yeterli açıklama yapmıştım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca tekrarlıyorum o zaman.

1) birlikte yaşamadan sakın evlenmeyin
2) erkek için evlilik yaşı min 30 (imo)
3) ailesi ailenize uymuyorsa gg (ailesiyle mi evleniorum geyiği yalan. evet aynen öyle yapıyorsunuz)
4) sadece fiziksel olarak veya temel bazı özelliklere kapılıp da huyunuz, zevkleriniz, fikirleriniz, bakımında uymadığınız noktalarla ilgili "yahu ikimiz de değişiriz ortak nokta buluruz" demeyin. insan öyle büyük değişim göstermiyor. ancak "mış gibi" yapıyor o da patlıyor er geç
5) mümkünse tensel uyum (kelime komik ama nazik anlatımı bu) olduğuna ikna olmadan da evlenmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

kısaca tekrarlıyorum o zaman.

1) birlikte yaşamadan sakın evlenmeyin
2) erkek için evlilik yaşı min 30 (imo)
3) ailesi ailenize uymuyorsa gg (ailesiyle mi evleniorum geyiği yalan. evet aynen öyle yapıyorsunuz)
4) sadece fiziksel olarak veya temel bazı özelliklere kapılıp da huyunuz, zevkleriniz, fikirleriniz, bakımında uymadığınız noktalarla ilgili "yahu ikimiz de değişiriz ortak nokta buluruz" demeyin. insan öyle büyük değişim göstermiyor. ancak "mış gibi" yapıyor o da patlıyor er geç
5) mümkünse tensel uyum (kelime komik ama nazik anlatımı bu) olduğuna ikna olmadan da evlenmeyin.

1) katılmıyorum. gerekli değil. 1.5 ve 3.5 yıl birlikte yaşadığım ilişkilerim oldu. gerek yok.
2) olabilir
3) doğru. aileler anlaşması benim açımdan sevindirici olur.
4) ortak noktaların çokluğu önemli değil. senin sevdiğini onun sevmesi gerekmez ancak bu konuda bilincli olmalı, bunun farkında olmalı.karşılıklı zevklere saygı duyulmalı, rahat bırakılmalı. yaa bizim ortak noktamız yok dememeli. çünkü olması gerekmez bence. birbirini tamamlamalı çift.
5) tensel uyuma katılmazdım 6-7 sene önce ama varmış. hoşlandığım güzel buldugum sevdiğim kişilerin bazıları ile zor sevişiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

1) katılmıyorum. gerekli değil. 1.5 ve 3.5 yıl birlikte yaşadığım ilişkilerim oldu. gerek yok.
2) olabilir
3) doğru. aileler anlaşması benim açımdan sevindirici olur.
4) ortak noktaların çokluğu önemli değil. senin sevdiğini onun sevmesi gerekmez ancak bu konuda bilincli olmalı, bunun farkında olmalı.karşılıklı zevklere saygı duyulmalı, rahat bırakılmalı. yaa bizim ortak noktamız yok dememeli. çünkü olması gerekmez bence. birbirini tamamlamalı çift.
5) tensel uyuma katılmazdım 6-7 sene önce ama varmış. hoşlandığım güzel buldugum sevdiğim kişilerin bazıları ile zor sevişiyordum.

1 ile ilgili --> haftada 1 2 görüşüp, aynı evde yaşamadan evlenirsen hiç beklemediğin bir hayat bulabilirsin önünde. birlikte yaşadığında görürsün o insan dışarıya sana süslenip gelmediğinde normal hayatında nasıl biri aslında.

4 ile ilgili --> senin gibi düşünüyordum ama sadece zevklere saygı duymak yetmiyor. Aynı evde yaşayan 2 arkadaştan farklı olmak için sadece cinsellik yetmiyor çünkü. Ortak zevkler %50 fln olmalı ki birlikte bir şeyler yapabil. Tamamen aynı olmak değil dediğim. Ama ortak payda %10 olursa gg
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

abi şmdi wanted'in söylediği çift profilini bu dediğine uyuyor mu sence dworgian?

alakası yok abi. hiçbir beklentileri yok. erkek için evlilik %80 seks adam için beleş seks işte.

Kadın bu duruma ok deyip evde duracak bir yapıdaysa np. Yani "görevim kocamı mutlu etmek" tarzındaysa. Ama günümüzde kızların gözü açık. Giderek daha da açılıyor. O kadın bir gün gözü açılınca birini atıyor yatağa, o sırada koca geliyor ve al sana 3. sayfa haberi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...