bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 yanıtını yazmayı unutmayın ama "benimle evlenir misin?" "EVET" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Dworgian said: Madcat said: abi gamer bizim kafadan bi kizdan bahsediyor adam sizin gibi tipler dotada gg yazmadan once teklif eder abartmayin biseyi de ben teklifi gayet güzel yapmıştım (sonradan elde patlaması önemsiz sdkljsada kişi yanlışmış napim) abi anlat olayı da rahatla ya, ibret alalım her postun ben boşanmışım şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Adam stres atıyor işte, yazsın. SEN İYİ BİR İNSANSIN DWORGIAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 videodaki yorumlar :( http://i.imgur.com/08qF644.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 forgiver said: Dworgian said: Madcat said: abi gamer bizim kafadan bi kizdan bahsediyor adam sizin gibi tipler dotada gg yazmadan once teklif eder abartmayin biseyi de ben teklifi gayet güzel yapmıştım (sonradan elde patlaması önemsiz sdkljsada kişi yanlışmış napim) abi anlat olayı da rahatla ya, ibret alalım her postun ben boşanmışım şeklinde bosandiktan sonra kisa bi sure oyle oluyo. seni de goruruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 doğal seleksiyon var forgiverı göremeyiz pek. proclar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Gerdek help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 forgiver said: abi anlat olayı da rahatla ya, ibret alalım her postun ben boşanmışım şeklinde gidip cs topic inde "mehehe boşandım" fln dediğimi sanmıyorum. yeri geldiğinde söylüyorum ki bu gayet doğal. yukarıda yazdığım şeyde de "lan güzeldi teklif diosun da sonuca bak esas" diye dalga geçilebilir gibi geldi ondan ekledim son cümleyi. ha bir ara bu duruma üzülüyorken yazmış olabilirim tabii, tüm postlarıma gidip bakmıyorum. not; bir yerde biri sormuştu "birlikte yaşama gerekliliği niyedir?" diye, orada yeterli açıklama yapmıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 deadwoll said: Adam stres atıyor işte, yazsın. SEN İYİ BİR İNSANSIN DWORGIAN. tenku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 oglum siz birak bosanmayi nisanlansaniz patiyi yikarsiniz, adamin bosandigini yazmasi mi gerdi sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 adam haklı yazsın hem comminity feeling var burda dolu dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 niye rage atıyonuz comunity feeling istedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kısaca tekrarlıyorum o zaman. 1) birlikte yaşamadan sakın evlenmeyin 2) erkek için evlilik yaşı min 30 (imo) 3) ailesi ailenize uymuyorsa gg (ailesiyle mi evleniorum geyiği yalan. evet aynen öyle yapıyorsunuz) 4) sadece fiziksel olarak veya temel bazı özelliklere kapılıp da huyunuz, zevkleriniz, fikirleriniz, bakımında uymadığınız noktalarla ilgili "yahu ikimiz de değişiriz ortak nokta buluruz" demeyin. insan öyle büyük değişim göstermiyor. ancak "mış gibi" yapıyor o da patlıyor er geç 5) mümkünse tensel uyum (kelime komik ama nazik anlatımı bu) olduğuna ikna olmadan da evlenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 en önemlisi aile ve teninin uyumu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bunlar yoksa d2 gamble zaten asdasd artık ne çıkarsa diye evlenilir mi lan, macerayı seven adamlar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 sana bana böyle de, iş arkadaşım evlenecek 1 ay sonra, 5 aydır tanıyor elini bile tutumaış 6 7 ker egörüşmüş. bi de herif o kadar illet katlanılmaz bir hanzo ki ssdf neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 geçmiş olsun şimdiden o zaman. potansiyel aldatma ve ayrılık görüyorum 2 3 sene içinde. çocuk olursa sadece aldatma diye güncelleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 tam tersi olur. şartlı evlenmişler gibi sessiz sakin bi evlilik, hiçbir beklenti olmadan hiçbi dünya görüşü, vizyonu olmadan beraber yaşlanırlar. ne kadar çok şey biliyorsan, ne kadar etrafındaki dünyadan haberin varsa evlilik vs ilişkileri yaşamak daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ilk kısmı doğru da, tamamen cahil oldukları için, kız az biraz akıllnırsa dwo dediği gibi boşanma olur.. Ama ikinci kısım baya yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Evleniyorlar ama ileride birileriyle evliklikleri ile ilgili konuşacaklar, çevrelerindeki insanlar negatif yönlerini vuracak yüzlerine, sonra "acaba?" düşecek içlerine işte. Haaa çevreleri de kendileri gibi ise evet mutsuz bir hayatı birlikte paylaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 abi şmdi wanted'in söylediği çift profilini bu dediğine uyuyor mu sence dworgian? alakası yok abi. hiçbir beklentileri yok. erkek için evlilik %80 seks adam için beleş seks işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Dworgian said: kısaca tekrarlıyorum o zaman. 1) birlikte yaşamadan sakın evlenmeyin 2) erkek için evlilik yaşı min 30 (imo) 3) ailesi ailenize uymuyorsa gg (ailesiyle mi evleniorum geyiği yalan. evet aynen öyle yapıyorsunuz) 4) sadece fiziksel olarak veya temel bazı özelliklere kapılıp da huyunuz, zevkleriniz, fikirleriniz, bakımında uymadığınız noktalarla ilgili "yahu ikimiz de değişiriz ortak nokta buluruz" demeyin. insan öyle büyük değişim göstermiyor. ancak "mış gibi" yapıyor o da patlıyor er geç 5) mümkünse tensel uyum (kelime komik ama nazik anlatımı bu) olduğuna ikna olmadan da evlenmeyin. 1) katılmıyorum. gerekli değil. 1.5 ve 3.5 yıl birlikte yaşadığım ilişkilerim oldu. gerek yok. 2) olabilir 3) doğru. aileler anlaşması benim açımdan sevindirici olur. 4) ortak noktaların çokluğu önemli değil. senin sevdiğini onun sevmesi gerekmez ancak bu konuda bilincli olmalı, bunun farkında olmalı.karşılıklı zevklere saygı duyulmalı, rahat bırakılmalı. yaa bizim ortak noktamız yok dememeli. çünkü olması gerekmez bence. birbirini tamamlamalı çift. 5) tensel uyuma katılmazdım 6-7 sene önce ama varmış. hoşlandığım güzel buldugum sevdiğim kişilerin bazıları ile zor sevişiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Fistan said: 1) katılmıyorum. gerekli değil. 1.5 ve 3.5 yıl birlikte yaşadığım ilişkilerim oldu. gerek yok. 2) olabilir 3) doğru. aileler anlaşması benim açımdan sevindirici olur. 4) ortak noktaların çokluğu önemli değil. senin sevdiğini onun sevmesi gerekmez ancak bu konuda bilincli olmalı, bunun farkında olmalı.karşılıklı zevklere saygı duyulmalı, rahat bırakılmalı. yaa bizim ortak noktamız yok dememeli. çünkü olması gerekmez bence. birbirini tamamlamalı çift. 5) tensel uyuma katılmazdım 6-7 sene önce ama varmış. hoşlandığım güzel buldugum sevdiğim kişilerin bazıları ile zor sevişiyordum. 1 ile ilgili --> haftada 1 2 görüşüp, aynı evde yaşamadan evlenirsen hiç beklemediğin bir hayat bulabilirsin önünde. birlikte yaşadığında görürsün o insan dışarıya sana süslenip gelmediğinde normal hayatında nasıl biri aslında. 4 ile ilgili --> senin gibi düşünüyordum ama sadece zevklere saygı duymak yetmiyor. Aynı evde yaşayan 2 arkadaştan farklı olmak için sadece cinsellik yetmiyor çünkü. Ortak zevkler %50 fln olmalı ki birlikte bir şeyler yapabil. Tamamen aynı olmak değil dediğim. Ama ortak payda %10 olursa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Seru said: abi şmdi wanted'in söylediği çift profilini bu dediğine uyuyor mu sence dworgian? alakası yok abi. hiçbir beklentileri yok. erkek için evlilik %80 seks adam için beleş seks işte. Kadın bu duruma ok deyip evde duracak bir yapıdaysa np. Yani "görevim kocamı mutlu etmek" tarzındaysa. Ama günümüzde kızların gözü açık. Giderek daha da açılıyor. O kadın bir gün gözü açılınca birini atıyor yatağa, o sırada koca geliyor ve al sana 3. sayfa haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hoccemama said: Mithat said: BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN Bunu de etkileyici olması içinde kıza kafa at. saknasdjkhjhgkasjhkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar