Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Selam, Bu tasarı halindeki yeni sağlı yasası sayesinde sanırım. Bugün aldım haberi, yarım zamanlı çalışanların sağlıkdan yararlanamabilmesi için, eksik kalan gün sayılarını kendileri yatıracaklarmış ahahahahha. Misal, çalışma saatinden dolayı 17 gün yatırılan sskmın 13ünü de ben yatırırsam sağlıktan yararlanacam. FFS. Zaten g*t kadar maaş veriyolar... Gelişmeleri bildiririm buradan, haftasonu netleşecek herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 patronlarin parasi yerine calisanlarin parasini aliyor. Her zamanki devlet politikasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 patronlarında devletinde abv...yaram var bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 eğer "zenginlerin daha çok vergi vermesini" istersen faşist oluyorsun. demokrat olmak için fakirlerin vergi vermesini istemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 servet düşmanı vallahi!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 "Değerli arkadaşlar, 01/01/2012 tarihi itibariyle yürürlüğe giren “Kısmi Süreli Çalışanların Genel Sağlık Sigortalılığı”hakkındaki kanun ektedir. Buna göre; 30 günden az çalışanların (part time çalışanlar) 1/1/2012 tarihinden itibaren eksik günlerine ait genel sağlık sigortası primlerinin 30 güne tamamlamaları zorunludur. Bu kapsamda çalışan part time çalışanlar için genel sağlık sigortası primi asgari ücret üzerinden oluşturulmuş olup, aile içindeki kişi başına düşen gelirin tespiti için sigortalıların Ocak ayı içerisinde ikametlerinin bulunduğu sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına müracaat etmeleri gerekmektetir. Sigortalıların gelir testi yaptırmak istememeleri halinde aile içindeki gelirin kişi başına düşen aylık tutarının, asgari ücretin iki katından fazla olduğu kabul edilerek prim tahsilatı yapılacaktır. Bilgilerinizi rica ederiz. Sevgi ve Saygılarımızla, İnsan Kaynakları" abv... Yemin ediyorum işimizden ettiler. Bakalım ne kadar çıkacak prim tutarı. Ona göre ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yahu benim öğrencilikten dolayı bağkur var zaten part time çalıştığım için o geçersiz oluyor şimdi 2 yerdende sigortamı kullanamıyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 nasıl yerinde bir karar olmuş anlatamam hissettiklerimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Tatilde part time calisirim diyodum. Pf. Yine fulltime tentecilik yapicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Abi çok kötü. Çoğu kişiye yazık olacak. Aylık gelirim kişi başı asgari ücreti baya hayli katlıyor... Ve tek kişiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Yarı zamanlı çalışan adamın neden tam sigortasını ben ödeyeyim ki kendi ödesin veya devlet ödesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 part time çalışanlara sigorta mı ödeniyor??sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Çalışan herksein sigortalı olması gerektiğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 deneme süreci adı altında 2ay sigorta yapmadan çalıştırabiliyor firmalar asıl onu düzeltsinler önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 adam part time çalışıyosa boş vakti vardır, 2 farklı yerde part time çalışsın, sorun ortadan kalkar. part time çalışan adamın sigortasını niye full time adamın vergisi ödesin. ulan her halta ağlıyonuz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Muhasebe/İK ile konuş, 30 günlük çalışıyor göstersinler ama aynı maaşı vermeye devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben parttime çalışıp sigorta alanı şimdiye kadar hiç duymaıdm fulltime çalışıp sigorta almıyanı ise çok duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ginaly said: adam part time çalışıyosa boş vakti vardır, 2 farklı yerde part time çalışsın, sorun ortadan kalkar. part time çalışan adamın sigortasını niye full time adamın vergisi ödesin. ulan her halta ağlıyonuz ha. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Okuyup çalışanlar, ailesine bakıp çalışanlar falan var, illa part-time çalışan adam boş beleş adamdır önyargısı niye, abuk subuk konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 o tarz zor durumdaki kişiler ve aileler için zaten yeterince sosyal destek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 gangren haklı @ginaly yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Hiçbirisi SGK'nın sağladığı sağlık sigortası kadar kapsamlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 boş beleş adam yargısı yok ki, o ailesini geçindiriyosa part time'a, ben 2 aile geçindiriyorum, x2 sigorta mı yatsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 var öyle bişey. git de anadoludaki belediyelerinin fakir fukarayı nasıl doyurduğunu gör. (iktidar yanlısı değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Gangren said: Hiçbirisi SGK'nın sağladığı sağlık sigortası kadar kapsamlı değil. e müsadenle, mevcut kapitalist düzenin rekatçi ortamı da olsun biraz. skilled workerla unskilled worker arasında fark olacak bir miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar