Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi dağlara gidelim yaa

Llama

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

acayıp bir zirvecilik yapasım var
hiç dağ merakım yada deneyimim yok bi kere yokuş bile çıkmışlığım yok...

ama bu istek nerden nasıldır geldi bilmem ama acayıp dağlar beni çağırıyor yahu

bende de var bu ya. ne iştir bilmiyorum. çıkacam olm o dağa! sdf
Sosyal ağlarda paylaş

geçen kartepe'nin zirvesine çıktık 1600 metre dağ bile sayılmıyor, hocamız biraz adventure manyağı olduğu için sapık derecede dik ve buz dolu bi yamacından cıkardı (tepenin arkasında bildiğin araba yolu var) dedim başlarım böle spora. Çayır çimen yürüyüş yapmak daha keyifli bırakın dağları.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.zirvedagcilik.net/ etkinlikleri takip edip katilabilirsin. okul zamanında gidiyordum trekking kaya tırmanışı vs. eğitim seminerleri fln oluyor ücretsiz. tırmanan adamlar ppoint sunumlarını fln gösteriyorlar, gaza geliyorsun fln :) ciddi kondusyon istiyor ama
Sosyal ağlarda paylaş

llama senin çalıştığın üniversitede iç denetçi olacak bir tane o her pazar çıkar dağlara masalarınız yakınsa muhabbet aç konuş anlaş :P

zirve dağcılık vb. bir ton dağcılık klubu var izmirde her pazar günü çıkıyorlar bir yere. Tabii dağcılık derken bildiğin doğa yürüyüşü yapıyorlar. Tabii doğra yürüyüşü derken gene de öyle laylaylom geçmiyor. Antrenmansız adamı şaapar yani.

Üye olmadan 3 kere denemek için gidebiliyosun normal üyelerden 3-5 tl fazla vererekten. Tavsiye ederim. Ben o 3 hakkımı kullanmıştım. Sonra denk gelmedi bir türlü bir daha. Üye olmak istemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...