Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 acayıp bir zirvecilik yapasım var hiç dağ merakım yada deneyimim yok bi kere yokuş bile çıkmışlığım yok... ama bu istek nerden nasıldır geldi bilmem ama acayıp dağlar beni çağırıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ahahah bende ne sandıydım.Çav bella... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 yada'yı ayrı yaz gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Llama said: acayıp bir zirvecilik yapasım var hiç dağ merakım yada deneyimim yok bi kere yokuş bile çıkmışlığım yok... ama bu istek nerden nasıldır geldi bilmem ama acayıp dağlar beni çağırıyor yahu bende de var bu ya. ne iştir bilmiyorum. çıkacam olm o dağa! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 geçen alışveriş merkezinde yapmışlar tırmanma bıdısı çok zevkli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 geçen kartepe'nin zirvesine çıktık 1600 metre dağ bile sayılmıyor, hocamız biraz adventure manyağı olduğu için sapık derecede dik ve buz dolu bi yamacından cıkardı (tepenin arkasında bildiğin araba yolu var) dedim başlarım böle spora. Çayır çimen yürüyüş yapmak daha keyifli bırakın dağları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Pipet said: yada'yı ayrı yaz gelelim yok ben zaten tek gidicem böyle 127 saat kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ozaman intikaller başlasın !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Akhlaur said: Ahahah bende ne sandıydım.Çav bella... Bende aynen dağa mı kalkıyoruz diye geldim. Bu arada konuyu açan arkadaş bu soğukta otur sıcacık evinde rahat mı battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 serkan ilacın bende hacı. bizim burda dağlara yürüyüşe giden bi abla var, birbirimize yancı olursak gidebiliriz. şahane olur. böyle acayip acayip yerlere gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ben de! Ben de! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 hadi eşkiyalar tutoriali izleyip çıkalım dağlara,kervan nasıl soyulur muhauahauha özellikle 2:48 den sonrasını izleyin,dağların soğuğuda yaman olir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 jaffa said: geçen alışveriş merkezinde yapmışlar tırmanma bıdısı çok zevkli . anne ben hedehödö calmak istiyorum olum dayından kalma saz var onu cal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 dağlar bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 oldun said: jaffa said: geçen alışveriş merkezinde yapmışlar tırmanma bıdısı çok zevkli . anne ben hedehödö calmak istiyorum olum dayından kalma saz var onu cal ahahahaha harbi öyle olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Çok sakıncalı bir başlık, ülkemizin zorlu dönemlerden geçtiği şu süreçte büyük bir hata ayrıca devlet büyüklerine hakaret ve halkı isyana teşvikten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=f8XDWEGTQWc&ob=av3n bende alnımda yıldızlı bere elimde mavzerimle çıkıp dersim dağlarına cıkıyoruz sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 *cüce olmak için internetten aldıkları balta ve zırhlarla dağlara çıkan paticik ismindeki bir grup gençten 3 haftadır haber alınamıyor* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 lol. orc - ejderha - dwarf - vampir - büyücü - zombi - ot - bok vb. konseptlerden nefret ediyorum. ben çıkmam o habere sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 http://www.zirvedagcilik.net/ etkinlikleri takip edip katilabilirsin. okul zamanında gidiyordum trekking kaya tırmanışı vs. eğitim seminerleri fln oluyor ücretsiz. tırmanan adamlar ppoint sunumlarını fln gösteriyorlar, gaza geliyorsun fln :) ciddi kondusyon istiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 lama'nın içine özgür kız kaçmış ben özgürüm lalalalallalaa http://www.1sarkidinle.com/thumb/ben-ozgurum.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 llama senin çalıştığın üniversitede iç denetçi olacak bir tane o her pazar çıkar dağlara masalarınız yakınsa muhabbet aç konuş anlaş :P zirve dağcılık vb. bir ton dağcılık klubu var izmirde her pazar günü çıkıyorlar bir yere. Tabii dağcılık derken bildiğin doğa yürüyüşü yapıyorlar. Tabii doğra yürüyüşü derken gene de öyle laylaylom geçmiyor. Antrenmansız adamı şaapar yani. Üye olmadan 3 kere denemek için gidebiliyosun normal üyelerden 3-5 tl fazla vererekten. Tavsiye ederim. Ben o 3 hakkımı kullanmıştım. Sonra denk gelmedi bir türlü bir daha. Üye olmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Tyrannus bu topiği görürse çok kötü olur, kitleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Serkanim gel bursaya cikak uludaga. Kar falanda cok su an. tam mevsimi hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar