elming Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 dün gece salonda tv izliyordum babamda 2 koltukta horluyordu... sonra bi ara babam horlamayı kesti ve ' emre! makinistis bu bir uyarıdır' gibi bişeyler söyledi... resmen kafakı kırdım dünden beri nedir bu çözebileniniz varsa çözsün allaşkına paranoyak oldum dünden beri yok evde makinsitlik bişeyde yok nedir anlayamadım!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bence sen böyle şeylerle kafayı çok feci bozmuşsun sakin olmaya çalış korku filmi izleme x files hiiiç izleme.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yok hacı kesin bi uyarıydı bu yani de ne anlama geliyo onu merak ediyom ya hissediyo insan bi tuhaflık olduğunu ama anlayamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 İşte kendini şu sprituel olaylara fazla kaptırmış bi insan daha. Keklemiştir bban seni. bened kuzene yapıyodum duvardan yaratık çıkar zanediyodu =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 kesinlikle eminim keklememeiştir çünkü babam öyle bi adam değil direk bürökrasi ve resmiyet adamı ki şaka denen şeyi bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 e illa dünyamızın sonu geliyo mu dememizi bekliyosun.. olmaz bişey sayıklar insan ara ara.. rüya görüyodur..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 inşallah öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Yaşın gençse normal bu tip şeyler vucudunu ve dunyayı ve bilinmeyeni keşf etmeye çalışıyorsun. Hatta bazı şeyleri keşf ettiğini düşünüyorsun. Ama olgunlaştığın zaman bir bok olmadığını anlayacaksın. Sıradan bir insan olup hayalgucunun ve yaratıcılıgının kuvvetli olduğunu anlayıp vay be demek hersey yalanmış diyip " Bir günde pembe hayallerim soldu" sarkısını dinleyeceksin. Bu bir uyarıdır makinist aslında içinde farklı şeyler gizli trenin kontrolunu eline al zaman yaklasıyor. Son 2 satır ufakda olsa bir ürpertiye neden oluyorsa doktorunu değiştir. :)[hline]- Delikanlı adam SIMS oynamaz! - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 soulfly dinle seversin spiritual metal :)[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Benim babam "aaaaaçekil!!!Durun yapmayın!!!aaaaaa" diye uykusunda nağra atar. Thief oynayan ben koltukta her zaman için sıçrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Senin mantığa göre benim çoktan kendimi atmam lazımdı camdan. Ben bilgisayarla uğraşırken -kardeşimin gece söylediklerini duysan ne demek istediğimi anlardın.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 en azından rahatladım sağolun... ama bu topiğe 1 ay içinde mesaj atamazsam bilin ki ölmüşümdür yda bi felaket olmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bi$iler ba$ına gelirse de anlat baya merak ettim şimdi ne çıkacak bu uyarının sonunda :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bu ara forumlarda ruhaltı olaylar ne kadar çoğaldı.Türk halkının psişik yetenekleri gelişmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 oh oh ne güzel.. millet felaket tellallıına başladı.. hayırlı olsun.. peh..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 abi bu şeye öndü 1 ay içinde benden haber lamazsan manastıra sığınm. Biz cin cçağardıkda yollıyamadık. Töbeeeeeeeeee[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 1 saat içinde gelmezsem polis cagırın[hline]Bonus Simo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: elming, 22 May 2003 18:47 tarihinde demiş ki: en azından rahatladım sağolun... ama bu topiğe 1 ay içinde mesaj atamazsam bilin ki ölmüşümdür yda bi felaket olmuştur... Abartmayınız, kendinizi tatmin etmek için başka yollar arayınız. Ayrıyetten töbe ediniz Allah'a sığınınız...[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yahu illaha bir "uyarinin" felaket olmasi mi gerekiyor yahu ? insanlar birbirlerini her seye karsi uyarmiyor mu ? manava gidersin annen seni uyarir kabak karpuz alma diye. ekran karti almaya gidersin arkadasin uyarir pci alma agp al diye. uyari olunca basina goktasi duscek demek degil illa. gercekten bir uyari olduuna inaniyosan hayatinda en onemli cozulmesi gereken olarak gordugun soruna yonel coz. en mantikli sey bu yapicak. adam sana acik bi sekilde neye uyari yaptigini soylemedigine gore.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 babanın kodu bozulmuş, en yakın ajana götürün scandisk yapsın..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 forumlardaki aura şeytanı gördüm astral seyahat ve hatta vampirlik gibi başlıkların kapatılmasını talep ediyorum milletin psikolojisi bozuluyor[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Okumamak senin elınde dımı :) sen merakını bastıramayıp okuyosan sonrada tırsıyorsan bırak tartısalım konuyu :) onlardan bazıları gercek ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bu topicin astral versiyonu vardı gitmiş galiba ? :) tüh be gülüyordum baya .. :D[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ne uyarısı olacak ya bu sayıklamış işte alla allaa. bizim arkadaşta "kupa kız bende" diye sayıkladı ne yani budamı uyarı. ille bi uyarı diye altında bişey arıyosan ben söliyim sana. baban seni öldürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 3 vakte kadar ölüceksin ! Kaderden kaçamazsın.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar