Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Impossible adi ustunde. o zorluk seviyesini oylesine koyuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ai dandik oldugu icin zorlugu oyle numaralarla arttiriyolar kac tane adamim bala gote uzun mesafeden gelen critlerle oldu strateji oyunlari single oynaninca zevk vermiyo bu yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yapma abi,şu son 5-10 seneye kadar stratejiler gayet singleda da çok eğlenceliydi. abi artik büyük prodüksiyon yapilmiyor tabi o strateji oyunu furyası geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ai her zaman senin nerde oldugunu biliyor, birim uretme sureci seninkinin yarisi kadar ve resourcelari senden 2 kat cabuk elde ediyor bunlar olmadan sana karsi bi sansi olmayacagi icin her single player campaign'de bu var strateji multi oynanir bence wc3, sc2 single olarak zevkliydi ama o ai yuzunden degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 az önce homeworld 2 campaing'i bitirdim.hala gayet güzel eğlenceli. strateji diyince akla w3 gelmesin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 pronoit said: az önce homeworld 2 campaing'i bitirdim.HALA gayet güzel eğlenceli. strateji diyince akla w3 gelmesin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 6-7 saatlik impossible tecrübelerime dayanarak söylüyorum; oyun bozuk. ben paramı geri istemeye karar verdim asdfdasdf. sectiod midir neyse onlar rank 5 sniperin vuramadığı yerlerden full coverdaki adamlarıma critliyorlar devamlı. hele son görevde artık zıvanadan çıktı işler, ragequit çektim. ha bu arada ilk impossible denemem de yalan oldu, konseyi alyenler ele geçirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 neden normalden impossible'a geçtin ki classic oynamak varken? :p bu arada ufo xt gold 2,5$ şu anda steam'de, bununla tatmin olmayan varsa direkt alsın. eski oyuna en yakın deneyimi sunuyor config'ini yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Normalle classic arasında zaten çok fark var, impossible'la da öyle bi fark varsa hiç oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bu son facility yi inşa etmedim de, mothershipi raidlemenin indirmienin bi yolu yokmu nası yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 son facility'i yapınca o dediğin oluyor ve final görevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 son facility i yapamiyorum bir turlu, elerium bitti,saglam ufo falan indiriyorum gene de gelmiyor. mal mal free2play e dondurdum oyunu. bug falan mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 elerium çıkması lazım ufo görevlerinden, öyle bug duymadım ama çıkmıyorsa bir yanlışlık vardır. forumunda bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bir onceki save den hallettim, 2 saatlik oyun gitti ama en azindan elerium geliyor artik. ana ufoya indim, birazdan gg yapacagim alyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 mothership oyunun geri kalanindan daha kolay cikti. niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ghost armor giydirdiğim (perkin adını unuttum şimdi) 3 tik yakında alyen varsa otomatik ateş etme perkli assaultlarım stealthi bozup duruyor bu perk yüzünden. var mı çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yok çözüm alyenlerden uzak durmak dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 scouting için support kullanıcam o zaman anlaşıldı. ki daha mantıklı aslında, 3 click fazla ilerleme perkleri var. bu arada, daha önceleri de konuşulmuştur eminim ama söylemeden edemiycem; heavynin aim evlere şenlik. nerdeyse ilk görevden beri kullandığım heavynin kill sayısı 20 oldu anca ki yarısından fazlası roket killi, sniper ve assaultların 70-80 arasında değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 heavyler zaten support benim gözümde, bomba taşısın roket atsın shreder atsın duvar açsın falan bide suppression. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ne çatlaklar var diye facepalm yapasınız varsa scynix'in mesajlarına bir göz atın heh. tldr version: "sp oyunda reload yapanları idam etmek lazım, topluma zararlı olurlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 adam haklı. sallandıracaksın bunlardan 3-5 tanesini taksimde, bak bakalım bir daha save-load yapan çıkıyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 heavy e upgraded scope verince fena olmuyor. ancak deger mi, orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 4. adamı verince sonunda karar verdimki chrysallidler capture olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sorsaydın keşke. :p chyrsalid, sectopod, cyberdisk, drone capture ve interrogate olmayan düşmanlar diye not düşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ne bılıyım immersionı bozmıyım dedım. benmı yanlsı hatırlıyorum yoksa eskiden xcoma ciddi lojistik sorun ucekerdik, para yetmezdi adma yetmezdi malzeme yetmezdi falan, burdan ondan cok missionlar zor, butce yetistirmek değilde. banamı ters geldi? hani chapter master zorlkuğunda wh40k chaos gate gibi son bölümlerde koca gemide 10 marine kalalım demiyorumda, bana xcom'ım asıl mevzusu mission dısındaki kısım gibi gelirdi hep. bi tane kickstarter vardıya xeno bilmemne diye, o o havayı daha iyi yakalamıstı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar