Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ulgio said: Sam said: sniper'lara archangel, geriye kalan herkese ghost. sonra medkit vs kullanırsanız birşeyi yanlış yapıyorsunuz demektir. Sam biraz nedenini niçinini açıklar mısın bu önermelerinin? Titan armoru hiç kullanmamamızın sebebini anlayamadım mesela... yanlışlıkla öm gelmiş sanırım, buradan yazayım herkesin faydalanabileceği bir konu olduğundan: titan armor ilk çıktığında çok iyi ancak ghost çıkar çıkmaz diğer herşey yanında çok komik kalıyor. neden? - 20 defense: oyundaki gerçek savunma defense, hit point'in o kadar koruma sağlayabilmesi için 50hp filan olunabilmesi lazım. ki high cover'da çoğu alyenin size neredeyse hiç vuramaması demek bu 20 def, low cover'a denk. tactical sense perk de devrede olunca dmg dahi almıyorsunuz. - görünmezlik: 4 kere bütün bir bölüme yetiyor, burunlarının dibine girip şatgan boşaltabildiğiniz gibi kesin öleceğiniz durumlardan kurtulmanızı ve kaçabilmenizi sağlıyor. ya da önden birini gönderip sniper'lar için spotting yapılabiliyor güvenli. aynı zamanda mind control görünmezliği bozmuyor, yani gidip mc yapa yapa birbirine kırdırabiliyorsunuz alyenleri. lone wolf achi'sini öyle yaptım. - 3 move bonus: herkese, her zaman lazım. dashing yapmak zorunda kalacağınız durumlar devamlı yaşanıyor ki action boşa gitmiyor sonraki cover'a gideceksiniz veya flank yapacaksınız diye. - grapple: gene herkese lazım şehir haritalarında ve büyük ufolarda. - 6hp: titan ve archangel kadar olmasa da aradaki fark yukarıdaki olayları bastıracak kadar büyük değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Sağolasın samciğim, hızır gibisin valla sağol varol. Peki son soru,S.H.I.V. olayına ne diyosun?Ben bi tane ürettim öylesine... Fantastik bi şey gibi geldi açıkçası daha kullanmadım.Foundry de yatıyo ölee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 valla shiv neredeyse hiç kullanmadım. çünkü geliştirmek, üretmek ve desteklemek (arc thrower'la heal oluyor onun da başka teknoloji dizisi var gene) için gereken kaynakları askerlere ekipman üretmede kullanmak daha makul. ha ama zor bir göreve giderken elinizde ancak squaddie filan varsa yedek oyuncu olarak iş yapabilir elbette. ama genel olarak colonel > shiv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 şöle bişi var: p=probability http://img.gawkerassets.com/img/183lne0m57g5rjpg/original.jpg http://sinepost.files.wordpress.com/2012/10/rapid-fire-chance-neon2.png http://sinepost.wordpress.com/2012/10/26/probability-in-games-xcom/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ben şahsen herkes için scope kullanıyordum, heavy kötülüğü, rapid fire penalty, sniper şanssızlığı filan gibi sayısız hastalığa çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bu oyun bitiyor mu? 2 gündür aralıksız oynuyorum nerdeyse bitmek tükenmek bilemedi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 hem de nasıl bitiyor ya, çok hızlı bitiyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 oyunun tek sonu mu var? ikincisinde psion diye class koysunlar bence direk heavy, sniper gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 evet tek son. öyle birşey olması bence iyi olmaz ya, mage gibi birşey olur öyle yaparlarsa. bu böyle force sensitive gibi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bir terör bölümünde 3 veya 4 tane disc geldi ya ard arda biri öldü diğeri çikti. böyle adamlarimin iki tanesi 2 tur sonra ölecek,bir tanesi stabil olmuş. bir tanesi de ölmüş durumda. son 2 adamım, karşimda bir disc ve bir droid var. bastim run and gun'ı disc'e 2 kere ateş ettim.o öldü,droid'e malasef shotgunla koştum ama run and gun yoktu, yüzde 30 vurma şansım vardı. salladım........... hehe vurdu eleman. i luv ironman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi ben o pisişik askerleri hiç kullanmadım. train ettim 2-3 tane ama henüz mind fray bile atmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kullanamadan oyun bitiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Sam said: sniper'lara archangel, geriye kalan herkese ghost. sonra medkit vs kullanırsanız birşeyi yanlış yapıyorsunuz demektir. Oyun boyunca medkit kullanmadım ya. Utanıyodum itiraf etmeye, sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 iron man de revive ve 3 medkit update li bir tane col support mutlaka gerekiyor bana. onsuz yapamiyorum. 3 turn de oyun bitiremiyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ya makineye format atmak zorunda kaldim tam mothership inmisti yorungeden falan orasi sonlari mi oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 blaster launcher ne absurd bisey oyle. hele bina icinde bi yere atiyorsaniz kapidan giriyor, pencereden cikiyor.dolaniyor filan... tam adrese teslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 shiv işin insanlık kısmı ya, robotlar ölsün falan rpsi. valla ben hala hype bilmemne beaconu inşa etmediğimden bitmio oyun ehehhe. ama bazı şeyleri yeni öğreniorm pek güzel. mind control falan zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 tomkat said: ya makineye format atmak zorunda kaldim tam mothership inmisti yorungeden falan orasi sonlari mi oyunun? evet. Suark said: shiv işin insanlık kısmı ya, robotlar ölsün falan rpsi. valla ben hala hype bilmemne beaconu inşa etmediğimden bitmio oyun ehehhe. ama bazı şeyleri yeni öğreniorm pek güzel. mind control falan zevkli. erken durmuşsun, gollop chamber inşaatına kadar gelip öyle freeplay yap derim. beacon olayı faydalı bayağı. fenris said: blaster launcher ne absurd bisey oyle. hele bina icinde bi yere atiyorsaniz kapidan giriyor, pencereden cikiyor.dolaniyor filan... tam adrese teslim.http://www.youtube.com/watch?v=-gBl6kyZiAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 alyenle de oynasak iyiydi. bitince bosluga düstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Blaster launcher eski oyunda da hayvaniydi, güzel olmuş bence eskiye bu tarz göndermeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 o da olmasa endgame'de heavy kullanmak için neden olmazdı, bence az bile olmuş dmg'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 gittigidiyorda 30 TL steam key, güvenilir mi bu satıcılar bilgisi olan yada daha önce alan var mı ? kar edelim derken uçmasın sonra key link http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xcom-enemy-unknown-en-ucuz-steam-key-66999645 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Perspective said: gittigidiyorda 30 TL steam key, güvenilir mi bu satıcılar bilgisi olan yada daha önce alan var mı ? kar edelim derken uçmasın sonra key link http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xcom-enemy-unknown-en-ucuz-steam-key-66999645 http://marlamin.com/cdr/search.php?s=xcom&searchby=all Buradan görüldüğü gibi RU sürüm sub var, o yüzden satılan key RU'dur, region free diye kanmayın. He çok bir multisi yok, o yüzden RU key alan alır, problem etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 aldım XCOM: Enemy Unknown World-Wide yazdı steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 normal oynuyodum düne kadar ama baydı artık. ben de impossible oyun açtım, ızdıraplarım kelimelerle anlatılamaz. 3. ufo mothership gibi bişi geldi, zaten para yok, zar zor yaptığım interceptora tek attı asdfsd. 6 ya da 7 bölüm oynadım, 4 tanesi abduction bölümüydü sanırım, zaiyatsız geçemedim hiçbirini. abd konseyden çıktı çıkacak, 3 ülke falan kaybettim direk. satellite ve uplink abandım, bakalım kısmet artık kurtarmaya çalışıyorum durumu :D yanlız 2 tane sniperim 2 tane de assaultum var, hepsi rank 3 oldular. squadsight ve run&gun oyunun seyrini değiştiriyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar