Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bütün oyunlarda yapıyor onu, sanırım profili filan kaydediyor. 0/100MB used ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 70 mbps ile update yaptı oyunları steam. İyi ki evden yapmamışım, bayaaa bir update çıkmış, yok Magicka, yok Dota, yok X-Com derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Hyperrelay yaptıktan sonra bir gemi intercept ediyoruz overseer diye içinde maşallah herşeyden var girmeye korktum bir açıkçası squadın hepsi veteran üzerlerinde carapace armor artı laser silahları var. Plasma ve bir sonraki armorı çekmeden hiç bulaşmasam mı? Ek olarak daha önce hiç XCOM oynamadığım için fakir edition çektim de sardı baya oyun. Multisi nasıl zevkli mi? Multisi için steamden almaya değer mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 indiffer43 önce plasma ve titan armor'a geç bence, overseer yanılmıyorsam ethereal barındırıyordu. hızlı öldürebilmen lazım yoksa üzecektir. spoiler vermeyeyim ama zorlu rakip. multi sadece 3 maç yapabildim henüz, herhalde herkes single-player oynuyor diye maç bulamadım bugün pek. achisini alanlar da çok az zaten hala. tam yorum yapmak için biraz daha oynamak lazım ama enteresan olabilir. herhalde dlc ile daha fazla mp map ekleyecekler ileride çünkü biraz az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 multisi nasil ki? coop mu, vs mi, ne yapiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 1vs1 rakibi yoketmek modu var sadece. kısıtlı maalesef multi, herhalde expansion'a filan geliştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 anaa tftd yi expansion gibi yaparlarsa ne tatlı olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Sam said: indiffer43 önce plasma ve titan armor'a geç bence, overseer yanılmıyorsam ethereal barındırıyordu. hızlı öldürebilmen lazım yoksa üzecektir. spoiler vermeyeyim ama zorlu rakip. multi sadece 3 maç yapabildim henüz, herhalde herkes single-player oynuyor diye maç bulamadım bugün pek. achisini alanlar da çok az zaten hala. tam yorum yapmak için biraz daha oynamak lazım ama enteresan olabilir. herhalde dlc ile daha fazla mp map ekleyecekler ileride çünkü biraz az. Sam Evet ethereal var gözüküyor, heavy floater, muton elite filan onlar da var ve daha hiç çıkmadı normalde karşıma bunlar. Peki ben plasma ve titanı yapana kadar bu overseer en az 4-5 kere kaçıcak elimden. Panik arttırıyo mu bu yoksa main mission gibi olduğu için bir sıkıntı yok mu? Bir de foundry'deki upgradeler çok meh duruyor ya medkit dışında. SHIV kullanmıyorum zaten. Bir olayı var mı diğerlerinin? Son soru ise şu: laboratory hiç kurmadım arada sırada ordan burdan gelen scientistler yetiyor zaten. 2 workshop var, 2 thermal, foundry, hyperrelay, 2 uplink, 1 nexus falan. Neye abanmak lazım bundan sonra sadece uplink ve nexus mu abanıcaz alt katlardaki boşluklara. Şu anda 10 satellite var gerçi oyunun şu kısmı için yeter mi değil mi karar veremedim? Endgamede abartı upgradeler geliyor mu plasmalar ve titan dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 düşür gemiyi, gitmesen de duruyor sanırım emin değilim. ben bekletmeden gitmiştim. story mission'lar kaybolmuyor sanırım. var evet, kritik foundry upgrade'ler var ammo conservation gibi. bazılarının açılması için live capture lazım ama. her çıkan yaratıktan birer tane bayıltın sorgulama için. workshop kur en azından 4 tane filan, (indirim yapıyor istediğiniz kadar kurabilirsiniz ucuzluyor herşey) gerisi keyfine kalmış ama labları esgeç. ve evet bütün ülkeleri kapsayacak kadar uplink lazım. her yere uydu koydun mu panic manic dert kalmıyor. ayrıca uyduyu ilk koyduğunuzda 2 panic düşürür, ay sonuna kadar bekletip öyle koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 allahtan erkenden engineering boş kaldı diye uydu yapıp kenara koymuşum. uplink geldiği gibi fırlattım iki tane. herhalde oyundaki en önemli şey uydu UI çok baymaya başladı ama beni. hele 2-3 katı olan bir bina falan varsa sims 1 i aratmıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ileride şansınız yaver giderse çok karlı teklifler geliyor ülkelerden. 5 tane heavy plasma istediler, 1500 simoleon kaldırdım çat diye. bazen de 100 simlik geliyor sadece teklif, şans. bu arada gmg'den civ5 kodlarını da vermişler. my keys kısmından görebilirsiniz. ayrıca mp oynamak isteyen olursa bana steam'den yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 GMG'DEN ALIP DA ZATEN CIV5'İ OLANLARIN DİKKATİNE: retail key olarak ekliyor, dolayısıyla direkt eklerseniz boşa gidiyormuş sanırım. doğrudan key'i hediye etmek istediğiniz kişiye yazmak tek çözümü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Eski Xcom'a kıyasla çok zayıf kalmış. Bunca yıl geçmesine rağmen detayda nasıl kötüye gitmeyi başarır bir oyun anlamıyorum,2 renkli grafik yapıp oldu zannetmişler, yazık etmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Sam said: GMG'DEN ALIP DA ZATEN CIV5'İ OLANLARIN DİKKATİNE: retail key olarak ekliyor, dolayısıyla direkt eklerseniz boşa gidiyormuş sanırım. doğrudan key'i hediye etmek istediğiniz kişiye yazmak tek çözümü galiba. Cok gec, ekledim bile. Download bile edior su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 5. saate girdim az once. Oyun geneli hakkinda yorum yapmak icin erken belki ama gameplay adina cok da "polished" oldugu soylenemez. En cok zoruma giden sey elemanlardan biri yaralanip 1-2 hafta hava degisimi alinca tum takim altyapisi bozuluyor. Onun yerine interface bize keske alpha team, bravo, delta falan gibi takimlar yapmamiza izin verse de takim ozellestirebilsek farkli senaryolar icin. Mesela sam daha once demis, kapali alanlarda sniperlar ciddi fail. Veya cover olmayan genis alanlarda supportlar zayif kaliyor. Ona gore duruma gore ozellesmis takimlar yapsak hem elimizde bolca kalifiye eleman olucak , hem de isim ezberlemek zorunda kalmayacagiz. Birde renklendirme hede dlc si olmayanlarin vay halineymis. Takimi class ve rutbelerine gore renk kodladim, power rangers dan hallice geziyorlar. Oteki turlu ayirt etmek iskence otesine donerdi. Base overview rezalet. Bariz kasilmis bir arayuzun kontrolu bu kadar gamepad centric olmamaliydi. En azindan mouse look, drag&look verseydiler. Inventory rezalet. combat gui rezalet. Hafizam yaniltmiyorsa beni eskiden takimin alamayacagi gucde dusmanlarin oyununa girip tek bir gelismis alien oldurup yangindan mal kacirircasina gemiyle kacma mevzulari vardi. Henuz denemedim ama supheliyim. Ilk xcomlari oynamamis bir insan icin nasil da guzel bi oyundur bu simdi diye dusunmeden edemiyorum oynadikca. Cok fazla "keske" var ama ote andan cok fazla da "aferim lan iyi dusunmussunuz" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ya o alfa team beta team olayı esas multiplayer için çok lazım ama sağolsunlar orada bile tek takım var, her maça başlarken değiştirmeniz gerekiyor tekrardan rövanş maçı yapıyorsanız filan. fallout tactics ah ah.. bir de unequip all düğmesi çok arıyorum ekibi değiştirirken devamlı eşya rotasyonu yaptığım için, endgame'in dibine vurup, farmlayıp para kıtlığından kurtulana kadar devam etti bu durum. daha yazarım da neyse artık bu kadar yapabilmişler. koca firaxis'ten bir indie çek takımının yaptıklarını göremedim 4,5 yıl harcadıkları halde. aynı civ5'teki yanlış politika, herkese satalım derken 3-5 düğme fazla olmasın diye saçmalıyorsun böyle. da işte oyunun atmosferi, ambiyansı falan bir şekilde oynatıyor çünkü çekirdek oyunu 20 yıl önce bitirmişler. ama ne yalan söyleyeyim bu imkanları değerlendirememişler. bir 10 yıllık ufo aftermath'ta daha çok item, research vs var herhalde. said: Regarding "Second Wave" Hey guys, The "Second Wave" settings that some people have found by digging in to the game files was a feature that the team was toying around with, but it was not ever finished by the time the game released. It’s something the dev team at Firaxis is still interested in going back to and working on, but at this point we don’t have any firm plans to share. şunları ekleseler bir an önce de oyunun kısalığı sorunu hallolsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Civ5 le bisi takaslamak isteyen var mi? Ya da civ 5 siz yasayamam ölürüm diyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 m&b warband var takas icin..civ5 kasamadım yeteri kadar zamanında :) artı bi fallout tactics tutturulmus gidiyor(ki harika oyundur)..bu tayfa hicmi silent storm oynamadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Eh evet, Silent Storm hak ettiginden az takdir ediliyor. Halbuki fizik motoru bu tarz oyunlar arasinda en iyisidir. Binalara vs. yaptigimiz tahribati bu kadar gercekci yansitan baska oyun cikmadi bu tur icerisinde. Tabii, basta Panzerkleinlar olmak uzere, bazi sorunlari vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 silent storm ztn squad tactics mevzusunun tepe noktasi. Fallout tactics den dem vuruluyor cunku arabirimi olsun, turn ve damage sistemi olsun hersey ultra basit ve dengeliydi. Basitlesmenin her zaman "dumbed down" olmak zorunda olmadiginin kaniti. yoksa silent storm bariz zor oyun cogu insan icin, ozellikle squad tactics oyunlarina asina olmayan insanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 yeni başladım da classic biraz zor mu ne? tek atışta iniyo bütün adamlar, hiç mi mermi yemiycez bu nası iş? Bi de o lavuk adamın devamlı şunu yap bunu yap demesi uyuz etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 UI'nin yarimyamalak ve baydirici olusuna kesinlikle katiliyorum...mouse over ile tooltip olmamasi delirtti..malum takim elemanlari yaralaniyor ve 1 hafta sonra geri dondugunde "neydi bu adama verdigim ozellikler?" diye tek tek menulerine girip bakiyorum..yani ne bilim daha once dedim, HQ Base'de mouse scroll wheel ile zoom koymuslar mesela, hani ama scroll speed adjustment yok, kagni gibi yavas...Savastigin haritada scroll wheel neden yukseklik lvlini ayarliyorda map zoom yapmiyor. (map zoom wheela basili tutmaca) ama degistirilmiyor..yani optionsa giriyorsun, HICBIR mouse ayari yok. PC icin polish edilmemis kesinlikle katiliyorum, hatta dedigim gibi skyrim kadar kotu olmasa da, UI kotu. PC icin yeto. ya birde benin aklima takildi orjinalde boylemiydi bilmiyorum ama adil degil resmen ya, ornek soyle: Ekipten biri uzaylilari goruyor, ama turn bende yani her askerin daha haraket hakki var..sectoidler hemen kaciyor..sanki Overwatch gibi pasif bir "retreat" ozelligi var abilerde..benim turn'umde, goruldukleri an haraket edebiliyorlar.. ben niye edemiyorum? nereden geliyor bu beles turn onlara anlamadim. Yeto olarak classic ironman de iyi delirtti oyun beni..3 asker %75chance iskaladi, bir sonraki turn hepsi yatti..eheh, en son sinirden mouse'u evde ki kedinin agzina sokacaktim. Keske PC UI yi adam edebilseymisler, bide su second wave yetisseymis. Bu hali ile de baya oynatiyor ben begendim. parasina deger kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 aktiftablet said: yeni başladım da classic biraz zor mu ne? tek atışta iniyo bütün adamlar, hiç mi mermi yemiycez bu nası iş? Bi de o lavuk adamın devamlı şunu yap bunu yap demesi uyuz etti. O lavuk adam sadece tutorialda konusuyor. Evet, oyun basinda adamlarin bir iki vurusta olurler. mono said: Ekipten biri uzaylilari goruyor, ama turn bende yani her askerin daha haraket hakki var..sectoidler hemen kaciyor..sanki Overwatch gibi pasif bir "retreat" ozelligi var abilerde..benim turn'umde, goruldukleri an haraket edebiliyorlar.. Onun sebebi bir yaratik grubunu haritada ilk defa gordugunde aktif hale gelmeleri. Genelde toplu halde durup artistik bir poz veriyorlar. O pozisyonda hareket hakki verilmese cok dezavantajli olurlar. Niye boyle yapmislar da direk gorev basladigi anda aktif olmuyorlar bilmiyorum. Teknik bir sebebi de olabilir, sirf cutscene ile giris yapsinlar diye de yapmis olabilirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 cutscene icin yapilmis olmasi muhtemel aslinda dogru..cunku daha alyenler bir kere bile beni bulmadi, hep xcom tarafi goruyor ilk kez. hatta haraket etmeyince bir iki turn, zorla "su taraftan sesler geliyor" diye yonlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 "gorusme" mevzusuna katiliyorum. Taktiksel olarak bizim acimizdan dezavantaj olmasa da onlar icin muazzam avantaj. veya yine fallout tactics den ornek vericem, "gorusme" mevzusu olana kadar realtime, sonrasinda turn based sisteme gecse yine makul olurdu. Orada da adamin will veya diger bi skill ine gore sequence veya initiative verilirdi. Boylelikle rush veya tactical retreat hedeleri oyun icinde barinir halde olurdu. fazla dumbed down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar