sharky Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Su spotfluxu deneyeyim dedim, arkadas ne yavasmis. 4-5 MB lik bir update var, arkadas 10 dakkadir yapamadi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Classic-Ironmen oynayan varmı?Ben öle başladım bayada ilerledim iyide gidiyodum ama en iyi 4 askerim ardarda görevlerde saçma sapan şekilde(Bitane yeto panikleyip en özendiğim bezendiğim adamı gebertti).Şimdi sniper ım ve bitane heavyim hariç geri kalanlar genelde yeni yetme her görev veriyoruz birilerini kara toprağa.Gelişmiş olanlar yatmasın diyede adamları ekşına sokmaktan korkar oldum resmen.Hakkaten ironmen çokmu kastırıyo yoksa eksik bişeylermi yapıyorum bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 yok iron man çilesi çekilmez, ben düz classic'te ilk 3-4 ay çok kasıldım. panic saçmalıyor bazen, resmi forumlarında 5-6 sayfalık thread oldu açtığım. bir adamım öldü diye diğerlerinin hepsi birbirine daldı aynı anda, şaka gibi. normal iron man oynanabilir belki ama classic zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 İyi bari bende yetemedim diye üzülüyodum.Gerçi güzel drama döndü.Adamım öldüğünde nooooooo!!!! diye bağırdım falan.Neyse Game over olıyımda düz classic girişiyim az kaldı zati. Edit:Evet Sam panic fena saçmalamış halde.Hani bide ironmende en özendiğin adam en dikkatli oynadığın adam friendly-firedan yatınca iyice kafayı sıyırma sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Sirf bu yuden classic acmadim. Henuz daha cok baslardayim ama kolay geldi oyun. Sanirim classic acacagim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bi multi deneseydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Once performans sikintimi cozmem gerekiyor :) Oyunu 800x600 ya da benzeri bri widescreen cozunurlugunde calistirabilirsem sanki sikinti kalmayaak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 vpn ile multiniz yalan olur. eu release sonrasina kalir o is =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 turnbased bi oyunda multi neden yalan olsun. 56k ilede oynarsın, overhead felan fistan 5k pingle turn 5 sanyie geç biter 5 sanyie geç başlar çok koymaz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ben de multiye girmedim, eu release olana kadar bitiririm önce zaten. karışmasın şimdi birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sharky said: Once performans sikintimi cozmem gerekiyor :) Oyunu 800x600 ya da benzeri bri widescreen cozunurlugunde calistirabilirsem sanki sikinti kalmayaak gibi Performans derken, fps mi dusuk yoksa load time lar mi cok yuksek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Çok iyi ya.. Gidip özel mesaj atmışım reply yapacağım diye. Intel HD var bu laptopta, Diablo 3 u falan düşük FPS de baya akıcı şekilde oynayabiliyorum da, bu kastı biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/181rrvmvuyx5qgif/original.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 fdasfafd zenci japon baligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bide adamlarınızdan ikisinin ismini Sid Meier ve Ken Levine yapın ehe. ayrıca oyunun klasörleri içinde videolar hd olarak mevcut ama oynamıyor default olarak, dosya isimlerini değiştirip aktif edebilirsiniz: http://cloud.steampowered.com/ugc/1135163718315964147/D40E98904A43E94E6D2708E4A9BDEDEE998665B2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sanki eskiden de vardı solomon werewolf vs ama bildiğin cheat yani o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hile kısmını geçtim de şöyle bir bug var: yeni aldığınız askerlerin hp'si zorluk seviyesine göre düşmüyor. classic'te +2hp'li adam kiralamış oluyorsunuz yani. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sid Meier isim verince ne oluyor, merak ettim ofisteyim deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 şu da askerlerin gelişim süreci: said: Support, Squaddie, HP + 1, Aim + 5, Will + 2 Support, Corporal, HP + 0, Aim + 3, Will + 2 Support, Sergeant, HP + 1, Aim + 3, Will + 2 Support, Lieutenant,HP + 0, Aim + 3, Will + 2 Support, Captain, HP + 1, Aim + 3, Will + 2 Support, Major, HP + 0, Aim + 3, Will + 2 Support, Colonel, HP + 1, Aim + 5, Will + 2 Total gain: 4 HP, 25 Aim, 12 Will HeavyWeapons, Squaddie, HP + 1, Aim + 2, Will + 2 HeavyWeapons, Corporal, HP + 0, Aim + 1, Will + 2 HeavyWeapons, Sergeant, HP + 1, Aim + 1, Will + 2 HeavyWeapons, Lieutenant,HP + 0, Aim + 1, Will + 2 HeavyWeapons, Captain, HP + 1, Aim + 1, Will + 2 HeavyWeapons, Major, HP + 0, Aim + 2, Will + 2 HeavyWeapons, Colonel, HP + 1, Aim + 2, Will + 2 Total gain: 4 HP, 10 Aim, 12 Will Assault, Squaddie, HP + 1, Aim + 5, Will + 2 Assault, Corporal, HP + 0, Aim + 3, Will + 2 Assault, Sergeant, HP + 1, Aim + 3, Will + 2 Assault, Lieutenant,HP + 0, Aim + 3, Will + 2 Assault, Captain, HP + 1, Aim + 3, Will + 2 Assault, Major, HP + 0, Aim + 3, Will + 2 Assault, Colonel, HP + 1, Aim + 4, Will + 2 Total gain: 4 HP, 24 Aim, 12 Will Sniper, Squaddie, HP + 0, Aim + 10,Will + 2 Sniper, Corporal, HP + 1, Aim + 3, Will + 2 Sniper, Sergeant, HP + 0, Aim + 3, Will + 2 Sniper, Lieutenant,HP + 1, Aim + 3, Will + 2 Sniper, Captain, HP + 0, Aim + 4, Will + 2 Sniper, Major, HP + 1, Aim + 7, Will + 2 Sniper, Colonel, HP + 0, Aim + 10,Will + 2 Total gain: 3 HP, 40 Aim, 12 Will şahsen heavy'lerin aim'ini çok yetersiz buldum endgame'de. sectopod ve cyberdisk'lere karşı çok iyi ama onun harici tatmin etmedi. sniper'ların da kapalı mekanlarda sıkıntısı var maalesef, snap shot olmazsa hedefi göremiyor, varsa da aim'i düşüyor zaten assault/support seviyesine iniyor. sanırım bu oyunu bitirip bir sonrakini daha iyi planla 4 assault/2 support gibi gideceğim. bir de şu second wave zorluk olayları çalışıyor mu gerçi, marathon modu lazım. 2 günde biten campaign açmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 oyun bir anda 2gb daha indirmeye karar verdi. Sanirim saat 12 de oynuyor olucam hohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 2gb'lik yama gelmiş demeye gelmiştim ben de tam. oyundan çıksam mı çıkmasam mı. bitmez bu sabaha kadar şimdi meh. çıkmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sam bu senin adam spotflux, bandwidth olarak feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi oyunda neden restart mission tuşu yok sogudum direkt oyundan, level5 adam kaybettim, goreve yeniden başlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 patch note olmayan patch kadar gicik baska bisey var mi acaba oyun dunyasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Gladmir said: Sam bu senin adam spotflux, bandwidth olarak feci. bu gece bitiyor zaten ihtiyacımız, yarın kapatacağım ben de. Quel-Thul said: abi oyunda neden restart mission tuşu yok sogudum direkt oyundan, level5 adam kaybettim, goreve yeniden başlayamıyorum göreve başlamadan save? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar