Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Sam enthusiast kelimesinin karsiligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hesabımı siper ettim sizlere, banlanmamışsam yarın siz de yaparsınız. :p yalnız alyenleri keşfedince alyenlerin bedavaya turn alması BAYA boktan olmuş, kusura bakmasın firaxis. sakın dashing ile turn bitirmeyin yani. geldi dibimden sıktı yok böyle bişi. bu arada classic evet zor, one-shot atıyor sectoidler. ahuah dağıldım resmen, thin man bi tükürdü herkes panik, salak onbaşı zehir bulutunun içinde durdu geberdi, o geberince öbürü de panikledi filan. baya uğraştırır classic. şu hp'ler düşmeseymiş çıkmasaymış keşke. item üretme instant, sadece para ve yeterli enginar lazım. research zaman alıyor. skyranger hedefe giderken zaman geçmiyor. bi gariplikler.. of interception rezil olmuş, tümden kaldırsalarmış bari madem bu kadar anlamsız bişi yapacaksın. "OF UÇAĞIMIZ YAKALADI UFOYU KOMUTAN BAKIIIIN" dedi ve 10sn boyunca birbirlerine ateş etmelerini seyrettim ki bu arada birşey yapamıyorum. sonra ufo düştü, herkes bir bağırış çağırış alkış. "ulan bi halt yapmadık oturun yerinize" demek istedim diyemedim. interception oblivion dialog çarkından kötü olmuş. 2-3 düğme eklenecek sanırım ar-ge ile ama nedir yani HİÇBİRŞEY yapmamak oyunun başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 US VPN i ile mi unlock ettin ? Ben de yapayim if so :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 evet, spotflux kullandım. devamlı açık, achileri de alıyorum. multi denemedim ama us sunucusuna bağlar herhalde. bu arada almayı düşünen varsa kesin pre-order alsın çünkü customization dlc olmadan bayağı yavan görünüyor askerler. renkler, ek modeller filan çok iyi. abi bu ne........... bir askerim öldü. geri kalan ÜÇ ASKERİN HEPSİ BİRBİRİNE ATEŞ ETTİ. WAT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 almayın oyun çok kötü falan diceksen çabuk de sam işe gidince alıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yok demiyorum size gene alın. :p daha tuto bitmedi zaten bayağı uzun tutosu var. herşeyi tek tek yaptırtıyor geoscape'de hala. ayrıca skyranger giderken zaman geçiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Tam, Sam in game XCOM gorunuyor steam de diyecektim ki buraya da yazmissin. Kisaca sorayim; VPN le active edip ardindan normal connection la oynamaya devam ettin degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 vpn açık hala, kaparsanız okuduğuma göre yeniden locklanabiliyormuş. vpn'yi kapamadan önce steam'i offline yapın demişler. ama dediğim gibi spotflux devamlı açık şu an. 13'ünde kaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 :) Usendim o zaman yapmaya simdi, kesin unuturum ben. Sonra basimiza is gelir, ugras dur. Simdi sen 13 une kadar deliler gibi oynarsin, cozersin, biz tavuk gibi oyuna gireriz. Multiplayer falan oynamamak lazim bir sure seninle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yok ya çok kötü dağıldım classic'te, patır patır dökülüyor adamlar. gittiğim noktada losum var mı yok mu, iyi mi atışm değil mi anlayamıyorum o çok üzüyor. 1- steam'i kapatın 2- spotflux'u indirip kurun çalıştırın 3- steam'i açın 4- spotflux açık kalsın yapmanız gereken bu kadar, hiç sorun olmadı bende. bu arada classic ironman başlamayın derim, çok üzer kesin. demin wipe yememe 1 turn kalmıştı. :p şu panikleyince direkt yakınındaki adamı tarama olayı modlarla kaldırılabilir umarım. çok acil yama lazım, kamerada glitch var devamlı yanlış kata gönderiyor adamı. kaç kere turn boşa gitti belli değil. ironman olsa klavyeyi kırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 evet kamera bugı var, bide uzaylılar bizim base e saldırmıyor artık kaldırmışlar tümden onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 base defence turret olmamasindan belliydi. Gerci direk base e cikarma yapabilirlermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 mısır'ı kaybettim 3 ay içerisinde, her görevi başarmama rağmen yetmiyor classic'te. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ee nasil oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 oyun kötü sam yetememiş çıkıcak aha yazıyorum :( hacı covera gircen covera. turnleride dashle bitirme bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 aldım, pişman olursam sorumlusu sam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 LethE said: oyun kötü sam yetememiş çıkıcak aha yazıyorum :( hacı covera gircen covera. turnleride dashle bitirme bi zahmet ya bırak bunları, multiye gelirsin görüşürüz. dash'le bitirsen de bitirmesen de herkes full hp ile panic oldu mu seni de görürüz. yaz kaç kere reload ettin heh. cover'ın da varlığı yokluğu belli değil zaten. arkadaş noluyor dördüncü aya geldim very large gemi çıktı. toplam dört ufo çıktı ha, aynen şöyle: 1. gemi small 2. medium 3. large 4. very large şaşırdı oyun kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kendim baya once aldim, pisman olursam sorumlusu yine de sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben bu oyunu almam gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sina almazsa, ben de almam. alir sa da almam gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben alınca sen alcaksan ben de alırım bi daha düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 enginar toplayamıyorum ya, panic seviyesi 4'teki ülkeleri bırakırsam ay sonunda kaçıyorlar. onlar da inadına enginar vermiyor, alakasız scientist filan veriyor. mutonlar çıktı daha hala newbie ekipmanıyla bütün askerler. kurtuluşu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sen nası oynuyosun ya? edik: özür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 işte vpn olayı anlattığım. :) sızmışım akşam birşey yazamadım zaten kafam darmaduman olunca tahmin ettiğim gibi iyi strateji kuramadım geoscape'de. akşam yattım zaten aynı anda 4 ülkeyi birden kaybetmenin eşiğine gelince. ve tek bir taktik savaşı bile kaybetmediğim halde, hepsini yaptım eksiksiz. uydu çıkarmakta çok geç kaldım anlaşılan ben. classic zorladı bayağı. neyse dur bakalım çevirebilecek miyim. galiba game over'a yıllardır bu kadar yaklaşmamıştım bir oyunda heh. evet üç ülke birden terketti. bakalım çevirebilecek miyim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 aktiftablet said: valla ben tum research'leri tamamladim tum gemiler uretilebilir durumda plasma cannon'lu firestorm interceptorlarla tespit edilen tum ufolarin alayina gidiyorum ama onlardandan da sansima e-115 cikarsa artik, plasmalar ayici gibi vurup ufonun cogunu havada mundar ediyolar, mevcut 4 tane us var ve her ay excellent rating'le bitiriyorum ama hep -4M -5M icerdeyim aylik gider bitiriyo beni... uzaylilardan coktugum fazla heavy plasmalari bombalari fln satiyorumda anca oyle dengeliyorum durumu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar