Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

hesabımı siper ettim sizlere, banlanmamışsam yarın siz de yaparsınız. :p

yalnız alyenleri keşfedince alyenlerin bedavaya turn alması BAYA boktan olmuş, kusura bakmasın firaxis. sakın dashing ile turn bitirmeyin yani. geldi dibimden sıktı yok böyle bişi.

bu arada classic evet zor, one-shot atıyor sectoidler.

ahuah dağıldım resmen, thin man bi tükürdü herkes panik, salak onbaşı zehir bulutunun içinde durdu geberdi, o geberince öbürü de panikledi filan. baya uğraştırır classic. şu hp'ler düşmeseymiş çıkmasaymış keşke.

item üretme instant, sadece para ve yeterli enginar lazım. research zaman alıyor. skyranger hedefe giderken zaman geçmiyor. bi gariplikler..

of interception rezil olmuş, tümden kaldırsalarmış bari madem bu kadar anlamsız bişi yapacaksın. "OF UÇAĞIMIZ YAKALADI UFOYU KOMUTAN BAKIIIIN" dedi ve 10sn boyunca birbirlerine ateş etmelerini seyrettim ki bu arada birşey yapamıyorum. sonra ufo düştü, herkes bir bağırış çağırış alkış. "ulan bi halt yapmadık oturun yerinize" demek istedim diyemedim.

interception oblivion dialog çarkından kötü olmuş. 2-3 düğme eklenecek sanırım ar-ge ile ama nedir yani HİÇBİRŞEY yapmamak oyunun başında.
Sosyal ağlarda paylaş

evet, spotflux kullandım. devamlı açık, achileri de alıyorum. multi denemedim ama us sunucusuna bağlar herhalde.

bu arada almayı düşünen varsa kesin pre-order alsın çünkü customization dlc olmadan bayağı yavan görünüyor askerler. renkler, ek modeller filan çok iyi.

abi bu ne...........

bir askerim öldü. geri kalan ÜÇ ASKERİN HEPSİ BİRBİRİNE ATEŞ ETTİ. WAT?
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya çok kötü dağıldım classic'te, patır patır dökülüyor adamlar. gittiğim noktada losum var mı yok mu, iyi mi atışm değil mi anlayamıyorum o çok üzüyor.

1- steam'i kapatın
2- spotflux'u indirip kurun çalıştırın
3- steam'i açın
4- spotflux açık kalsın

yapmanız gereken bu kadar, hiç sorun olmadı bende.

bu arada classic ironman başlamayın derim, çok üzer kesin. demin wipe yememe 1 turn kalmıştı. :p

şu panikleyince direkt yakınındaki adamı tarama olayı modlarla kaldırılabilir umarım.

çok acil yama lazım, kamerada glitch var devamlı yanlış kata gönderiyor adamı. kaç kere turn boşa gitti belli değil. ironman olsa klavyeyi kırmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

oyun kötü sam yetememiş çıkıcak aha yazıyorum :(

hacı covera gircen covera. turnleride dashle bitirme bi zahmet

ya bırak bunları, multiye gelirsin görüşürüz. dash'le bitirsen de bitirmesen de herkes full hp ile panic oldu mu seni de görürüz. yaz kaç kere reload ettin heh.

cover'ın da varlığı yokluğu belli değil zaten.

arkadaş noluyor dördüncü aya geldim very large gemi çıktı.

toplam dört ufo çıktı ha, aynen şöyle:
1. gemi small
2. medium
3. large
4. very large

şaşırdı oyun kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

enginar toplayamıyorum ya, panic seviyesi 4'teki ülkeleri bırakırsam ay sonunda kaçıyorlar. onlar da inadına enginar vermiyor, alakasız scientist filan veriyor. mutonlar çıktı daha hala newbie ekipmanıyla bütün askerler. kurtuluşu bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

işte vpn olayı anlattığım. :) sızmışım akşam birşey yazamadım zaten kafam darmaduman olunca tahmin ettiğim gibi iyi strateji kuramadım geoscape'de.

akşam yattım zaten aynı anda 4 ülkeyi birden kaybetmenin eşiğine gelince. ve tek bir taktik savaşı bile kaybetmediğim halde, hepsini yaptım eksiksiz. uydu çıkarmakta çok geç kaldım anlaşılan ben. classic zorladı bayağı. neyse dur bakalım çevirebilecek miyim.

galiba game over'a yıllardır bu kadar yaklaşmamıştım bir oyunda heh.

evet üç ülke birden terketti. bakalım çevirebilecek miyim heh.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

valla ben tum research'leri tamamladim tum gemiler uretilebilir durumda plasma cannon'lu firestorm interceptorlarla tespit edilen tum ufolarin alayina gidiyorum ama onlardandan da sansima e-115 cikarsa artik, plasmalar ayici gibi vurup ufonun cogunu havada mundar ediyolar, mevcut 4 tane us var ve her ay excellent rating'le bitiriyorum ama hep -4M -5M icerdeyim aylik gider bitiriyo beni... uzaylilardan coktugum fazla heavy plasmalari bombalari fln satiyorumda anca oyle dengeliyorum durumu ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...