titanguard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bu hoca olaslk dersi vermektedir.Her ders herkesn yuksek almasni istiorm der.Fakat her snavda herkesten fix en az 10-15 puan kriyor.kisacasi emek hirsizi..allahndan bulsn
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 10-15 puan falan iyiymiş yine bence. Son senemde dönem boyunca köpek gibi çalıştığım istatistik dersinden anca dc alabildim ben. 3 kişi mi ne geçti dersi. Bende şartlı işte. Hatta köpek transkripte FF yazmış. Okula gidip zorla düzelttirmiştim. Birde iddia etti ben yanlışlık yapmam bla bla diye. Ağzına vuracaktım bir tane. Adam yüzünden ortalamam 2.9 küsürde kaldı.
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Adam yuzunden agzmda aft ckti bugun snrdn..Kofteci kilikli ayi herif. Abi insan nie kendni sevdrmemezlk yapar anlamiorm.Kompleksli i...neler
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kagida da boyle yaziyorsa kirmasi normal bence.
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Welcome to the........ Bizim bir hocamız var burda bilkentde, dönemin sonu geldi adamın tahtaya tek kelime birşey yazdığını görmedik. Bilmemkaç yıllık notlarını alıyor, masaya oturuyor, okuyor, ders bitiyor, gidiyor. Midtermde 15-20 kişinin 2. cevap kağıtlarının arka sayfasını görmediği için eksik puan vermiş. Kağıdını görmeye gidiyorsun, mesela sorunun cevabında 10 madde birşeyler yazılcaktı, sen 9 madde yazmışsın ki 6sı defterdekinin aynısı, 10 puanlık sorudan 7 değil 6 değil 1 puan alıyorsun. Herif 8273812 senelik 312368 yerden referanslı öğretim üyesi olduğu için şimdiye kadar hiç bir şikayet iplenmedi. Expectations: http://www.youtube.com/watch?v=GbJm3He2Ams Reality:
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Novichok said: fakir detected olmuş resimler. tabii bi de sigara pakedine 500 milyon harcayıp 20 liralık bir sehpa alamayan bir zihin yapısı var orda.
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 fakirlik ayrı pislik ayrı ya fakir bir insanda düzenli temiz olabilir bizde ögrenci olduk lan.koca koca adamlar domestosla ev temizlerdik bi gün pis bırakmadık vs
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 "Üniversite hayatı yaşadık" diyebilmek için yapılmış çalışmalar ya. Pis herifler. Biz her hafta süpürüp vileda çekiyoruz lan. Laminantlar için ahşap temizleyici falan kullanıyoruz. Kireç sökücü, çamaşır suyu, camsil fln herşey hazır. İnsan bu pislikte durur mu abi?
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ogrenci evinde yasamanin on kosulunu pis olmak olarak gorenler var ciddi ciddi
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 evde pislik olmaz. toz olur. toz dökülen deri zaten. pislik insanın dünya ile bağıdır. bağırsaklarındaki floradır. candır. pislik içinde yaşamak hayatınızı kurtarabilir. pislikten ölen insan yoktur ama hastane mikrobundan ölen vardır. pisliği sevin, geliştirin.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 mühendis öğrenci olmamışsınız ondandır..2hafta önce makineci evlerine gitseniz bunun gibi manzaralarla karşılaşabilirdiniz..dimi seagle
0ne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 askere gidinde bi, öyle insanlar görüceksiniz ki öğrenci evi pisliğini mumla arıyıcaksınız
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Muhendislikle ne alakasi var arkadas? Tamam biraz daha az zamanimiz kaliyor ama yapiliyor yani. Bazi insanlar tembelliklerine bahane buluyor cildiriyorum. Duzenli toz alinamadigi icin biraz sikinti oluyor ama onun haricindeki kirlilik tamamiyle kisiyle alakali. Final haftalarini ve proje teslim haftalarini samiyorum fds.
Öne çıkan mesajlar