Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahcesehir universitesnde br hoca


titanguard

Öne çıkan mesajlar

10-15 puan falan iyiymiş yine bence. Son senemde dönem boyunca köpek gibi çalıştığım istatistik dersinden anca dc alabildim ben. 3 kişi mi ne geçti dersi. Bende şartlı işte. Hatta köpek transkripte FF yazmış. Okula gidip zorla düzelttirmiştim. Birde iddia etti ben yanlışlık yapmam bla bla diye. Ağzına vuracaktım bir tane. Adam yüzünden ortalamam 2.9 küsürde kaldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Welcome to the........

Bizim bir hocamız var burda bilkentde, dönemin sonu geldi adamın tahtaya tek kelime birşey yazdığını görmedik. Bilmemkaç yıllık notlarını alıyor, masaya oturuyor, okuyor, ders bitiyor, gidiyor. Midtermde 15-20 kişinin 2. cevap kağıtlarının arka sayfasını görmediği için eksik puan vermiş. Kağıdını görmeye gidiyorsun, mesela sorunun cevabında 10 madde birşeyler yazılcaktı, sen 9 madde yazmışsın ki 6sı defterdekinin aynısı, 10 puanlık sorudan 7 değil 6 değil 1 puan alıyorsun. Herif 8273812 senelik 312368 yerden referanslı öğretim üyesi olduğu için şimdiye kadar hiç bir şikayet iplenmedi.

Expectations:
http://www.youtube.com/watch?v=GbJm3He2Ams

Reality:

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Üniversite hayatı yaşadık" diyebilmek için yapılmış çalışmalar ya.

Pis herifler. Biz her hafta süpürüp vileda çekiyoruz lan. Laminantlar için ahşap temizleyici falan kullanıyoruz. Kireç sökücü, çamaşır suyu, camsil fln herşey hazır. İnsan bu pislikte durur mu abi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhendislikle ne alakasi var arkadas?

Tamam biraz daha az zamanimiz kaliyor ama yapiliyor yani. Bazi insanlar tembelliklerine bahane buluyor cildiriyorum.

Duzenli toz alinamadigi icin biraz sikinti oluyor ama onun haricindeki kirlilik tamamiyle kisiyle alakali. Final haftalarini ve proje teslim haftalarini samiyorum fds.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...