cenx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Gifts hangisini seçsem bilemedim. cahilim bu konularda. siz neler seçtiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 remap seçtim ben 3 karaktere de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ben kacırdım bunu ya nerden bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 petition attım alabilirsin seç birini söyle dediler. sende at büyük ihtimalle yaparlar bi kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Parayla alamayacağınız tek şey remap. Onu seçin en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 remap ın ne olduğunu bilmiyorum. :D bir de yeni başladım destroyer alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 attributeların varya, onları senede 1 kere resetleyebiliosun. işte ona bonus veriyor,1 kere daha falandır of katlettim türkçeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ben de re-map aldım, en iyi seçim bence çünkü başka türlü alınamıyor hiç bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Benim 3 acctada 4 remap duruyor :P Ben implanti sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 implantları zaten almıştım ben ilk hediye olarak verdiklerinde. diğerleri de para edecek şeyler değil zaten. bu arada eski remap benim de duruyordu iki karakterde ama bu ondan farklı timer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 remap ayrıca bonus katıyor mu yoksa yeniden mi düzenliyor sadece? ve ben mi ayarlıyorum skilleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bonus falan değil reset gibi işte ama tam resette değil yine implantlardan vs bonus alıyorsun duruyor ,remap sana onları dağıtma hakkı veriyor ,pooldan hangi attiributes'e ne kadar şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bildiğin reset işte abi. extradan attribute gelmiyor, istediğin gibi dağıtıyorsun şu ankileri. base statlar sırasıyla (int/per/cha/wil/memory) 20/20/19/20/20 oyuna başladığında. remap ile sıfırladığında 17 kalıyor hepsi. artan 14 puanı istediğin gibi dağıtıyorsun. aynı stata en fazla 10 puan verebiliyorsun ekstradan. diyelim ki gunnery ve spaceship command treelerindeki skilleri train edeceksin ve ona göre uzunca bi plan hazırladın. remap ile Perceptiona 10 eklersin, Willpowera 4, kalanları da direk 17'de bırakırsın. son hali 17/27/17/21/17 olur. bi de implantlardan gelenler eklenir bunların üstüne. bu remapin sana ne faydası var peki? ağırlıklı stat verdiğin attributeleri gerektiren skilleri daha hızlı train etmene yardımcı oluyor. örneğin; başlangıçtaki default haliyle 1800 sp/hour +3 implantlar ve default haliyle 2070 sp/hour perception/willpower remap ile 2250 sp/hour per/wil remap ve +3 implantlar 2520 sp/hour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 çok güzel açıkladın teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar