behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Daha fazlası için tık[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 aşağıdaki modül arabirimi çok daha iyi olmuş doğrusu, sırf o bile süper yenilik.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Daha fazlası ıcın tık ta bız tıklayınca forbitten dio[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 konu disi ama white dagger sen su white bullsmusun? dün acikti sayfa kapanmistir belki cok fazla bandwith yiyince :P [signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 10 Ekim 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 evet whitebull[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Hoca bu adamlar niye oyun ici AA acmaz ki, grafikler rezalet gözüküyor, kenarlar kare kare... Kesin biliyosunuzdur veya daha önce yazilmistir belki ama bilmeyen olur ya diye ben yinede yazayim buraya: EVE klasöründeki "CACHE" klasörü altindaki "prefs.ini" dosyasini text editorle acip icine "advancedDevice=1" satirini ekleyin (tirnak kullanmadan) ve kaydedip kapatin dosyayi... Oyuna girdiginizde esc tusuna basinca grafik tabi altinda AA ve AF secenekleri cikicak (multisampling = AA) ordan ayarlayin...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 AA ne ?:P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Creel, 11 Ekim 2004 13:06 tarihinde demiş ki: AA ne ?:P AA = Anti-aliasing...O screenshotlarda gördügün objelerin kenarlari hep kare kare dikkat ediyosan, cizgiler hep kare kare gözüküyor, gemilerin etrafi sanki kare kare gibi görünüyor, iste AA yi acarsan o kareleri yok eder ve cok daha güzel bir görüntü kalitesine ulasirsin[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hmm bunu öğrendiğim iyi oldu, görüntü özelliklerden ayarlıyordum benim kartın ama diğer oyunları açacağım zaman değiştirmek gerekebiliyordu, buna özel yapılıyorsa iyi o halde.. böyle şeyleri neden notepad'le kurcalayıp ayarlanabilir hale getirirler ki hiç anlamam.. dos öldü halen dos mantığından kurtulamadık.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 oyun 1024 te öyle ama çözünürlüğü biras arritirip denerseniz AA ya gerek kalmayabiiyo.Ayrica yeni gefrocelardan başka AA yi kaldırabilcek bi kart bilmiyorum[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben kareli gemileri seviom :P yumusak hat bizi bozar :p[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: behran, 12 Ekim 2004 11:15 tarihinde demiş ki: oyun 1024 te öyle ama çözünürlüğü biras arritirip denerseniz AA ya gerek kalmayabiiyo.Ayrica yeni gefrocelardan başka AA yi kaldırabilcek bi kart bilmiyorum 1280x1024'te 4x fsaa ve 16x anisotropic filtering oynuyordum ben, ortalama 25 fps alıyordum ki fps filan değilse yeterli bu hız.. athlon xp 2800, radeon 9800pro 128mb ve 512mb ram, yani o dediğin kadar abartı bir kart gerekmiyor.. :) ha bu arada cidden cam gibi oluyor oyun o ayarlarda, ekrana 15 cm'den bakıp gene piksel göremiyordum, onu yaşadıktan sonra imkanı yok başka türlü oynamanın ama.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Valla cozunurlugu arttırdıktan sonra , eski ekran kartımdakı eveyle yenı ekran kartımdakı eve aerasında daglar kadar fark oldugunu gordum , oyun tam anlamı ıle buyuledı benı.Cam demek bıle az kalır resmen elımı uzatsam gemıme dokunucam sankı o derece :-P[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 istemiom cam mam yeterki laga girmiyim makinam kasilmasin :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar