mardox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ben yaptım ama kartım biraz dandik gt520m (galiba 4xx serisinden kötü pek anlamam :) ) bütün ayarları yaptım 32x yaparsam grafik düzeliyor ama fps artmıyordu, 2x yapınca düzeldi bence işe yaradı sağol Evr bu arada oyunun .ini dosyasını değiştirdiyseniz AA kısmını silin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Densiz said: oynamayan varsa kısa süreli id pass alabilirim? not: download etmiş değilim. yada şöylemi yazsam?: intel core 2 quad Q6600 2.40GHz 8gb ram gfx 560 ekran kartı (ti değil) sorun yaşarmıyım acep? bf3 için bi ekran kartı almıştım. diğer parçalar eski. işlemcim aynı, 3gb ram, 8800gt ekran kartıyla sorunsuz ama cok akıcı olmayaraktan en dusuk ayarlarda oynanıyor. loadingler biraz uzun suruyor. warzonelarda biraz sıkıntı oluyor. senin sitemde pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 @mumi oyun içindeyken işlemcinin durumuna bi göz atarmısın? %kaç kullanıyorsun (4 çekirdeğide kullanıyormu bilmiyorum ama). Ekran kartı ram vs. cpu yetmiyorsa pek etkili olmuyor. özellikle kastığını düşündüğün veya kalabalık olan yerlerde buna bakabilirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Densiz said: @mumi oyun içindeyken işlemcinin durumuna bi göz atarmısın? %kaç kullanıyorsun (4 çekirdeğide kullanıyormu bilmiyorum ama). Ekran kartı ram vs. cpu yetmiyorsa pek etkili olmuyor. özellikle kastığını düşündüğün veya kalabalık olan yerlerde buna bakabilirsen sevinirim. oyundayken işlemci %50, 4 çekirdekte kullanılıyor gözüküyor. ram in %90 ı kullanılıyor nerdeyse. republic fleette 15-20 fps arsı oynanıyor. gezegenlerde 50-60fps ye çıkıyor. rami yukseltsem bende ki sorunlar da giderilir gibi. loadingler biraz uzun suruyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 anladım. cpu sorunu pek yok yani. Zahmet verdim teşekkür ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Arkadaş ben şunu anlamıyorum, System requirementsında directx 9 or higher 256mb vram, pentium 2ghz or higher gibi şeyler yazan bir oyun bunun kat ve kat iyisi makinelerde açılmıyor, ve insanlar "senin sistem olmaz aga" falan yazabiliyorlar. Madem olmuyor neden requirements o şekilde yazılmış websitesine? Bunun adı düpedüz sahtekarlık değil mi? Bir firma böyle sahtekarlık peşinde olucak ben de gidip 2.000 euroluk makinem eski diye 3000 euroluk olanı alıcam öyle mi? Sonra da oyun patladı demeyin diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 abi oyunu bozuk yapmişlar işte olay o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 2x ASUS 560TI Direct CUII var. Dün akşam bu ayarları yaptım, önceki ayarlarım ini dosyasında yaptığım ufak değişiklikler idi. 32X CSAA fazla gelir, 16X yapayım dedim. Dungeondayız, bip bip bir alarm ötüyor. GPU monitore bi baktım, kartlardan biri 90 derece olmuş, diğeri 85. Hemen default ayarları geri yükledim. Şu an 110 fps ama AA falan hak götüre. :P Akşama ayarları tekrar kurcalıcam. Bu ayarlar bende nedense aşırı yükleme yaptı. Evr said: nvidia kartı olanlar şunu denesin http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=144256 gt430da yaptım, cutscenelerde gözükmeyen lightsaber holo vs efektleri problemim çözüldü :) artık gözüküyor, ayrıca baya güzelleşti force AA yapınca :) fpsde rahatladı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kertenkel said: ati kullananlar denesin: özellikle crossfire'da baya farkediyor ve her oyunda faydası oluyor: RadeonPRO http://www.radeonpro.info/en-US/ catalyst 12.1 + radeonpro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bende şu uyumluluk modundan "görsel temaları devre dışı bırak + masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak" seçeneklerini aktif ettim (birde yönetici olarak çalıştır seçeneğini de işaretlememizi söylemişler.) warzone larda fps problemi oldu. Bunları yapınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 düzelmiyor bende herşeyi denedim.gecen başka bir makinada denedim.ekran kartı benimkinden en az 2 sinif düşük daha iyi oyun oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 patchten sonra grafik ayarları kısmına AA geldi en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Warzone fps problemi her ne kadar kulağa saçma geliyor olsa da, arkaplanda fraps çalıştırarak düzeldi bende. Klasik WinXP modunda çalıştırma işe yaramamış, google'da araştırdıktan sonra kaybedecek birşey olmadığından denemiştim. Ne işe yarıyor ve düzeltiyor en ufak bir fikrim yok tabi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 abi fps sorunu bu malların kullandıgı motor yüzünden direk. Nedeni swtor forumlarındada konusulmus: Oyundayken gpu kullanıma bakarsanız %30 larda geziyor(ben dahil birçok kişide öyle).Bunların salak oyun motoru bir sebepten gpu u tam verimli olarak kullanamıyor.Sonucta yükün çoğu işlemciye biniyor.Über işlemci ve ekran kartı olanların çoğunda oynanabilir seviyede oluyor wz ler falan ama ortalama bir işlemcisi olanlar fps sorunu yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Ondskan said: Warzone fps problemi her ne kadar kulağa saçma geliyor olsa da, arkaplanda fraps çalıştırarak düzeldi bende. Klasik WinXP modunda çalıştırma işe yaramamış, google'da araştırdıktan sonra kaybedecek birşey olmadığından denemiştim. Ne işe yarıyor ve düzeltiyor en ufak bir fikrim yok tabi bu arada. Konu hakkında en ufak bir fikrim yok ama belki yardımcı olur diye yazıyorum. Arkadaşın dediği gibi warzonelarda fps problemi yaşamıyorum ve arkaplanda hep fraps açık. Sebebi bumudur bilemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 inandım denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 tamamen şans gibi bu fps olayı.oyun motoru ile alakalı zaten problemli olduğunu biliyoruz.sistemden sisteme fark ediyor bilgisayarın çok iyi olması etken degil.ben ne yaptıysam düzeltemedim fpsyi.daha kötü pclerde de ayar yapmadan sorunsuz oynadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ne gerizekalı bi grafik motoru bu ya, kendimi bu iletiyi paylaşmazsan face kapanacak yazan insanlar gibi hissediyorum, ne fps arttırır dedilerse deniyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 DeviantSun said: Full ayarlarda shadow açık oynuyorum, Warzone'lar dahil bir sıkıntı yok. i7, 6 Gb RAM, 560 Ti. Nasa da işler nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 16m raid EV annihilation droid missile salvoda raid stackde fps 5-10 lara düşüyor ilum pvp gibi oluyor o sıkıntı bir tek onun dışında ev+hh full öyle çok aşırı rahatsız etmiyor fakat wow raidleri gibi de rahat olmuyor, wzlerde falan gram sıkıntı yaşamıyorum fakat ilum 35+ oldumu gg powerpoint moda geçiyor pvp. Pazartesi günü bir döküman yayınlayacaklarmış fps konusunda biz açıklama ve neler yapılacağını söylemesini beklerken, adamlar neler yapmamız gerektiğini söyleyecek yok shadow kapa yok bloom diyecek :P millet artık neler deniyor haberleri yok heralde. Forumlarda ne yazdıysa ordan burdan herşeyi denedim bir tek şu fraps olayını denemedim onuda salı resetten sonra 16mde denerim. gt430 kullanıyorum herşey lowda ve kapalı 1680x1050 idare ediyorum şu an inşallah yakın zamanda bir netlik kazanır bu olay çünkü benim makinemden kat ve kat daha iyi özelliklerde rezillik çekenler var onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bence işlemci belli bir seviyenin altındaysa ekran kartından bağımsız olarak oyun kasıyor. 2 kişinin laptopunda swtor oynadım.Ekran kartları 435m ve 430m ve 435m di.2 laptopunda işlemci i5. Benim masaüstünün config 5870 ve amd phenom 2 x2 555.ben wz de 15-25 fps oynarken,laptoplarda 35-40 arası geziyor aynı çözünürlük ve ayarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Aynen öyle hd 5 serısı nın dandık kartları ıle hıgh medıum kopek gıbı calısıyor oyun ama gel gor geforece 9600m alt serısı ve azıcık ustunde kasıyorda kasıyor ıslemcıler ı5 ı7 degıl 3 laptopunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 mardox said: inandım denicem varmı faydası ? sırf badoz halimle illumda ölmeden 2 3 adama vurabileyim diye tank moda gaçtim area vurup ole oluyom kıll yazılıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hd 5 = dandik?! oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar