kozalak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 BabacumMostors said: GERGE said: BabacumMostors said: kaldı ki corvus yerli değil adam soğutulmuş tanklarla macaristandan fln getirtiyor üzümöünü.. üstelik şişesi açılır açılmaz köpüren ender şaraplardandır ahah Corvus var, Corvus var abi. Rarum Bozcaada üzümleriyle üretiliyor. Bağını da gördüm, winery'yi de. Belki yabancı üzümler öyledir. Bozcaada ürünlerini iştim sadece; kuntra ve karalahna işte, sadece Bozcaada'da yetişiyorlar zaten. evet adanın en asitli toprağında, ada çöplüğünün arkasıdnaki bağlar, ha ama size oratyı değil muhtemelen ova mevkiindeki ufak yeri göstermişlerdir bozcaadalıyız, corvusun ne olduğunu biliriz şarabının kötü olması adalıların adamı sevmemesi için sadece bir neden, o da en önemsiz nedeni sevmiyoruz corvusu yav ben bi ekiple tadımlarına gittim(kendileri davet ettiler sahibi de vardı sdf). bi kaç çeşit şaraplarını içtik, gayet te beğendim. genelde şarap içemeyen biriyim. macaristandan gelenler üzüm değil şişeler. şişeleri macaristandan getiriyolarmış(neden bilmiyorum) ama üzümleri ordan getirdiğini falan söylemedi ya da ben hatırlamıyorum. orda karışıklık olmasın. adadakilerin corvusu sevmemesinin nedenine de "ordakiler ucuz şarapçılar, şaraba o kadar para vermek istemediklerinden sevmiyorlar" dedi. şaraplarınız niye her yerde satılmıyor dedik. promosyon istiyolarmış böyle ne bilim lcd tv vs vs tarzında, adam da ne verecem lan diyip geri çeviriyomuş. neyse sözün özü corvusun şaraplarının hepsini içmedim belki ama 4 çeşit içtim ve baya da iyiydi.
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 yeri gelmişken bi kaç f/p si iyi olan şarap önerin be yav. 30tl yi geçmesin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 kozalak said: yav ben bi ekiple tadımlarına gittim(kendileri davet ettiler sahibi de vardı sdf). bi kaç çeşit şaraplarını içtik, gayet te beğendim. genelde şarap içemeyen biriyim. macaristandan gelenler üzüm değil şişeler. şişeleri macaristandan getiriyolarmış(neden bilmiyorum) ama üzümleri ordan getirdiğini falan söylemedi ya da ben hatırlamıyorum. orda karışıklık olmasın. adadakilerin corvusu sevmemesinin nedenine de "ordakiler ucuz şarapçılar, şaraba o kadar para vermek istemediklerinden sevmiyorlar" dedi. şaraplarınız niye her yerde satılmıyor dedik. promosyon istiyolarmış böyle ne bilim lcd tv vs vs tarzında, adam da ne verecem lan diyip geri çeviriyomuş. neyse sözün özü corvusun şaraplarının hepsini içmedim belki ama 4 çeşit içtim ve baya da iyiydi. yalanın bini bir para tabii el altından tekel fabrikasını nasıl aldığını, aldığı sene ada üzümlerini fabrikanın kapısına 3 hafta beklettikten sonra "bu mallar bozuk almıyorum" diyerek üreticinin beline beline vurduğunu da anlatsaymış, ada üreticisinden nedne üzüm almadığını da anlatsaymış. ayrıca adada 4 büyük üretici daha var onlardan kimse promosyon lcd istemiyor, yıllardır istemediler de corvustan mı istediler lol corvus = pahalı kötü şarap deal with it
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Ada'nın en sevdiğim şarabı bu bu arada: http://i.imgur.com/4qNln.png Ankara'da nereden bulabileceğimi ya da nasıl getirtirebileceğimi söyleyene ne kadar teşekkür etsem az kalır.
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ben şaraptan anlamıyorum abi ne bilim. adamın anlattıklarını ilettim sadece. yaşayan daha iyi bilir tabi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 2006 bir de 2007 gerçekten adanın son iyi mahsulleri daha sonra yağışlardaki düzensizlik ürünleri biraz bozdu yeni kanun yüzünden direk gönderemiyorlar eskiden hesaba para yatırıp istanbula mal getirtebiliyorduk ma şöyle yapabilirsin; 1- tanıdık tekel varsa sözleş, parası neyse ver ticari faaliyet altında 6-8 şişe getirtsin sen de faturalı olarak tekelden al 2- çanakkalede tanıdığğın biri varsa ona aldırt, truva otobüsüne versin ertesi gün haremden kolini al ayrıca çamlıbağ cabarnet-sauvignon unu da tavsiye ederim, tadı daha meyvemsi elbette keyfine kalmış
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 http://en-kolay-sarap.blogspot.com ben bunu deniycem bi ara. mayalandırma için bir kutu yapıp içini hep 25 derecede tutacak bir mekanizma koymak lazım. mayalandırılmaya bırkaılan ortamın sıcaklığı önemli.
Öne çıkan mesajlar