Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Gün içinde atayım demiştim bunu ama aklımdan çıkmış. 10 yıl geçirmişim Pati'de gün itibariyle. Burada büyüdüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 neler hissediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 respect . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hayırlı olsun madem. çocukları da burda okutursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bunu bilmemiz iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Bende 2001den beri burdayım ya, oy oy. Patinin kapalı olduğu bi dönem vardı baya uzun, hergün deniyodum girmeyi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 turuncu şarap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ilk, bilemedin ikinci günden falan beridir burdayım ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bende burdayım da burda uzun süre durmaktan çok buraya ne verdiğin önemli. ultimatr ın ilk günlerinden beridir buradayım ama buraya yeni gelip bir sürü şeyler katmış insanlara *respect* diyorum sadece. gerisi tırı vırı. ha sende güzel insansın seni kastetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 forumun ilk mesajını benim deftere yazmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 10. yılı dolduranlara madalya gelsin. Anlamlı olur bayağı. Red gibilerin ulaşamayacağı hedefler olur böylece. Dı dış dış dı dış. Edit : Şimdiden alayım 100 tane acc, 10 yıl sonra madalyasızlara 10 steam kömüründen satsam tüm valve oyunları benim olur. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 söyledi ölümbıçağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 10 sene iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Deathblade said: 10. yılı dolduranlara madalya gelsin. Gelsin gelsin :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 GERGE said: Gün içinde atayım demiştim bunu ama aklımdan çıkmış. 10 yıl geçirmişim Pati'de gün itibariyle. Burada büyüdüm resmen. Nice 10 senelere kardeşim. Yalnız bu forumda değil, hayatta katıldığın her ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 jaffa said: respect . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Laraken said: turuncu şarap? sdfsşflkjsdflşksfklsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Bizim 10 yıldan fazla oldu ya. Bir ara Pepelek / Pati kapanmıştı, kullanıcı hesapları 0 landı gibi birşey olmuştu. O yüzden eskilerin üyelik tarihi hep 18.11.2001 yazıyor. Eski toprak madalyası isterük :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 eskiden buralar dutluktu.. ;) ben esas ne zaman acildi bu site tarihini hatirlamiyorum gercekten. fikir asamasindayken yapilan konusmalari ve onlarin yerini hatirliyorum. hatta ilk sponsorlari vs.. ama tam hangi ay di, hangi gundu hatirlamiyorum valla. cenx e de katiliyorum, benden cok daha fazla emegi olan insanlar var Gerge gibi.. hepinize de yeri gelmisken, /respect... diyorum.. ;) sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar