Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Personel için iş takip programı (HELP)

ad3m

Öne çıkan mesajlar

Bugün patron bu tarz bir program istedi adamın istedikleri

- Personele verilen görevi server/client mantığıyla ulaştıracak raporlayacak, mail atıcak,anlık atanan kişiye uyarı verecek vs.
- Kim ne iş yapmış ne kadar zamanda yapmış görünecek

Kısaca komple iş takip sistemi isteniyor kesinlike browser üzerinden çalışmayacak!

Biraz araştırdım internette BPM (business process management) olarak adlandırılıyor sanırım ama inanılmaz kapsamlı bize basit birşey lazım bildiğiniz bu tarz bir yazılım varmıdır aceba? (Türkçe yazılımlarda iş takip programı olarak yazdım çok yetersiz göründüler atlamadığım birşeyler yoksa tabi)

HELP PLX!
Sosyal ağlarda paylaş

"helpdesk yazılımı" ya da "helpdesk software" olarak arat bakalım neler çıkacak. aradığın şeylerin bunlar olması lazım gibi geldi.

spectra diye bi şey kullanıyoduk eski firmada. hangi şirketindi unuttum ama çok lazım olursa sorar öğrenirim. web tabanlıydı bu.

onun dışında lotusflow var ama o da web.

en azından inceleyebilirsin. bir de sana yap mı dediler bu programı yoksa bul da satın alalım mı dediler?
Sosyal ağlarda paylaş

Sebebini bilmiyorum zaten web based düşünülse php üzerinden işlerini görecek birşeyler yapabilirim gözüm ağrıdı aramaktan adam gibi bir sonuç bulamadım.
Profesyonel çözümler istenenlerin çok fazlasını sunuyor bunları öğrenip şirkete aktarmak gibi bir olasılık çok zor olduğundan eledim.
To do list (veya GTD),task manager bi ton bir şey aradım istenilen tarzda birşeyler bulamadım pffs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...