Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 [cokciddipost]lan benim de vardi boyle bi kiz simdi hatirladim. parasiyla seni satin almaya cabalayacak bir zaman sonra. sakin izin verme. boyle insanlarin cogu genelde satin almaktan anlar. [/cokciddipost] bmw'ye de bin gez iste la daha ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Myshkin said: en azından hediye alan var yılbaşında aldığım tek hediye kendime aldığım bir çift hoparlör kendi kendine sürpriz yapan köşe yazarları gibiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ahahaahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Benim de vardı böyle bi kız arkadaşım.Topici bile vardı 20010 yazdan kalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 olm hepinizi elden geçirmiş kız şimdi nomsarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?20,4999615 nah buldum.Salaklığıma sıçayım zaten.Kız sadece arkadaşlarına karşı dünya iyisiymiş meğerse. Benim zamanımda astrası vardı demekki bmw'yle değiştirmiş kaza yapınca daha güvenli bi araba istedi heralde. sdfsasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bade işçilin bacağı mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 SENMISIN LAAHN O SIUMSUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 selam mustakbel damat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 SeaGle said: Büyük ikramiye bana çıkınca o arabanın bi üst modelini sana alırım, babasına da bi takım elbise alırız. Ödeşirsiniz. TAHHAHAHAHAHHHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kızdan arabasını iste. arabayla çapkınlık yap. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu kızın babasının bir mekanı var mı? bilindik bir mekan şöyle denize nazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yılbaşında aileden hediye çok yabancı bir cümle gibi geldi bana, 200 kagıt atarlar belki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 lan yılbaşını geçtim. üniversite kazandık bişe yok. mezun olduk bişe yok. yokluk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 müstakbel kız arkadaşıma verecek bir şeyim yok çünkü müstakbel kız arkadaşım yok inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 sene 2011 hala müstakbel kız arkadaş. gidin öpün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 "müstakbel" derken? kız arkadaşın olmasını planladığın bir kızdan mı bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Kız fena aşık bizim çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 lan böyle zengin kız bi bana denk gelmez, hesap ödemekten gına geldi isyanlardayım !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 şaka yapıyorum tabiki ehehe postları okumadım lan :< kimse dememiştir diye şeetttm. ayrıca yeni denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 yani kız "teklifini düşünmem lazıımğğmm" falan mı demiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 zengin arabalara binen hatunlar klasmanına 1 kişi daha katıldı.Genelde jip olurdu ama bmw kullanarakta bu klasmana girer.Acımız büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Hatun zaten mercedese biniyormuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar