Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 lan noolcak benim babam da hitler ama bana bmw almıyor ve bana kız ayarlamıyor asdsadsaads Sen sağlı sollu kombine ataklarla babaya sevdir kendini, heil hitler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 küheylan said: xunn'un koyduğu en sevdiğim giflerden olan bu gifi sana armağan ediyorum. http://i.imgur.com/NxsJX.gif edemiyorum bozuk, xunn koş. ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 nomsaR said: beyler bayanlar yalnız durum göründüğü kadar basit değil. henüz daha bişeylere başlayamamış olmamın sebebi, babasının hitler olması. kızın eski sevgilisini beğenmeyen baba, benim sana sağladığım imkanlarla istemediğim şeyleri yapamazsın resti çeken bi insan. ben de zaten kızı tek başına ayakta durması için dolduruyorum, 2 defa zorlayıp gece takıldık, içtik falan. kızın burnundan geldi. (kusmuk değil) şimdi hal böyle olunca, alınan bu hediye hiç iyi olmadı benim açımdan :D ben kızın babasından kurtulması için çabalıyorum açıkçası, görülüyor ki bi daha ki buluşmamıza beni BMW si ile alacak. (hoş şimdiki aracı de mercedes hehe, fml.) babası bilmek zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 takip ettiriyo zaten, bilmemesi gibi bişey söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 of fenaymış. öyle şey mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kızlar ailelerini reddetmezler. özellikle evlendikten sonra daha da bir kıymetlenir aileler. buz üstünde yürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kız güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yani güzel, fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 olm babası takip falan ettirecek kadar kafayı sıyırmışsa bu forumu ve yazdıklarını da bulabilir bir gün diyim sana. arkadaşlarından birine "hele şu bizim damatın bilgisayara bi bak bakalım nedir" diye 100 kağıt atsa tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 fena değil için alınacak bir risk gibi gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 şu kızına araba alan babalara uyuz oluyorum LAN BENİM BABAM BANA NEDEN ALMYOR ARABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 güzelliği için değil ya, çok iyi anlaşıyoruz IQ testimi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 :D go for it then. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ya aileyi karşıma almak istediğim son şey olduğu için gogo olmuyo. ki çok ciddi bi aile :edit:de. benim asi ruhum kızı kesin babasıyla karşı karşıya bırakır. kimse üzülsün istemiyorum, sanırım ben çeki alacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 şimdi benim anladığım kız çok güzel değil, üstüne babası kızının her şeyine karışan, kimle sevgili olacağına bile karışan birisi, ileride de muhtemelen seni de yönetmeye çalışacaktır. belki maddi olarak rahat bir hayatın olur ama iç güveysi gibi olursun gibi duruyor. kıza aşık da olmadığın malum, yavaştan ortalığı kırıp dökmeden, kızın babasının öfkesini çekmeden uza bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Red said: şu kızına araba alan babalara uyuz oluyorum LAN BENİM BABAM BANA NEDEN ALMYOR ARABA kız mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kız kardeşi falan var mı müüstakbel kız arkadaşının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 nomsaR said: babası bmw almış ya yılbaşı hediyesi http://i35.tinypic.com/t634u0.jpg ahmedinejad said: arkadaşlarından birine "hele şu bizim damatın bilgisayara bi bak bakalım nedir" diye 100 kağıt atsa tamam. http://i36.tinypic.com/34sml29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 arabaya kızla birlikte bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 nomsaR said: bu arada kız aşık zaten bana. Dartanian said: 1.16 mı ? sıfır mı? auhahauhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Sparkcaster said: Red said: şu kızına araba alan babalara uyuz oluyorum LAN BENİM BABAM BANA NEDEN ALMYOR ARABA kız mısın? işte kız olmadıgım için hakediyorum arabayı kıza araba mı alınır abi.mutfak alsınlar örgü alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 benim babamın bana çorap almışlığı yoktur intihar mı etsem napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 nomsaR said: bu arada kız aşık zaten bana. http://i.imgur.com/Hkk1J.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu aralar cok eglenceli basliklar aciliyor ya. kizdan uzaklas.hayatin zindan olacak buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 nomsaR said: takip ettiriyo zaten, bilmemesi gibi bişey söz konusu değil. http://www.leventboz.net/img/main/tr/saimbey.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar