xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Kaede sen buna nasıl bakıyorsun? Mixed feels eeverywhere. http://i.imgur.com/30VuK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Of Shitzune'ye benziyor, can't unsee. Deploying Lilly. http://i.imgur.com/lVv5C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Ponytailfag oldugum için çok etkilemiyor ama evet ne güzel bir model ne de senjougaharaya gitmiş. Uzun sac ve hime cutdir senjougahara ve öyle de kalmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Niye girdiler bu işe hiç anlamıyorum, waifu dediginle oynamayacaksın fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 fenris said: pff... ne güzel diyaloglar üzerine kurulu, orjinal bir korku animesiydi... sonra ne oldu? waifu peşinde koşanlara fanservice ten ibaret dandirik harem... bu arkadaş çok haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Of baby's first animu, bi git. Fanservice'ler direk geyik, fanservice arayan fanservice alır tabi her şekilde de, hala sadece diyalog ve atmosfer üzerine kurulu anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 xunn said: Niye girdiler bu işe hiç anlamıyorum, waifu dediginle oynamayacaksın fazla. Animede sac kestirme = character development diye salak bir denklem var Tabi insan düşünmeden edemiyor kusursuzlugu nasıl gelistiricek yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Background'u çok deşilmiş falan da değil ki hitagi'nin, öyle yapsalardı keşke. himecut'tan ne istediler anlamıyorum. fucking shaft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Kaede said: Uzun sac ve hime cutdir senjougahara ve öyle de kalmalıdır. qft fanservice = para. ilk bölümlerde bu kadar bokunu çıkarmalarının nedeni de vol 1'le satış rekoru kırmak istiyolar heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Aa doğru, Madoka bunları tahtından etmişti di mi... http://memefy.com/assets/user_memes/1302902897_slambert24.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Madoka gibi twist görmedim abi ben. Ehi ehi kawai chibi kızlar va-THE HORROR, THE HORROR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ikisi de aynı firmanın ne revengei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Ya zaten o malum sahnede ben aynı Madoka nın ifadesiyle kalmıştım. Neyse konuyu saptırmayalım. Nisemonogatari Madoka nın rekorunu kırar mı, yoksa geride mi kalır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Modaka abi... Küçük küçük kızlar büyük büyük acılar çekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 CHARACTER DEVELOPMENT http://i.imgur.com/t8oRd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 OHAHAHAHAH SHINOBU ÇOK SERT. KA-KA. 4. bölüm de şeker gibi yine. Hanekawa yine hanekawa, sıkıcı. Bir saniye bile Senhougahara görmeyişimiz bölümün tek eksigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 hanekawa'ya sıkıcı deme eftal çarpar... bi iki açıklama bi iki açıklama shinobu ile araraginin durumu şu, oshino sayesinde kizumonogatarinin sonunda oluşan bir durum var. Eğer araragi shinobuyu öldürürse gerçekten insana geri dönecek, ama shinobu araragi öldürürse shinobu yeniden Kiss-shot Acerola-orion Heart-under-blade haline geri dönecek. ama araragi ile shinobu arasındaki ilişki çok karmaşık. İkiside birbirini affetmeyecek olsa dahi birbirini öldüremeyecek kadarda seviyorlar birbirlerini. Bu sırada shinobu, oshino meme'ye "kid" diye hitap ediyor. Hatun 700 yaşında falan olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Shinobu şu an neden kaymıyor ki madem? Duygusal bir attachment'ı yok diye biliyorum aksini istesem de. Bütün insanlara things deyişi, hele hanekawa'ya araragi's walking food demesi falan var. Kaysın araragi'ye olsun Heart-Under-Blade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Shinobuya bayıldım ya, en mükemmel karakter olmuş resmen. Bakemonogataride çok silikti(hatta fazla silikti) de bunda bu kadar aktif bi şekilde ortaya çıkınca bayağı şaşırdım. Diğer karakterlerin gelişimleri hayal kırıklığına uğratsa da Shinobu aşırı güzel olmuş. Dialogları filan çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Gerçekten çok iyi olmuş, çok yükseltiyor beklentilerimi Nise animelerden. Sahneler sürekli top notch. http://i.imgur.com/5CX5P.jpg http://i.imgur.com/Y1TJ2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Bu arada Kizumonogatari ne zaman çıkacak? Şu son bölümden sonra beklemek bayağı zorlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Sadece 2012 demişler release olarak. Ama bekleyiş gerçekten çok sinir bozucu olmaya başladı. http://i.imgur.com/JyVyd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 xunn said: Shinobu şu an neden kaymıyor ki madem? Duygusal bir attachment'ı yok diye biliyorum aksini istesem de. var ama feci spoiler olur kizumonogatariyi anlatmak gibi bişey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ilerisini okuyan biri söylesin.. bu ararararagi kardeşlerinin/kanbarunun/oshinonun/senjounun/hanekawanın ağzına çakıcakmı 2 tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bu haftadan sonra artık her hafta benim için olay şudur; "NOT ENOUGH SHINOBU" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar