Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF Olağanüstü Genel Kurul Kararı | 26 Ocak 2012

Llama

Öne çıkan mesajlar

+1, 5 gunluk havayi koklama harekati.

MAA nin en buyuk hatasi, herkese yaranmaya calismasiydi. Ama noldu 3 gunde sattilar kendisini(ki boyle bisi olacagi taa en basindan beri belliydi). Simdi yapmasi gereken tek sey etik kurulundan gelicek rapora gore mevcut mevduati uygulatmak. Biraz daha zaman harcarsa adi futbolu kaosa surukleyen adam olarak tarihe yazilacak.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle , etik kurulu kurdun, öyle mahkemının sonucunu felan beklemende gerekmiyor, iddaaname açıklandı delillerin hepsi ortada,
savunma alma hakkınıda kullanabilirsin, yani önünde hiç bir engel yok, etik kurulunun raporuna göre sen düştün diyecek biticek gidicek, şunu ligin başında yapsaydı, sezon bitiyor işte fener tekrar lige dönecekti, zaten avrupaya da göndermemiştin, herşey bitecekti, ama ligtv yüzünden , havuz yüzünden, gidecek paralar, açılacak tazminat davası yüzünden bu hale soktu.

şimdi istifa eder ve federasyon baskanlığı için kimse aday olmazsa , uefa sizimi bekliyecem lan diyip tüm ülkeyi cezalandıracak o olacak sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

Çok onurlu bir adam oldukları için böyle bir çıkmaza girmediler ki? Digitürk'ten ordan burdan gelen paraları kesilmesin diye yapıyorlar bu dansözlükleri. İyi patladı yüzlerine ama.

Gallant said:

Biraz daha zaman harcarsa adi futbolu kaosa surukleyen adam olarak tarihe yazilacak.

Çok geç değil mi bunun için?
Sosyal ağlarda paylaş

MAA'ya ilk günden itibaren kızıyordum ama bugün adamın da işinin zor olduğunu farkettim ya. Adam 2 tarafa da yaranmaya çalıştı ama mümkün dil

Kardeşim hadi kulup başkanlığını anlarım, prestiji vs var da senin gibi işadamı ne halt etmeye federasyon başkanı oluyor, ne ihtiyacın var ne bişi, 31 olsa çekilmez lan
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şu konuşma cidden adama bakışı tam tersi döndürmüş gibi gözüküyor asdfsda

Ben bile adama acımaya başladım. Hani federasyon başkanı niye oldu o zaman diyoruz da bugüne kadar böyle bir sorun yoktu. Sanırım Türk futbolu adına en temiz iş federasyon başkanlığıydı sdfs. Sadece sıfat var, ekstra projelere imza atarsan prestijine prestij katıyorsun. Hiçbir şey yapmasan bile sorun yok vs.

Ondaki tek sorun özellikle üç büyüklerin Türk futbolunda federasyondan da büyük olması oldu. Hepsi ayrı bir yandan kendi çıkarları için bastırınca, yanlarına Digitürk, Anadolu kulüpleri vs. de taraf tutup bir yerlerden bastırınca denildiği gibi herkese yaranmaya çalıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Gallant said:

Biraz daha zaman harcarsa adi futbolu kaosa surukleyen adam olarak tarihe yazilacak.

Çok geç değil mi bunun için?

Zararin neresinden donulse kardir, eger mart basina kadar dogru duzgun bir karar verilirse halen kendini kurtarabilir. Bu kadar zamani orta yol bulacam diye harcadi, artik anlamistir orta yol olmadigini.

Simdi birakip giderse, cemcuk agizli birisini baskan olup, etik kurulu kararina gore bidi bidi bidi yapacaz diyip, sorunu cozen, itibar kazanan adam olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

MAA da da kabahat var, sezon basinda Ali Koc, Nihat Ozdemir MAA la konustu. MAA tamam bir formul bulacaz size vs. vs. olayina girdi.

Toplanti sonrasi Ali Koc, Nihat Ozdemir hic MAA ile konusulmamis gibi TFF ve MAA a saldirdilar. Orda MAA cikip telegol e toplantida baska, basina baska konusuyorlar dedi. Buna ragmen olaydan ders alip tavrini degistirmedi.

Birde bahsedigimiz adamlar hep sanayici, isadami, sirket yoneticileri, vs. vs. MAA satisa gelecegini nasil anlamadi?
Sosyal ağlarda paylaş

bana bir diyin bakayım
yıldırım demirören bugün kürsüye beşiktaş as başkanı sıfatıyla mı yoksa kulupler birliği başkanı sıfatıyla mı çıkıp konuştu, hangi maskeyle yani? çok farketmeyecek gerçi ama ne düşünmem gerektiğini şaşırdım.

gs'ye iyi giydirdi çıktığı vakit ama..

bir de şu giresun mu altay mı tam ne başkanı olduğunu anlamadığım bir cengaver var. Bence gayet güzel saydırdı. Ancak sonra susturulması ve sonucunda eziğe yatması adamın pek hoşuma gitmedi. Susturulurken de bu arada tüm salon bir kişinin bağırmasını bekledi resmen, o ana kadar herkes dinliyodu uslu uslu sonra adam 100 kere özür dilemek zorunda kaldı öyle bir üstüne gittiler. Çok çirkin bir durum.

Demirören de çıktı ezdi aynı adamı. Yerini bil dedi. Bu yer neye göre belirleniyor; her kulup başkanı eşit durumda değil mi orda? Yoksa ciroları kadar mı konuşmak durumdalar? Demokrasi kültürünü hiç sindiremediğimizin bile bir kanıtı bu futbol muhabbeti ordaki. Tiksinç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...