Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Esnaf said: adam ne aciklama yapti be agzina agzina vurdu herkezin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 biri şu nihat özdemiri sustursun ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=drZqfpSNISg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 son yıllarda ciddi düşüş vardı ülke futbolu olarak. bu şike olayı hepten mezar taşını koydu. bi 3 5 yıl belimiz doğrulmaz. gerci burası türkiye hemen herşeyi unutup seneye hatırlamayabiliriz tüm yaşananları, süreci. birbirimize laf sokcagımız bir konu olarak kalır. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yalnız ortada ağır bi fail var nihat : federasoynu bu süreci çözsün diye GETİRDİK maa: siz süreci biliyor muydunuz.ben bilmiyordum gelmeden önce resmen bizi kurtar diye getirdik seni deniyor açık açık.b usaatten sonra fenere ne ceza verilse hakettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Bank Asya'yı da versinler LigTv ağlamasın. Problem solved. Bu kadar büyütülecek birşey yok. 1 sene oynar gelir düşenler. Demirören'in konuşmasıyla da BJKlı olsam utanırdım. Çarşının sesi çıkacak mı bakalım. Ben utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 moonfall said: son yıllarda ciddi düşüş vardı ülke futbolu olarak. bu şike olayı hepten mezar taşını koydu. bi 3 5 yıl belimiz doğrulmaz. gerci burası türkiye hemen herşeyi unutup seneye hatırlamayabiliriz tüm yaşananları, süreci. birbirimize laf sokcagımız bir konu olarak kalır. loleğer gerekli cezalar zamanında verilseydi tam tersi olacaktı ancak tff ve birkaç başkan saolsun olay bu noktaya geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bu olayları daha önceden bilseler önlem almazlardı zaten. baya zekice. tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 abi orda nihat özdemirin demek istediği bu tür durumlarda gerekli kararları alabilmeli tff iyi yönetmeli durumu fln öyle demek istiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bu arada cidden. lig tv ye versinler 3-5 bişi daha bütün o değişsin diyenler döner. tartışma filan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 valla hiçte öyle diyormuş gibi değil abi çöz diye getirdik ne demek hemen arkasından maa nın süreci bilmiyordum siz biliodunuz demek demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 red kafası sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Nİhat tamamen anlaşılanı diyor aslında bizi kurtarması gerekecek adamı getirdik ama beceremiyor dedi kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 barbu said: bu arada cidden. lig tv ye versinler 3-5 bişi daha bütün o değişsin diyenler döner. tartışma filan kalmaz. abi versinler 1.lig yayın haklarını madem sorun çözülsün durum para ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 doğru tabi işin içinde bi de mehmet emin karamehmet var perde arkasından konuyu yönetmediğini/yönlendirmediğini düşünmek yersiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yeni başkan adayımız Yıldırım Demirören. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 şimdi federasyon istifa ederse, ve yerine gelecek federasyon, kıvırmadan etik kurulu raporunu uygularsa fener kesin küme düşecek. Ya olay cok basıt aslında, sen federasyon olarak bi kurul kurdun, bunlar futboldan anlayan hukuk adamları , özel seçme adamlar topladın , delilleri incelesinler şike varmı yokmu tespit etsinler diye , adamlar mevcut delillleri incelediler, şike var dediler, ama savunma almadan ceza veremeyiz dediler, e bekledin iddaaanme açıklansın diye , açıklandı savunma da alabilecek durumdasın, yani bu kadar kaosa suruklemek nasıl bir şeydir, sırf lig tv nin baskısından bu durumlara geldi, hayır fenerliler neden şikayet ediyor ben onu da anlamıyorum, adam fenerı dusurmemek için kıcını yırtıyor resmen, ve baktı olmayacak istifa edecek şimdi, bence fenerlilerin şimdiden paçası tutuşmuştur bu adam istifa ederse kesin düşücez diye, çünkü normalde etik kurulu raporuna göre mahkeme sonucunu beklemeden cezalar verilmeliydi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yalnız maa çok sağlam konuştu ya, dürüsttü bir de konuşurken ben açıkçası üzüldüm adama belli ki onun elinden gelen bişi yok. zaten ünal aysal da deferasyon başkanı iyi niyetli diyordu. maa istifa ederse şu an ligi kapatıp gidelim 2 sene oynanmasın daha iyi cidden, türk futbolu dibe vurmuştu istifa ederse ayağında zincirle denize atılmış olacak. inşallah istifa etmez diyorum yerine gelebilecek adamları düşündükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 http://forum.forzabesiktas.com/download/file.php?id=25235&t=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 teşebbüste bulunan takımlar da düşmeli. bu trabzonspor oluyor. fb yaptığı için (iddianameye göre) tabi cezalar arasında farklılıklar olmalı. - puan ya da para cezası vb. mersin idman yurdu, sivasspor falan da büyük cezalar almalı ayrıca. şikeye adı karışan bütün takımların ebesini bellesinler kısaca. bugün belki deger kaybeder futbol ama en azından gelecegi kurtarmıs oluruz. obur turlu turkiye'de futbol bir daha gotu toplayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 türk futboluna bişi olmaz ya alt tarafı bi sene fenersiz oynanıcak en kötü.koca fenerbahçe.taraftar yine feneriuma abanır kurtarır klubu para konusunda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 beyler turk futbolu olmus, gomeni yok. bi el ativerin isbirligi ile ustunu ortelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 peki lig düsürme karari icin bir görüsme tarihi verildimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar