Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF Olağanüstü Genel Kurul Kararı | 26 Ocak 2012

Llama

Öne çıkan mesajlar

son yıllarda ciddi düşüş vardı ülke futbolu olarak. bu şike olayı hepten mezar taşını koydu. bi 3 5 yıl belimiz doğrulmaz. gerci burası türkiye hemen herşeyi unutup seneye hatırlamayabiliriz tüm yaşananları, süreci. birbirimize laf sokcagımız bir konu olarak kalır. lol
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ortada ağır bi fail var

nihat : federasoynu bu süreci çözsün diye GETİRDİK

maa: siz süreci biliyor muydunuz.ben bilmiyordum gelmeden önce

resmen bizi kurtar diye getirdik seni deniyor açık açık.b usaatten sonra fenere ne ceza verilse hakettiler
Sosyal ağlarda paylaş

moonfall said:

son yıllarda ciddi düşüş vardı ülke futbolu olarak. bu şike olayı hepten mezar taşını koydu. bi 3 5 yıl belimiz doğrulmaz. gerci burası türkiye hemen herşeyi unutup seneye hatırlamayabiliriz tüm yaşananları, süreci. birbirimize laf sokcagımız bir konu olarak kalır. lol
eğer gerekli cezalar zamanında verilseydi tam tersi olacaktı ancak tff ve birkaç başkan saolsun olay bu noktaya geldi
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi federasyon istifa ederse, ve yerine gelecek federasyon, kıvırmadan etik kurulu raporunu uygularsa fener kesin küme düşecek.

Ya olay cok basıt aslında, sen federasyon olarak bi kurul kurdun, bunlar futboldan anlayan hukuk adamları , özel seçme adamlar topladın , delilleri incelesinler şike varmı yokmu tespit etsinler diye , adamlar mevcut delillleri incelediler, şike var dediler, ama savunma almadan ceza veremeyiz dediler, e bekledin iddaaanme açıklansın diye , açıklandı savunma da alabilecek durumdasın, yani bu kadar kaosa suruklemek nasıl bir şeydir,

sırf lig tv nin baskısından bu durumlara geldi, hayır fenerliler neden şikayet ediyor ben onu da anlamıyorum, adam fenerı dusurmemek için kıcını yırtıyor resmen, ve baktı olmayacak istifa edecek şimdi, bence fenerlilerin şimdiden paçası tutuşmuştur bu adam istifa ederse kesin düşücez diye, çünkü normalde etik kurulu raporuna göre mahkeme sonucunu beklemeden cezalar verilmeliydi şimdiye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız maa çok sağlam konuştu ya, dürüsttü bir de konuşurken ben açıkçası üzüldüm adama belli ki onun elinden gelen bişi yok. zaten ünal aysal da deferasyon başkanı iyi niyetli diyordu.

maa istifa ederse şu an ligi kapatıp gidelim 2 sene oynanmasın daha iyi cidden, türk futbolu dibe vurmuştu istifa ederse ayağında zincirle denize atılmış olacak. inşallah istifa etmez diyorum yerine gelebilecek adamları düşündükçe.
Sosyal ağlarda paylaş

teşebbüste bulunan takımlar da düşmeli. bu trabzonspor oluyor.
fb yaptığı için (iddianameye göre) tabi cezalar arasında farklılıklar olmalı. - puan ya da para cezası vb.

mersin idman yurdu, sivasspor falan da büyük cezalar almalı ayrıca. şikeye adı karışan bütün takımların ebesini bellesinler kısaca.

bugün belki deger kaybeder futbol ama en azından gelecegi kurtarmıs oluruz. obur turlu turkiye'de futbol bir daha gotu toplayamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...