forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vW7epx0VSWk abi reklam 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 saldir fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/943177_459966140754557_1802312833_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ahaha şu anda bi tt var çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 forgiver said: http://www.youtube.com/watch?v=vW7epx0VSWk abi reklam 10 numara Abi Fener kazansaydı ve Uefa kupasını alsaydı kimse demezdi kardeşlik felan coşkuyla kutlanırdı ancak kaybedince hemen futbol sadece zevk felan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Trabzon 5 attı, bu gazla alırlar kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Trabzon 5 ledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 6 olmayaydı iyiydi dflkbmdlkşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bütün sezonu rezil geçiren futbolcular sezon sonu endişesiyle canlandılar. Bu durumda ligdeki kötü durumunun baş aktörünün futbolcuları oynatmayı beceremeyen teknik kadro olduğu daha aşikar hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ahah 6-1 plaka muhabeti dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 trabzon her halukarda avrupa ligine katılabilecek şu durumda vay be. gerçi fener eskişehir'i yenebilirse eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://s1.directupload.net/images/130508/uhew7aki.swf Sadri Şener gider ayak kupayı alırsa fenerden komedi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ne diye bağırıyorlar maçta? ben anlamadım özelden falan yazın küfürse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 final kanlı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bu TS feneri çitir çitir yer. Hatta 120 dakkalık maçtan sonra GS zaten yenecekken tarihi farka da gidebilir haftasonu. Fena da olmaz diyecem ama ne Aziz ne Aykud bırakır, olan bize olur yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ts mac ozetini izledim yanilma olmasin zaten 3 golden sonra sivas direk birakmis maci, birde 2 yilda ilk kez duzgun bir performans var ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 + fenere olan hırs da var final için + fener de artık öyle maç almaya çıkan bir takım değil, "bırakmış" gibi oynuyo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yok abi baya penaltılardan sonra yedek kulübesi havaya fırladı falan dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 onlar eve gidip uyuyacaz diye sevinmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yazık oldu es-es'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aynen abi bir Fenerli olarak uzuldum adamlara ancak bunun qq sunuda bir zahmet biz cekmeyelim o ofsayti veren hakem ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Nessaftw said: http://s1.directupload.net/images/130508/uhew7aki.swf Sadri Şener gider ayak kupayı alırsa fenerden komedi olur. anlamadım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 şike şike şike para para para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar